Boşanmak istemiyorum.

Yaşadıkların çok acı şeyler ama mümkünse sen gibiler anne olmasın ya.İnsanın başına herşey gelir Sonra ancak ben bunları haketmedim diye ağlar.Ama bence sizin de ruhsal problemleriniz var.Adam zaten manyak birde oturup öle yapmasaydım böle yapmasaydım mı diyorsunuz.Onca şeyin üzerine çocuğum olsun bu adamdan diye yalvarmışsınız adamın duyduğu anda ki tepkisi belli dahala çocuğu düşürmeseydim kabul ederdi derdindesiniz.O çocuğu bile bu manyak adam içim istemişsiniz.Ne olacaktı o çocuk doğunca size prenses gibi mi bakacağını sanıyorsunuz?Biraz kendinize gelin namaz kılmaktan bahsediyorsunuz Allah’ın verdiği canınızın kıymetini bilin ilk başta.Ben de evlenince yurt dışına geldim.Gurbetlik zor,yanımızda kimsemizin olmaması zor büyük konuşmayım ama sizin yaşadığınız ilk olayda kalkıp giderdim.

Yazdıklarınızı okuyunca sizinde eşinizden kalır yanınız olmadığını düşünüyorum. Eşiniz tam bir ruh hastası sizde acı çekmeyi seven birisiniz galiba. Yahu adam size resmen kan kusturmuş sizi istememiş siz daha neden birleşmeyelim diye yalvarıyorsunuz.
Kafanızı dağıtmanın yollarını arayın bütün gün dört duvar arasında adamı düşünmek size bir şey kazandırmayacak.

Çok haklısınız.Bende yurt dışına gelin geldim dediğiniz gibi internet var buraya yazsa bile en az 50 kişi yardımcı olurdu.Bence adamlarda kime ne yapacağını biliyor.

Yasadiklariniz çok üzücü sizi sahipsiz görünce yaptığı muamele ortada siz buna izin vermicektiniz. İlk açtığınız konuda boşanmak istemiyorum diyosunuz ya bu adam için üzülmeye degermi daha siz ne bekliyorsunuz heralde tekrar barışıp budefa allah korusun sizi öldürmesini bekliyosunuz bırak ne hali varsa görsün ondan sana hayır yok niye anlamak istemiyosun yolunu çiz onuda Allah'a havale et gün yüzü görmesin..

bence aglayıp sızlanacagına şükret 5 vekit namaz kıl. bi ömür bunları nasıl yasıycaktın

Afedersiniz ama neyinizi affedecekti. Yapmayabilirsin yorgun olabilirsin canın istemiyor olabilir. Bunlar boşanma sebebiyse biz şimdiye kadar çoktan boşanırdık. Ki asla bu anlattıklarında boşanmaya gidecek bir durum yok adam seni istememiş net. Kesin kendi problemlerini kendine yediremedği için seni ezmeye çalıştı. Valla yazdıklarında Allah'ım dedim bu doğacak çocuğa acı. Bence de namazını kıl ama en çok da şükür namazını. Ezdirme kendini. O kadar dinini biliyorsa bizim dinimizde kadınların Allahın emaneti olduklarını bilsinler. Son zamanlarda okuduğum ve en çok tepemi attıran konu bu oldu. Adam berbat bir adam. Ama senin şu süreçte yaptıkların daha korkunç. Resmen kendine yeni yıpratıcı şeyler arıyorsun. Kusura bakma üzmek değil amacım ama bu kadar da yapma sana yazık

Yaaa Allah aşkına kurtulduğuna sevin zaten severek kendin evlenmemişsin görücü usulü olmuş ailen arkanda olur. Annenlere de de hadi ben göremedim siz niye beni uyarmadınız. Hiç dert etme kendini toplarlamaya çalış yeniden evlenirsin iyi biriyle mutluda yuvan olur öyle bir kazmayı zaten kim napsın emin ol çokta pişman olur.

Çevrende yadırgamaz seni kafana takma çünkü 6 aylık bir evlilik çok az bir süre.

Başına gelen her şeyin sorumlusu sensin. Bir insan bu kadar mı sevmez kendisini. Umarım bir gün gerçek anlamda sevilirsin

Bu arada ordaki katil sen değilsin.
Ben biraz farklı düşünce yapısına sahibim. O bebek düşmedi benim için. Sadece gelmekten vazgeçti. Sebebi de psikopat bir baba ve zayıf bir anne.

sen boyle mıy mıy oldukça daha çok ezer seni.az güçlü ol bir dik kafalı ol burnu havada ol.adam olmayanı nıye adam yerıne koyuyorsun

Canım inançlıymışsın zaten. Şu ramazan gününde Rabbimin sana yaptığı en büyük iyilik bu heriften ayrılman. Kusura bakma ama koca değil yaratık bu. Hayvan bile demiyorum, hayvanlar eşlerine böyle davranmaz. Kaç kurtul, ruh hastası herif ya.

Ve siz bu adama yalvarıyorsunuz öyle mi? Siz kurtuluyorum diye şükür secdesi yapın bence..Bi kendinize gelin..köle gibi yaşanmaz. Sizin yerinizde olmak isteyen kadınlar var bu ülkede. beni boşasın diye beleyen...

Bir an önce boşanın bence. Onu süründürmek isterken kendi hayatınızı da ertelemiş olacaksınız bunu unutmayın sakın. Boşanma süreci yaşıyorsunuz, üzüntünüz ve hisleriniz gayet normal. Zaman her şeyi çözecektir.

Allahin isi bir mesaj cocugunuzn dusmesi niye bosanmak istmyrsinuz adam agir hasta bastan zaten sevmemis sizi kendi yolunuza bakin

Adam zengin miydi? Ondan mı evlendiniz hemen? Bir de yurt dışı diye sizi cezbetmiş olmalı. Benim anlamadığım güzel ne yaşadınız ki böyle bir cümle kurdunuz? Adam başlı başına bir felaket.

Bu şekilde davrandıkça karşınızdakini daha çok kaybedersiniz.
Ne yaşadıysanız, biraz kendinize de karşı tarafa da "yokluğunuzu hissettirmek" için zaman tanımalısınız.
Eğer aldatma vs gibi namussuzluklar yoksa ve gerçek sevgi varsa eşiniz size ne olursa olsun geri dönecektir, kendinizi üzmeyin.

Konunuzu şimdi okudum, yaptığım yorumu geri alıyorum. Siz Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz da, o yavruyu içinize düşüren Rabbim, babasız büyümesine müsaade etmemiş. Kendinize gelin, emin olun bundan sonrasında çok daha iyi insanlarla karşılaştıracaktır sizi hayat. Akışına bırakın ama kesinlikle dönmeyi düşünmeyin!

Sevip yalvardiginiz adamla, bu yazdığınız adam aynı mı ?
Aynıysa şaka diyin lütfen böyle bir adama neden yakvardiniz ki
Lütfen bı silkelenin kendinize gelin ve şu yazdıklarınızı başkasının gözünden okuyun
Yatıp kalkıp şükredin halinize

Ve sen barismak istiyorsun? Soklar icindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…