• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum, avukat varsa bakabilir mi?

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Benim iki tane bebeğim var..
Eşimden ciddi anlamda psikolojik şiddet görüyorum. Artık dayanamıyorum. Şuan küsüz diye değil aramız düzelsin ben düzelemiyorum iyice soğuttu kendinden. Cinsel anlamda duygusal anlamda hiçbirşey hissedemez hale geldim..Konuyu detaylı anlatırım ama cok uzar diye kısa kesiyorum.
Boşanmak istiyorum.
Korkuyorum, gidecek hiçbiryerim bir tane bile akrabam yok. Babam var alkolik onun yanına gidemem çocuklarımı onun yanında büyütmek istemiyorum.
Çocuklarımı bırakıp gidemem anneyim ben..
Eşimin maddi durumu çok çok iyi evler arabalar dükkanlar yazlıklar vs.. bunların %80 ni biz evlenmeden önce alınmış şeyler.. hepside babasının üzerine zaten.. (baba oğul ortak iş yapıyorlar) eşimin üzerine bir don bile yok, olsa bile zaten ben hayatında yokken alınmıs seyler.. eşim normal ssk lı çalışan dışardan bakılınca.
Şimdi sorarım arkadaslar ben boşansam iki bebekle nereye giderim nasıl geçinirim. Bu adamın maddi imkanı bu kadar iyiyken üzerine birşey olmaması kanunen nafaka vs asgari ücretten mi görecek savcı?
Kalıyım diyorum zorluyorum ama olmuyor artık sinir hastası oldum ben ... hiç bir anne babasından yuvasından ayırmak istemez yavrulrını

yasal olarak görünen maaş ve mal varlığı üzerinden nafaka alırsın. Çocukların çok mu küçük işe giremez misin? annen kız kardeşin abin ablan kimsen yok mu?

Soru şu heralde; Eşinizin bekarken edindiği yada babasının üzerine olan mülkleri size nafaka olarak verirler mi? Hııı verirler

Soru şu heralde; Eşinizin bekarken edindiği yada babasının üzerine olan mülkleri size nafaka olarak verirler mi? Hııı verirler
Ne münasebet!!
Geliri iyiyken ben cocuklarıma nafakayı asgariden mi görecek savcı diyorum..!!! Sonucta sigortası kazandıgından değil asgariden yatıyor!

Onuda düşünüyorum.. ne kadar büyüyünceye kadar? Hem benim işim yok gücüm yok maddi imkanım yok bana verir mi mahkeme çocuklarımı?
Tabi ki size verir zaten biri altı aylık anne bakımına muhtaç anlaşmalı boşanma yoluna giderseniz boşanma protokolünde velayetlerinin sizde olacağını eklerisiniz ama bence de bir süre birikim yapmak şart anne baba tarafındaki teyze hala kuzen onlardan da mı hiç akraba Yok

Tabi ki size verir zaten biri altı aylık anne bakımına muhtaç anlaşmalı boşanma yoluna giderseniz boşanma protokolünde velayetlerinin sizde olacağını eklerisiniz ama bence de bir süre birikim yapmak şart anne baba tarafındaki teyze hala kuzen onlardan da mı hiç akraba Yok
Kesinlikle yanına gidebileceğim bir akrabam dahi yok. Eşim anlaşmaya yanaşmaz cocukları asla bana vermek istemez

Cocuklar cok küçük dayanmalisin. Oncelikli hedefin kendi adina Para biriktirmek olmali bence.

Kendini kurtaracak bir meslek edin. Okuyabilirsen atanacak bolum oku, yok o olmazsa kuaförlük sertifikasi , yasli bakim sertifikasi vs almaya calis.

Kesinlikle yanına gidebileceğim bir akrabam dahi yok. Eşim anlaşmaya yanaşmaz cocukları asla bana vermek istemez
Şöyle söyleyim internetten boşanma sebepleri yazın bazı durumlarda eşiniz kabul etmese bile ispatladığınız takdirde boşanabiliyorsunuz ve velayetler sizde kalıyor çünkü çocuklar anne bakımına muhtaç siz madde bağımlısı akli dengesi bozuk vs.olmadığınız müddetçe sizde kalır o yüzden korkmayın örneğin benim eşimin alkolden trafik cezası var onu ve bir şahidi mahkemeye sunarsam tek celsede eşim istemese bile boşanabilim siz hem birikim yapmak hemde açık vermesi açısından biraz zaman tanıyın kendinize boşanacağınız zaman bir belge bir şahitle nafakanızda alırsınız çocuklarınızı da

Kp derinizin üstüne olandan nafaka mı verecek sanıyorsunuz savcı k.bakmayın ama tabiki vermez! O zaman herkes kpderi zengin ama eşi issiz ayrılınca hakim (savcı değil) kpderin gelir durumuna göre vermiyor maalesef kocanın gelirine bakıyor, sonuçta babasının malı bunda hak iddia edemezsiniz, ayrıca sürekli boşanma davası açmak isteyen sitede avukat arıyor arkadaşım madem öyle niyetiniz var gidin ya avukat tutun ya da bürolardan avukat isteyin sonuçta sanal bi ortamda avukat ne yapabilir,

Kaç yıllık evlisiniz? Bu zaman zarfında hiç birikim yapacak imkanınız olmadı mı? Cimri mi?

Çocuklar çok küçük. Kimseniz yokmuş bence biraz sabredip evliyken birikim yapmaya çalışın.

Kp derinizin üstüne olandan nafaka mı verecek sanıyorsunuz savcı k.bakmayın ama tabiki vermez! O zaman herkes kpderi zengin ama eşi issiz ayrılınca hakim (savcı değil) kpderin gelir durumuna göre vermiyor maalesef kocanın gelirine bakıyor, sonuçta babasının malı bunda hak iddia edemezsiniz, ayrıca sürekli boşanma davası açmak isteyen sitede avukat arıyor arkadaşım madem öyle niyetiniz var gidin ya avukat tutun ya da bürolardan avukat isteyin sonuçta sanal bi ortamda avukat ne yapabilir,

Kpderin gelir durumuna güveniyo arkadaş:)

Bence eşinin akrabalarının da durumu araştırılsın :KK48:

Sizce burada dalga geçilecek bir durum mu var? Kadın el kadar iki bebeğiyle kayınpederinin malına göz diktiği için mi boşanmak istiyor? Açık açık yazmış ortak gelir, mallar eşimin kazandığıyla alındı diye.
Küçücük çocukları var, işi gücü yok, eşi tarafından bastırılmış, psikolojik şiddet görüyor. Buraya fikir almaya gelmiş. Egonuzu tatmin etme yeri ve zamanı değil.

Çalışın diyoruz. Buyurun işte çaresizlik. Evimin kadını çocuklarımın anası olacağım derseniz bu riskleri de göze alacaksınız.
Nafakaya gelirsek, eşiniz ne kazanıyorsa onun üzerinden nafaka alırsınız. Yada eşinizin babasıyla ortak kazanç sağladığına dair sağlam şahitler bulun. Ne kadar geçerli olur bilemem. Eşiniz çocuklara bakmak zorunda. İyi bir avukat ve bir iş bulun.

Back
X