Çalışıyorum çift terapisi kabul etmiyorÇalışıyor musunuz, iki çocuğa yetmek bu devirde çok ama çok zor. Şiddet ve aldatma yoksa çift terapisine gidebilirsiniz.
Evet çok doluyum yılların bastırılmışligi galiba patlak veriyorSanki sinirli ve dolmuş bir anınızdasiniz biraz daha düşünün derim
Çocuklar olunca ve kimseden desteğiniz olmayınca Türkiye şartlarında araftayimSizi evden kovan kocanızdan boşanma konusunda arafta mısınız?
Bunu kendime diyorum hep insanlar sinirliyken kendini açığa çıkartir şuan konuşmak istiyorum ama sonra sus diorum çocuklar duymasın bilmediğim bu işteAranızdaki sevgi bitmiş. Şiddetli geçimsizlik var. Evden kovulmanız , sindiremeyeceğiniz şeyler filan...
Sinirlendiğinde söylediklerinin hepsine inanın. İnanın hepsi saf katıksız doğru ve sizin hakkınızdaki düşünceleri. Ona göre yolunuzu çizin. Boşanmayacaksanız da ondan beklentiyi kesin bence. Bu adam seni seviyorum dese ne olur ?
En büyük sıkıntı işte ekonomik ayrılınca sorumluluk tek kalınca yapabilir miyimSindiremeyeceğiniz şeyler söylüyor yani anladığım kadarıyla küfür hakaret vs.ediyor ayrıca sizi kovuyor. Buna psikolojik şiddet deniyor katlanırım derseniz devam edin çünkü bu adam değişmez katlanamam derseniz de ekonomik durumunuza göre aile durumunuza göre bir karar alın.
11 yıldır konuşuyorum aileside aynı şekilde bana destek ama kimse kendisine birşey diyemiyor aşırı sinirli biriydi zamanla bu aşmayı biraz basarsada parasal konularda bencil biriAslında her kadın gibi sevgiyi hissetmek hakkın.Harcamalara kadar karışıp bunu tartışma haline nasıl getiriyor ki eşin.Acele karar verme bence senin isteklerini ciddiye alması konusunda daha ikna edici konuşmayı deneyebilirsin.
Çocuklar tabi ki duymasın ama sizi kovduğunu da size hakaret ettiğini de duymasın.Bunu kendime diyorum hep insanlar sinirliyken kendini açığa çıkartir şuan konuşmak istiyorum ama sonra sus diorum çocuklar duymasın bilmediğim bu işte
Ailem maneviyat yönünüden olurlar sadeceÇocuklar tabi ki duymasın ama sizi kovduğunu da size hakaret ettiğini de duymasın.
Boşan demek kolay ama sizin için zor görünüyor. Muhatap olmayın yokluğunuzu hissettirin. Ayrıca boşaninca size geliri ölçüsünde bir nafaka bağlanacak. Aileniz destek olmaz mı size ?
nikahlı eşini evden kovan erkek en hafif tabiriyle adi bi insandır. 2 çocuğunun annesi bir de. Neyi düşünüp de arafta kaldığınızı anlayamadım.sinirlendiğinde sindiremicegim şeyler söylemesi beni evden kovmasi ki sadece parasını harcadigim için yapması bu tarz Bir sürü şey işte
Çocuğuyla ilk boşanan siz değilsiniz. Son da olmayacaksınız.Çocuklar olunca ve kimseden desteğiniz olmayınca Türkiye şartlarında araftayim
Evden yapila işlere başvurup belli bir gelir elde ederseniz düşünün derimAilem maneviyat yönünüden olurlar sadece