Boşanmak istemiyorum.

Hanimefendi sizin hiç mi kendi kendinize saygınız yok? Hiç mi hayatınızda "insan" olduğunuz için asgari bir değer görmediniz? Nasıl bir ailede büyüdünüz? Hayır ben adamı geçtim, sizi anlamıyorum. Nasıl bir kadın böyle bir adama boşanmayalım diye yalvarır yakarır, ağlar sızlar 4 duvar arasında? Bu nasıl bir zavallılıktır ya? Silkelenin kendinize gelin. Olmuyorsa psikolojik tedavi görün. Hiç normal değilsiniz.

Niye inandırmak zorunda hissediyorsunki kendini? Bırak inanmak istemiyorsa inanmasın. Adam senden kurtulmak için elinden ne geliyorsa yapmış sende bırak artık yakasını. Ayrıca sen suçlu psikolojisine girersen her zaman haksız olan sen olursun. Ben yazdıklarının tamamını okudum, senin tek bir yanlışını göremedim.

Bu ne sacma ilişki yasama seklı ya.kusura bakmayın koca koca diye yırtınacagınıza az kendınızı gelıstırseydınız.zor degil kendını gelostırmek bu devirde.her seye vakıt buluyosunuz.boyle adamla devam etmeyı kım ister.kacmıyo kocalar ewlenmek için bu kadar sabrsız olmayın.adam da insan dısı bi yaratıkmıs.

Stockholm sendromu mu bu? Size eziyet edene hayranlık mi duymaya başladınız?adam sizin ozguveninizi mahvetmis. Kişilik haklarınızı saldirmis. Hakaret var dayak var. Lütfen açın gözlerinizi. Kurtulun su adamdan. Yoksa yarın bir gün yemek soğuk diye öldürülen kadınlardan olmak uzeresiniz. Olmaz demeyin. Olanlar nasıl oluyo? Hani şu haberlerde görüyoruz ya. 3 sayfalarda yer almamak için koşarak kacin.

Adam seni sevmiyorum diyor eziyet ediyor ama ne olur bebeğim olsun diye yalvarıyor musunuz?
Siz sırf evlendim elalem ne der boşanmış kadın mı olacağım korkusu ile mi bu psikopatı çekiyorsunuz ben anlamadım

Hayretler içinde okudum, gerçekten inanamıyorum sizler gibi kafalara.

Hakaret, hiç sayma , defalarca şiddet, köle gibi kullanma, sevgi ve değerin olmaması , tüm bunların yanında çocukta yok ve hala yalvarıyorsun.

O ahlaksizin niyeti boşanmak değil daha bir ezmek , köle haline getirmek.

Senin gibilere diyecek söz bulamıyorum. Herkes kendi aklının yolunu çiziyor.

Sizin ki de bu kadar demek ki.

Sen bu adamdan mı boşanmak istemiyorsun. Satırları okurken hiç yapmadığım şey bela okudum. Allah seni beladan kurtarmış seni ödüllendirmiş sen Allahım bem o belaya razıyım diyorsun pes. Yat kalk şükret. İşe gir al maaşını gez toz ye ohhh mis

Veee başlık, boşanmak istemiyorum

Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. O
ben
aynı senaryo benim başımdan geçti. Üstelik biz dört yıllık evliydik. Çok dil dökmüştüm boşanmayalım birbirimize zaman verelim vs diye. Kabul etmesi. Depresyona girdim mide bulantısından yemek yiyemiyordum. Çok zayıfladım. Koca bir yaz sadece bir pantolon siyah bir bluz giyiniyordum dışarı çıkınca. Bluzum yaz sonu yırtılmıştı. Yaprak dökümü Leyla’sı gibiydim. Sonra ben hala depresyondaysan benim yaşımda bir kuzenim vefat etti. Utandım kendimden neye üzülüyorsun diye. Aradan bir ay geçti abim vefat etti. Boşanma olayı solda sıfır. Sonra tabi ben baktım ki aslında çok mutsuzmuşum evliyken hayat bana zındanmış.

Ben de 2 aylık bir evlilikten boşandım. Allah var senin kocan kadar kötü değildi. Psikolojik şiddet ilgisizlik yalan dolan, ev geçindirmeme bir de cinsel sorunumuz vardı. Boşanma kararı aldım. Ama insan o duruma gelince duygusallaşıyor karşındakinden nefret bile etse. Adamı değil ama bulaşık leğenimi özlemiştim düşün. O durumda bi leğeni bile özlüyorsun. Senin durumun evlilik hayatını düzeni özlemek olabilir. Sen kocanı özlediğini sanıyor olabilirsin. Ben leğeni özlemiştim :) bebek fotoları görünce ağlıyordum çok yıkılmıştım. Ama bana sahip çıkmak yerine millete beni kötülemeye başladığını duydum ya.. orda bitti. Öyle dik durdumki. Çatır çatır boşadım. Beni hak etmeyen insanlara tekme basabilmeyi öğrendim. Zor günler de yaşadım ama Allah öyle bi yardım etti ki

Kurslara gittim işe girdim. Kendimi geliştirdim. O berbat evliliği yaşamış olmasaydım şu anki kafama ulaşmış da olmayacaktım. Çok mutluyum şükür maşallah :) iyiki bi leğene hayatımı yakmamışım. Nasip olursa o özlediğim düzenimi beni seven hak eden, yok muamelesi yapan değil de bakınca içi eriyen bir adamla yapacağım Allah nasip ederse.

Kötü bir adamla olacağına olma daha iyi.

Ha o şahsa ne mi oldu? 7 yıl geçtikten sonra peşime düştü. Bu kadar basit miydi diye sormak yeni aklına gelmiş. Biz de evlendi çocugu var diye kulağına haber uçurduk. Sesi titremiş

Genç bi kızın hayatıyla oynadı. Benim de intikamım böyle oldu. Sen şimdi uzak kal derim arama sorma. Zamanla anlayacaksın onun sana napmış olduğunu. Insan icindeyken anlamayabiliyor. Hayatta geçinmesi daha kolay iyi erkekler de var. Sen hak etmiyor musun?

O haspam çok istiyorsa seni kendini adam edip düzeltip öyle gelicek. Sen de kendini lütfedeceksin. He düzelir mi bilmem ama. Bu yuva ikinizin. Bi tek sen niye çırpınıyosun? Niye senin üstüne yıkılıyo enkaz? Silkelen kendine gel bacım.

aklınız başınızda mı sizin ? Çok afedersiniz ama sizi kedi yavrusu gibi ensenizden tutup atan , zerre değer vermeyen adama niye yalvarıyorsunuz ki?
Ayrıca erkekler kendisine yalvaran kadınlardan hiç hoşlanmaz. dik durun biraz... Hayatınızın sonu değil ya..Böyle değersiz bir hayat sürmektense boşanın daha iyi..

aa çok güzelmiş tam aşık olunacak erkek bunun için 11 kilo vermek az bile mümkünse açlıktan ölün ..adam muhteşem ya muhhteşem harikaymış evde beslediği hizmetçisi iki kahvaltı geç verdiği için iş akdini sonlandırmış..kıyamam sana..

AKIL sağlığın yerinde mi???
yoksa yurt dışını bıraktın diye mi ağlıyorsun hadi doğruyu söyle.

Yurtidisinda dogmus buyumus biri olarak ve cevremde gorduklerime tecrube ettiklerime dayanarak soyluyorum. Yurt disinda olupta turkiyeden kiz isteyenlerin cogunun oglu zamaninda bir cok halti yemis her turlu pisligi yapmis istemeye istemeye sirf aile istiyor diye evleniyor turkiyedeki kizlarla. Esinizin kim bilir akli kimlerde kalmista size oyle davraniyor. O seref yoksunundan size koca olmaz. Inanin bana oyle bir pislik icin akittiginiz tek bir gozyasina bile degmez. Siz yalvardikca o daha cok kuduracak cunku sevmiyor. Sizde basin tekmeyi gitsin. Gururlu olun dik durun. Kendinize yeni bir hayat kurun. Oda kendi pisligi icinde bogulsun.

senin canına da mı yüreğin acımıyor, seni de bir anne doğurmadı mı? ne diye o hödükle ayrılmak istemiyorsun anlamıyorum, senin ardına bile bakmaman gerek gerek de..... ben boşa yazıyor gibiyim

Eşim zaten 18 yaşından beri tek yaşıyormuş kendi ayakları üzerinde durmuş ailesine bakmış yurtdisindada 2 sendir arkdslryla aynı evde kalmış onun derdi geleceği için para biriktrmek hep oyuzden oranın sartlarida iyiydi para konusunda fazla derdim olmuyodu.o şuan 29 yaşında bu zamana kadar evlenmek istememis kizlarla alakası olmayan bi tipten eski kafalar vardirya o cinsten benimle tanıştırdılar aile kızı felan diye en sonunda tamam evlencem diyip sevdik beğendik evlendk bana kalırsa beni kaldiramadi çünkü tek yaşamaya alışkın başkasının sorumlulgnu ustlenemedi zaten kendide diyodu benim aklım hep evde kaliyo diye.yeri geldi bazen farkına vardı yaptiklarinin bana destek olmaya çalıştı.tartıştık baristirdlr felan en son beni benden aldi artik bazen o evde boguluyodum hiç bisey yapasim gelmiyodu ilgi istiyodum her kadın gibi oyuzden bikere nazlanmya kalktim ama sökmedi nazlamadi hiç beni baba evi gibi değilmiş yani.. sizlerin yazdıklarını okudukca aklıma geliyo bunlar mesala oyuzden birazdaha ayağa kalkmaya çalışyorum sizlerin mesajlarnzla

güzel anılarım var demişsiniz. bunlar mı güzel anılar. sizin mutluluk kavramınız farklı demek ki. ayrılmanız en iyisi bu adamdan. Bir de gurbetçiler le yabancı ülkede evlilik zor olur. bir çok konu okuduk burda. örnekleri de vardır.

Şimdi bu adamlar bakıyor kadın evlenmeden önce herşeye he diyor, hayal dünyasında, ağırbaşlı saf, hah diyor tam istediğim hizmetkar ruhlu kız. Sonra bakıyor istediği gibi çıkmıyor bu sefer kurtulmak istiyor.

Yani ne bekliyordunuz ki bu adamdan, herkes demiş size katı biri nasıl anlaşacaksınız diye, biz kadınların en büyük hatası "değiştiririm" diye evlenmek. Kimse değişmez, evlendikten sonra sihirli değnek değmiyor kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…