Boşanmak istiyorum ama araftayim

Benimde çığlıklarim artık dışarı vurduyor aynı durumdayiz boşanmak kolay gibi ama çocuklar için susmakta kendimize saygısızlık gibide geliyor Allah yardımcımız olsun

nikahlı eşini evden kovan erkek en hafif tabiriyle adi bi insandır. 2 çocuğunun annesi bir de. Neyi düşünüp de arafta kaldığınızı anlayamadım.
Araftayim çünkü 2 çocukla ailenizin evine kovulandiginizda sevip kaçarak evlediginiz insan için ailenize karşı çıktığınızda geri döndüğünde karşılaşacağınız muamele olmasından dolayı araftayim

Hakaret, kovulma, ilgisizlik bunlar düzelmez. Boşanmak, madden ve manen elbet kolay değil. Şu an enerjiniz iş, çocuk, eş şeklinde bölünüyor. Çünkü paylaşacağınız kimse yok ve tek başınasınız zaten.

Boşanınca devlet desteği alacaksınız. Yeterli mi? Asla değil. Ama, temeli atarken kimseden destek yoksa, az da olsa yükünüzü alacak, başka çare yok zaten.

Bir kadın mutsuzsa, çocuğuda mutsuzdur. Karınlarının doyması demek, onların iyi olduğu anlamını taşımaz. Önce kendiniz için bir adım atın ve kurtulun.

Aile bu, bir iki söylenir bağrına basarlar. Kapıda bırakacak halleri yok ya. En azından çalışıp gücünüzü toplarsınız o sırada da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…