Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen okuyun

Evet fikir özgürlüğüm çerçevesinde böyle dedim. Kötü seçenekler içerisinde en iyisini önerdim aksi halde o sabi annesiz kalacak bence bu daha kötü bisey
Tabiki fikir özgürlüğünüz var. Ama kötü bir fikir hatta berbat. Benim de bunu söyleme özgürlüğüm var. Ve sanırım yalnız değilim bu konuda 🤦🏼‍♀️

Hiç ihtiyacınız yok bence 😃 ayrıca günahı düşünen birinin kocanı boynuzla tavsiyesi vermesi de ilginçmiş 🤣
O gunah bulmayıp uygularsa yapabileceğim bir şey yok 🤷🏻‍♀️ sonuçta herkes herkesin hayatına saygılı. Bu durumun normal olduğu hayatlar çok fazla. Hatta daha geçenlerde bir kadin konu açtı normal buluyorum diyordu. Yani bence sorun yok isteyen istediği gibi yaşasın 💁🏻‍♀️

Evet fikir özgürlüğüm çerçevesinde böyle dedim. Kötü seçenekler içerisinde en iyisini önerdim aksi halde o sabi annesiz kalacak bence bu daha kötü bisey
Bir şey diyeyim mi ahlaki açısını adam için kadın için olabilecekleri ve yanlışını at Bi kenara. Bu çocuk için de olabilecek en kötü senaryo. Başka insanlarla ilişkiye giren anne, aldatılan baba, arkadaş gibi yaşayan ebeveynler, ortaya çıktığında o annenin babanın çocuğu olarak toplum önünde düştüğü durum.

Boşanın çocuğunuzu da babasına bırakın. Belli ki sizden çok daha iyi bakacak. Cinsel sorunlardan ötürü boşanmak isteyebilirsiniz bunu anlarım ama kendi çocuğunuzu yük görmenizi anlamam. Doğurmasaydınız o zaman. Dünyaya gelmeyi o çocuk istemedi neticede. Kendi gelgitli ruh halinizin bedelini çocuğunuza ödemeye hakkınız yok

Bir şey diyeyim mi ahlaki açısını adam için kadın için olabilecekleri ve yanlışını at Bi kenara. Bu çocuk için de olabilecek en kötü senaryo. Başka insanlarla ilişkiye giren anne, aldatılan baba, arkadaş gibi yaşayan ebeveynler, ortaya çıktığında o annenin babanın çocuğu olarak toplum önünde düştüğü durum.
Ortaya çıkarsa gerçekten sıvamalık bir durum olur. Ama erkekler gizleyebiliyor çoğu yakalanmasa devam da ediyor.

" Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... " Bu ne be ! Esya mi ? Yukk geliyor, bosanir atarim köşeye. Biz kedimizden ayrilamiyoruz. 🤮 Gecmis mesajlarda da sik sık cocuk, ev isi bana yuk vb. cumleleriniz var. Bu konu gercek yani, cocuk icin cok uzuldum
çocuğu tam zamanlı kreşe ver aksamlarida 2-3 saat oyalayip yatirirsin yapilamayacak birşey değil
Pesssss !

Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Benden de gelsin bir linç

Kocanı boşa anladık da çocuktan neden soğudun?

Arkadaşlar kadın kafasında kurmuş kararlar vermiş siz ne derseniz deyin o çocuğunu hayatını yaşamak istediği için engel olarak görüyor soğudum ondan işte çile mile diye bahsediyor zamanında ona kötülük yapmış olan babasını bile aklamış linçlenceğininde çok iyi farkında ama yinede yazmış hiç bir şekilde bi yerinden tutulur yanı yok akıl verseniz bile böle insanlar kendi bildiklerini yaparlar boşuna yorum yapıyoruz...

Bu sebep dediğiniz size göre onemsiz olabilir. Ama bana göre değil . 7 yıldır cinselligi unutmasi gerekmiş gencecik bir kadinim. Ve eşimin cabasida yok. Ne için devam ediyorum ki diyorum. Çocukta ben mutsuzken mutsuz.bi süredir onla da hiç ilgilenmiyorum kendi halinde takilmayi öğrendi küçücük çocuk.cunku kapana kısılmış hissediyorum hapiste gibi. Eziyet gibi
Çok mutsuzdan boşan tabî ama, pişmanlık yaşarsan geride bıraktıklarını ,bıraktığın yerde bulamayabilirsin..

Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Yani cinsellik benim için daha önemli çocuğu da bırakıp başka biriyle evlenmek istiyorum demeye mi çalışıyorsunuz çok acımasızca değil mi eşinizle konuşun boşanmayı düşündüğünüzü söyleyin ona göre bi yol alın evlilikte cinsellik elbette önemli olan onun kadar önemli başka şeyler de var kendinizi iyi hissetmiyorsanız destek alabilirsiniz

Sahsen hayatinda zaten baska birisinin oldugunu düsünüyorum veya baskasi olabilir ve cocugu istemeyebilir diye simdiden sepetleme derdinde.
Ya aynen. Bak kocadan boşan ok
Yeni koca bul bu da çok normal
Ama çocuk doğmuş büyümüş ben istemiyorum
Arkadaşım bıktık sizin gibi sorumsuz tiplerin toplumun yapısını bozmasından
Sonra herkes mutsuz toplum mutsuz
Çocuğuna sahip çık önce insan ol sonra anne ol
Sonra da git yeni koca bul kafana göre yaşa

X