bosanmak istiyorum ama degistim ben diyor.

Durumunuza çok üzüldüm.İnsanin zaman zaman basireti bağlanıyor da olanlara dur diyemiyor.Sonra kendi bile şaşırıp kalıyor.Zararin neresinden dönersek kar.Bir ömür boyu sizin gibi yaşayanlar var,siz farketmissiniz.

Sizin onun durumu ile farkındalıginiz olustugu için artık gözünüzden , gönlünüzden düşmüş.Hatta şimdi böyle iyi davranmasina bile sinirleniyor olabilirsiniz.Madem böyle iyi olabiliyordu ben bunları niye yaşadın diye?

Ben sizin yerinizde olsam ,sanırım ufak ufak intikamlar alırdım.İs yaptırırdim bol bol.Parasi varsa kendime araba aldırirdim.Evin masrafını ona kitleyip birikim yapardim.Ne bileyim bulursun bişeyler .Patladığı yere kadar.Patlarsa da güle güle dersin.
Aynen oyle gecen istemsizce ağladım bi anda sofrada neden onceden yapmadin smdi bu yaptiklarini diye. goremedim seni üzdüğümü diyor ama insan nasil gorup dusunemez hamileligimin bir donemi bacagima belime giren sancilardandolayi topalliyordum o halde bile bir kere cayini kendi getirmedi birak bana otur dinlen demeyi. Bunlari nasil goremez bi insan. Iki tane arabamiz var bosanmak istiyorum deynce bir tanesini verdi. Ikisi de kendindeydi. Affedemiyorum dusuncelerde bogulcak gibiyim simdi iki tabak topluyor cayimi getiriyor diye isinamiyorum.

Hem çalışıp hem bu kadar hizmeti nasıl gördünüz ya da hiç sıkılmadınız mı onun yükünü taşırken ,neden 4kez utuluyorum diyip sorgulamadiniz mi?eşimde olsa ailemde olsa neden 4 kez ütü yapılır ya da ayakkabısına kadar düzenlenir. Eli ayağı saglamsa asalak gb size bağımlı Sizi okurken ben boğuldum iyi düşünüp taşının hakkınızda hayırlısı olsun.

Madem şans verdiniz bekleyin. Psikolojik destek almasını söyleyin yanında olun. Öfkesi gidince belki de gerçekten sizi kaybetmek istemediği için değişecek. Zaman verin.
Ve altı yıl sevgili olmuşsunuz hiç mi tanımadiniz nasıl bu raddeye geldi işler
Aslinda kendisi diyordu meyvemi bile annem soyar onume getirir diye ama ben de is yapmayan biriydim. Bilmiyordum ne kadar zor olabilir ki o da yapar zamanla falan diyordim ama olmadi hersey ama hersey benim ustume bindi. Hafif sinirli halleri vardi ama bu denli asla degil. Hakaret falan etmezdi onceden. Bazi seylerde bariz gozumin önündeymis ama evlenince taslar yerine oturdu anca idrak edebildim. Gormem lazimdi goremedim

3.5 yillik evliyiz 6 yıllık bir beraberligin sonunda evlendik. Ikimiz de kamu görevlisiyiz. İkimizinde meslegi ve gelir durumu ust duzey denilebilir.

Esim tam bir is kolik evlendigimiz ilk gun bile eve gec geldi isim var calismam lazim diye, neyse gunler günleri kovaladi degisen birsey olmadi surekli gec geliyor 9 dan once nadir geliyor, 11 12 yi bile buluyordu bazen. Dolayısıyla aksam yemeklerini genelde tek yiyordum. Sabah kahvaltılarıni da hafta sonu hariç genelde tek yapiyorduk, ondan once yapiyordum brn çünkü gec kalmaya tahammülü yoktu.
O yaparken de kahvaltiyi ben onun gömleğini takımını cikariyordum ayakkabisini temizliyordum, kendim hazirlaniyordum. Geri o giyinirken kahvalti masasini topluyordum. Kisacasi 3. 5 yillik evliligimizde birakin bir cay koymayı tabak toplamayi, kendi gomlegini dolaptan almışligi yoktu. Ustune surekli elestiriyor kiziyordu yanlis eksik bisey gorsun.
VUtu takıntısı vardi. Gomleklerini 4 kere utuledigimi yine de olmamis dedigini bilirim.

Duzelir bize baglanir diye cocuk yaptim. Hersey daha da kotu oldu. Cocugun da sorumlulugu uzerime bindi. Dogum yapp geldigim ilk gun bile bana cay koy diye bardagini uzatabildi. Ofke problemi var ufacik bisey yuzunden evi dagittigini bilirim. Kufur hakaret cabasi.

Ekonomik olarak durumumuz iyi ama benim maaşımı da kendi maasi olarak goruyor.

Annemlerin her hareketine aliniyor. Ailemin hepsiyle sorun yasadi. Ama haksiz olmasina ragmen hep ozur de diledim onlar adina ama yetmedi onlarla telefobla kendi yaninda konusturmamaya basladi.

Boyle gittikce kotuye giden bir surec hic duzelme olmadi. Evlilik otururr dedim ama olmadi. Disardan bakan herkes durumi goruyordu. Disariya da o enerjiyi veriyorduk. Ve burada daha anlatamadigim bir suru problem daha kaynana, cinsellik, vs vs.

Ben bosanmaya karar verdim. Kendime ev baktim aslinda kafamda herseyi ayarlayip bitirdikten sonra ona söyledim. Bi anda afalladi istemiyorum seni seviyorum dedi. Bir hafta dusun tasin ailen yanında oyle karar ver dedi.

Bir haftanin sonunfa benim kararim ayniydi ama bulustugumuzda cok pişman oldugunu beni bu kadar kirip incittigini goremedigini bundan sonra hayati benimle paylasacagini vs. Soyledi.

Ben de hersey bitti ama bebegimiz icin bi sans daha verdim. 1 ay olacak eskisi gibi degil düzelmiş gibi sürekli yardim ediyor saygili davraniyor isten erken geliyor. Cocukla ilgileniyor. 180 derece degisti. Ama bende biten duyguları canlandirmiyor bu bitirmeyi ben bi anda dusunmedim ki asama asama o seviyeye geldim. Şimdi bu evde boğuluyorum. Bitirmek istiyorum. Ama bu kadar duzelmisken şımarıklık olur onu bilemiyorum. Kafam cok karisik. Tek bilgidim onun gecmiste yaptiklarini affedemedigim. Sizce ne yapmaliyim
insanlar kolay kolay değişmez emin olun sizin ona duygularınızın tekrar canlandığını görünce yine eskisi gibi olucak boşanın derim

3.5 yillik evliyiz 6 yıllık bir beraberligin sonunda evlendik. Ikimiz de kamu görevlisiyiz. İkimizinde meslegi ve gelir durumu ust duzey denilebilir.

Esim tam bir is kolik evlendigimiz ilk gun bile eve gec geldi isim var calismam lazim diye, neyse gunler günleri kovaladi degisen birsey olmadi surekli gec geliyor 9 dan once nadir geliyor, 11 12 yi bile buluyordu bazen. Dolayısıyla aksam yemeklerini genelde tek yiyordum. Sabah kahvaltılarıni da hafta sonu hariç genelde tek yapiyorduk, ondan once yapiyordum brn çünkü gec kalmaya tahammülü yoktu.
O yaparken de kahvaltiyi ben onun gömleğini takımını cikariyordum ayakkabisini temizliyordum, kendim hazirlaniyordum. Geri o giyinirken kahvalti masasini topluyordum. Kisacasi 3. 5 yillik evliligimizde birakin bir cay koymayı tabak toplamayi, kendi gomlegini dolaptan almışligi yoktu. Ustune surekli elestiriyor kiziyordu yanlis eksik bisey gorsun.
VUtu takıntısı vardi. Gomleklerini 4 kere utuledigimi yine de olmamis dedigini bilirim.

Duzelir bize baglanir diye cocuk yaptim. Hersey daha da kotu oldu. Cocugun da sorumlulugu uzerime bindi. Dogum yapp geldigim ilk gun bile bana cay koy diye bardagini uzatabildi. Ofke problemi var ufacik bisey yuzunden evi dagittigini bilirim. Kufur hakaret cabasi.

Ekonomik olarak durumumuz iyi ama benim maaşımı da kendi maasi olarak goruyor.

Annemlerin her hareketine aliniyor. Ailemin hepsiyle sorun yasadi. Ama haksiz olmasina ragmen hep ozur de diledim onlar adina ama yetmedi onlarla telefobla kendi yaninda konusturmamaya basladi.

Boyle gittikce kotuye giden bir surec hic duzelme olmadi. Evlilik otururr dedim ama olmadi. Disardan bakan herkes durumi goruyordu. Disariya da o enerjiyi veriyorduk. Ve burada daha anlatamadigim bir suru problem daha kaynana, cinsellik, vs vs.

Ben bosanmaya karar verdim. Kendime ev baktim aslinda kafamda herseyi ayarlayip bitirdikten sonra ona söyledim. Bi anda afalladi istemiyorum seni seviyorum dedi. Bir hafta dusun tasin ailen yanında oyle karar ver dedi.

Bir haftanin sonunfa benim kararim ayniydi ama bulustugumuzda cok pişman oldugunu beni bu kadar kirip incittigini goremedigini bundan sonra hayati benimle paylasacagini vs. Soyledi.

Ben de hersey bitti ama bebegimiz icin bi sans daha verdim. 1 ay olacak eskisi gibi degil düzelmiş gibi sürekli yardim ediyor saygili davraniyor isten erken geliyor. Cocukla ilgileniyor. 180 derece degisti. Ama bende biten duyguları canlandirmiyor bu bitirmeyi ben bi anda dusunmedim ki asama asama o seviyeye geldim. Şimdi bu evde boğuluyorum. Bitirmek istiyorum. Ama bu kadar duzelmisken şımarıklık olur onu bilemiyorum. Kafam cok karisik. Tek bilgidim onun gecmiste yaptiklarini affedemedigim. Sizce ne yapmaliyim
Siz oradan ikna olmamışsınız ihtimal vermemişsiniz ki gelip yazmışsınız .Buradan oylama ile mi karar vereceksiniz.
Demek ki tam ayrılma konusuda kafanızda netleşmemiş o zaman kaybedecek bir şeyiniz yok tekrar sizi canınızdan bezdirene kadar devam ilişkiye 🎉
İkinci bebeği yapmadığınız sürece ,onunla yaşadığınız günleri bebeğinizin babasıyla biraz daha kalmış olmasını kar sayarsınız ileride ayrılma kararınız netleşince .

Ayakkabıma kadar silen, gömleğimi 5 kere ütüleyen, otobüs biletlerimi alan, yemeğimi önüme getiren biri olsa ben de boşanmamakta diretirdim tabi. Adam niye boşansın ki sizden? Sınırsız hizmet, bir de üzerine para alıyor. Maaşınızı kastediyorum. Adam hizmetten olacak, hem de "ikinci maaşı" gidecek. Tabi boşanmak istemez. İstese şaşardım yani.
Boşanın diyorum ben de.

bu ilişki tek tarafın terapi ya da destek almasıyla da yürümez. ikinizin de destek alması lazım. sizin bu kırgınlık ve yorgunluk için kararınızı daha net verebilmeniz için destek almanız şart bence.

ben olsam şans vermezdim, madem şans verdiniz maaşınız çekin evin giderlerinden. Yarın bosansaniz çocuğuna da el olur biraz kenarda birikiminiz olsun.

ve sizin iletişiminiz de zayıf geldi bana biraz. siz sessiz çığlık atmışsınız adam zaten 3 maymun olmuş hep.

Geçirdiğiniz zamana, verdiğiniz emeğe üzüldüm.
Düzelir diye üstüne bir de çocuk yaptım demişsiniz ama gördüğünüz gibi düzelmemiş, böyle bir ortamda ikinci çocuğu sakın yapmayın.

Eşiniz kaybetme korkusuyla değişmiş gibi davranıyor ama böyle şeyler hemen değişmez. Miş gibi yaptığını anlarsınız eminim.
Kendi paranizla kendinizi ezdirmeyin.

Atalarımızın güzel bir sözü var tam da bu durum için.
Kırk yıllık Nuri olur mu huri...

Erken gelmesi kendi elinde yogun bir isi var ama kendi yogunluguna yogunlugk katiyordu. Isinimükemmel yapma derdinde. Cok soyledim erken gel diye pek orali olmadi isim bu yapacak bisey yok dedi. Bosanmak istiyorum diyene kadar neyden sikayet ediyorsam isine geliyorsa diyordu. Bosanamayacagimi dusunerek rahat rahat konuşuyordu.
Yani adama birden güncellememi geldi aileniz bu duruma hicmi ses çıkarmadı nedemek ayakkabı temizletmek kıyafet hazırlatmak haddini bilsin kimseye kolay kolay boşan demem ama bu adam tam bir katıksız odun

Aynen oyle gecen istemsizce ağladım bi anda sofrada neden onceden yapmadin smdi bu yaptiklarini diye. goremedim seni üzdüğümü diyor ama insan nasil gorup dusunemez hamileligimin bir donemi bacagima belime giren sancilardandolayi topalliyordum o halde bile bir kere cayini kendi getirmedi birak bana otur dinlen demeyi. Bunlari nasil goremez bi insan. Iki tane arabamiz var bosanmak istiyorum deynce bir tanesini verdi. Ikisi de kendindeydi. Affedemiyorum dusuncelerde bogulcak gibiyim simdi iki tabak topluyor cayimi getiriyor diye isinamiyorum.
Merak etmeyin birkaç aya sıkılır iyi adam olmaktan, siz o zamana kadar 2.çocuğa hamile kalmamaya bakın.

Vallahi değme oyunculara taş çıkartır bu koca müsfettesi.Bosandığınizda zaten mal paylaşımı sonucu malların yarısı size ait olacak.Ama sizde de hata çok,bu konfora alıştırıp,bir de promosyon gibi üzerine çocuk yapmışsınız.Neyse,nereden dönerseniz kardır yine de.

Bir kadın seviyor çaba veriyor nasılsa gitmez diye böyle tepesine binersen olucağı bu.
Sende köpek çek şimdi hadi bakalım.
Terbiyesiz adam.

Siz niye maaşınızı veriyorsunuz ki niye ilk evlendiginuzde işleri ona da yaptırmıyorsunuz biz de eşimle ikimizde çalışıyoruz ilk başta az yardim ediyordu sonra ben tavır aldım her şeyi yapmaya başladı kıyafetini de ütülemedim hiç. ögreticem sana sen kendin ütüle dedim zaten deprem oldu evimiz yok şuan. Ama hem çalışıp hem de ev işinin hepsini niye yapıyorsunuz yapmayın. Ben baktım eşim ufak tefek seyleri yapiyor tavir aldim.yuzune dedim her seyi ben yapacaksam bekar hayatima donerim sana muhtac degilim dedim .en ufak bulaşık dizmeye bile yardim ediyor artık kendisi yapiyor evi ama ilk ben yönlendirdim. Erkekler empati yetenekleri zayıf. Baktım sadece ilk evlendiginuzde evi süpürüp sofra kaldırıyor çamaşır makinesini çalıştırıyordu .çay pişiriyordu. (Bunları demeden yapıyordu)şuan her şeyi yapıyor. Yapmasa çünkü vazgeçeceğimi biliyor.

Evlendiginizde her seyi ustunuze almayın ben de 4 aylık evliyim umursamadim tavir aldım artik kendi yapar oldu.çunku üstüme gelirse çeker giderim bu ev işi en önemli konu.bebek olunca daha kötü olup hiç yapmaz.

Siz niye yapıyorsunuz. Niye bu adamı bu kadar alttan aldınız ben de evliyim eşimle sorun yasyorym ama sizin durumunuzu görünce şok oldum ayrılın o adamdan .Allah korusun sizi kullanıyor

Back