Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk bahaneniz olsun aferin. Bir gün gözleri önünde öldürülürsünüz. Travmaların en büyüğünü yaşar, siz mezara, o hapse, çocuk da ortada kalir. Kocanız 3 5 sene hapis yatıp çıkar, çocuğunuzu alır. Siz de toprağın altında huzurla yatarsınız.
Merhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
Görgülü kuşlar gördüğünü işler. Üzgünüm . Ama ilerde size el kaldırmayacağı da belli değil. Annesini döven çok çocuk gördüm. Oğlunuzu alıp gidin. Çocuk mahkemede babam derse babasıyla kalır. Evet sizin için zor ama belki de kıymetinizi anlar. Lütfen biraz da kendinizi düşünün. Hiçbir kadın şiddeti ha
Çekişmeli boşanma davası açarsanız zaten mahkeme pedagog ile görüşme verecek ve pedagog raporunu ona göre hazırlayacak.
Çocuklar kolay adapte olur, bu kadar sıkıntı yapmayın.
Dava açılırsa da eşiniz çocuğun velayeti ve daha bir çok konuda sizi yıldırmak için yalanlar ve iftiralar atacak. Bunlara da hazır olun. Bu cinslerin akılları böyle çalışıyor
Mahkeme sürecide sonrasida gerçekten çok zor ve yıpratıcı gecicek burda bana yazılanların hepsinin farkındayım ben bu karari verip gitmek neden benim için bu kadar zor bende kendimde bunu anlamış değilim acaba düzelir mi diyorum ama bunca yıldır düzelmeyen insan bu saatten sonrada duzelmez diyorum açıkçası ben artık kendimle konuşur savaşır hale geldim
Merhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum