• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum ama bunu ona nasıl anlatırım yardım edin :(

hayal_sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
55
4
96
Ankara
ben 30 yaşımdayım 8 yıllık evliyim. bi kızım var 7 yaşında. eşimle çok sorun yaşadım yıllardır aldatma (tek gecelik şeyler) şiddet bir kaç kez. ilgisizlik sevgisizlik sorumsuzluk, ayrıca yılardır öğretemedim kişisel temizliğine hiç önem vermiyor artık zorla yanına yatıyorum vs yıllar geçti hep idare ettim ayrılmak ailemin hiç istemediği bişey ve kızım için. ama şuan bakıyorum bende hiçbişey kalmamış artık bitmiş bütün duygular. ama eşime göre sorun yok o gayet hayatından memnun. ben yolun sonuna geldiğimi hissediyorum ama hiç istemeyen birine bu nasıl söylenir bilmiyorum. şimdi şu sıralar bi sorun yok gibi o yüzden durup dururken demiş olacağım. bana yol gösterin lütfen çok ihtiyacım var :(

Nasıl söylenir nasıl konuşulur bilmiyorum aslında farkında istemediğimi ve İnan’ın Yatağa girmek için her gece uyumasını bekliyorum hiç içimden gelmiyor hiç

Çok üzüldüm sizin adınıza.. Bende 3 aylık evliyim ama evlendikten sonra herşey bambaşka boyutta oluyor onu anladım.. Siz önemlisiniz aileniz kızınızdan önce sizin iyi olmanız önemli... Eşinizle problem yaşadığınızda ileniz bile olsa o acıları hisseden yaşayan sizdiniz.. yaşınızda daha çok genç maddi imkanınız varsa boşanın derim, inanın kızınızda mutlu bir annesi olsun ister... eşinizin omzu güven kokusu huzur olmalı.. Bu üyeliğide size yorum yazmak için açtım.. İnsan duygularıyla insandır aldatan şiddet uygulayan duygusuz biriyle yaşamak her gün zulum bence.. Güçlü kararlı artı ve eksilerini düşünerek doğru kararı verirsiniz umarım... kendinize değer verin lütfen...

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Bende zaten biten bitmiş çoktan. Psikoloğa da gittim bi kaç gün önce, siz zaten çoktan bitirmişsiniz dedi. Ben kararlıyım da işte bunu ona nasıl anlatsam nasıl ikna edebilirim hiç istemeyecek ve yaşayacaklarım beni korkutuyor. Karakter olarak çok pasif biri bi de, böyle insanlar şiddete meyilli olur ya genelde çaresizlikten. Korkuyorum işte maddi açıdan da kendime kızıma bakabilirim çalışıyorum. Ha şuan ki durumum olmaz ona da razıyım. Yeter ki kızımla yalnız ve huzurlu olayım

Öncelikle soğuk,ilgisiz davranın bence... araya soğukluk girdikten sonra nasıl açıklanmanız gerektiğini hangi anda nasıl söyleyeceğinizi eşinizi daha iyi tanıdığınız için siz daha iyi bilirisiniz

Bence bi kavganin ardindan soyleyin. En azindan durduk yere demez. Zaten hic birsey yokken soylesenizde sizin ciddiiginizi anlamaz. Ah canim cok zor cok. Siddet var adatma var. Neden simdiye kadar ayrilmadin. Oyle bir babasi olacagina hic olmasin daha iyi

Allah yardımcın olsun.
vay efendim böyle evliliğe neden çocuk yaptın niye şimdiye kadar boşamadın o adamıı ben olsam böyle adamla asla durmazdım bıdı bıdı diyenler olacak.
ne yaşadın sen biliyosun o yüzden çok da şeyapma buradaki olumsuz yorumlara.

Allah razı olsun kızlar güzel kalbinize göre versin inşallah... öyle yapıyorum şuan soğuk zaten aramız hiç içimden gelmeyen bişeyi yapmıyorum bi yerde patlak verecek elbet diye bekliyorum bakalım

Artık onu sevmemenizden daha büyük bir sebep ne olabilir ki? İlla kavga gürültüyle mi ayrılmak gerekiyor?
" Artık bu evde mutlu değilim, evli gibi hissetmiyorum, sana karşı sevgi ve sorumluluk hissedemiyorum. Kendimi bu eve ve sana ait hissetmiyorum. Duygularımı çok gözden geçirdim ve eminim. Yolumu ayırmak istiyorum. Benim için artık nedenlerin önemi yok. Geldiğim nokta bu. Hadi eyvallah", de. bitsin... Tabi bu konuşmayı yapmadan önce ufak bir valiz ve gidilebilecek bir yer ayarlamak gerek. Belki sana buyur git şimdi diyecek. Belki kendi gidecek. Sen hazırlıklı ol da. Rabbim hayırlısını versin.

durup dururken dersen böyle kişiler altında başka bir neden arar... bukadar b..ktan bir kişiliğe sahip bir adam mutlaka hata yapacaktır onu kolla ve artık sınırım taştı bitti der köşene çekilirsin kimsede laf edemez... ki ben el neder kısmına normalde çok karşı bir insanım sevmiyorum varmı ötesi der çekilirim ama şimdi sana gaz vermeye gerek yok ailen bile istemiyor boşanmanı çok lafa sebeb olur birde oturup ona üzülürsün boşver fırsatını kolla derim ben...

ben 30 yaşımdayım 8 yıllık evliyim. bi kızım var 7 yaşında. eşimle çok sorun yaşadım yıllardır aldatma (tek gecelik şeyler) şiddet bir kaç kez. ilgisizlik sevgisizlik sorumsuzluk, ayrıca yılardır öğretemedim kişisel temizliğine hiç önem vermiyor artık zorla yanına yatıyorum vs yıllar geçti hep idare ettim ayrılmak ailemin hiç istemediği bişey ve kızım için. ama şuan bakıyorum bende hiçbişey kalmamış artık bitmiş bütün duygular. ama eşime göre sorun yok o gayet hayatından memnun. ben yolun sonuna geldiğimi hissediyorum ama hiç istemeyen birine bu nasıl söylenir bilmiyorum. şimdi şu sıralar bi sorun yok gibi o yüzden durup dururken demiş olacağım. bana yol gösterin lütfen çok ihtiyacım var :KK43:

Bosanmak en sagliklisi gibi gozukuyor. Cunku adam sizi aldatmasina ragmen rest gormemis karsinda bu yuzden rahat . Evde bir aile duzeni var bekar hayati da yok utusu camasiri yemegini yapan karisi ayni zamanda aile birligi. Ama istediginde de gonul eglendirebiliyor.. Yazik cok zavallica yaptiklari adamin. Bence en kisa zamanda dusunup tasinin en dogrusu bosanmak gibi. Ama bize kolay bosanin demek tabi ekonomik ozgurlugunuz, arkanizda saglam duran bir aileniz var mi her seyden ote. Cunku hicbiri yoksa bosanmayi isteseniz sizi daha cok ezebilir hor gorebilir nasil bosanacaksin deyip.. Ortada bir cocuk olmasa yine daha kolay olabilirdi ama 7 yasinda bir cocuk ve en onemli yaslari ilgi gormesi gereken..

Mali müşavirim kendi ofisim var ama şuan az para kazanıyorum. Bir yıl gibi bi süre sonra daha iyi olur diye umuyorum. Karşımdaki insan özgüvensiz biri ve güçlü bi karakter değil. Başkası olsa belki karşımda dik durur tamam der sen yoluna ben yoluma. Ama ben İnan’ın bana bişey yapar mı diye bile korkuyorum o yüzden bi türlü adım atamıyorum. Sanırım bi kavgadan sonra falan konuşmak daha mantıklı. O zaman daha az şaşırır belki sinirle çıkar gider

Bunca yıl çekmişsiniz bir gün daha çekmeye gerek yok bence söyleyin ve kurtulun zarar verir endişeniz varsa önce baba abi vs. ailenizde kim varsa konuyu ona açıp ondan destek alabilir ve eşinize açıklarken yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz tek anlatma riskini almayın derim sonuçta çocuğunuzda var böyle insanların ne yapacağı hiç belli olmaz sağlama alın kendinizi

Back