Boşanmak istemiyorum.

Allah yardım etsin..Adam kafaya koymuş zaten bi evlilikte taşlar yerinden oynayınca hayır gelmiyor Allah böyle istemiş sabret bu günlerde geçecek alışacaksın maalesef inşallah istediğin gibi olur yuvan yıkılmaz..netten bakara süresi indir hergün dinle ve bol bol ya Vedud ya cami oku..dualarım seninle

Haklisiniz sindirdi beni oyuzden bu haldeyim zaten.bekarkenki halimden eser kalmadibenim unutamadgm ilklerimi verdim ona ya o çok acı bisey ilk gelinliği giyiyosun ilkini yasiyosun
İlklerimi verdim nedir ? Niye bu kadar dramatize ediyorsun olayı? Gelinlik giydin, bekaretini verdin diye adam seni kutsal falan da saymamış gördüğün gibi.
Kadınların çoğu bir kez gelinlik giyiyor zaten, tekrar evlense de bir daha gelinlik giymeyen çok kişi var. Abartma yani bu kısmını.
Yeterince ezdirmişsin kendini , hala aynı tavırda sürdürme hayatı bir ayaklarının üstüne bas.

Eşiniz sizi sevmemiş ısınamamış. Hepsi bu. Adam sizi ittikçe daha çok baglanmışsınız. Ortada evlilik yok

Bu kadar yalvaracak bir durum yok dua edin çocugunuz olmamış zaten böyle bi insanla devam etseniz ne fark edicek hrp korku ile mi yaşayacaksınız

Böyle kötü bir evlik için üzülmenize bir anlam veremedim !... Bence anlatmadığınız eksik bir şeyler var.

sağlıklı düşünemiyorsunuz sadece iyiki kurtuluyorsunuz ben sevindim sahsen.. Bir bayanin daha eşi tarafindan dovulemeyecegini , ileride çocuğunun gözü önünde hakarete maruz kalmayacağını bilmek rahatlattı. Lutfen psikologtan yardim alin cevrenizde uyariyormus zaten bizde ne desek kar etmiycek belli.

Bence sağlıklı düşünemiyorsun şu anda ama boşanırsanız adamdan kurtulduğuna sevinmen gerektiğini anlarsın. Böyle bir adamla yaşarsan o neşeli halinden eser kalmayacak. Allah yardımcınız olsun...

Böyle birini nasıl hala sevebiliyorsunuz merak ettim.Sevginin manasını bilmediğinizi düşünüyorum.

Aferin aferin sen bu adamı ozlemeye, inlemeye devam et. Sana mustehak.

Kardeş allah aşkına senin kafan yerinde mi bu pislikten kurtulup baba evine dönüp burasi bana mezar mı diyorsun. Sana inanamıyorum okurken kanım dondu. Hemen yarin psikologa git ilk tanistigin erkek olsa omrunde erkek gormemis olsan bu öküzün öküz olduğunu anlardin. Allah korumuş seni kıymet bilmiyorsun valla.

Baban nerede ailen nerede olanları duymuyorlar mı

Bence en iyisi sen beyin nakli falan yaptır. Yada sado mazo işler mi acaba kölelik mi seviyorsunuz. Ay her türlü anlattiklariniz hala donmek isteyisiniz allah akil fikir versin ne diyeyim.

Ya yeter bi kendine gel artık! Sonuna kadar okuyamadım. Kendine saygın olsun! Hala keşke şöyle yapsaydım keşke böyle demeseydim deyip duruyorsun! Sen kendine değer vermessen karşındaki hiç vermez ki vermiyor da zaten. Toparlanıp özsaygını kazanman lazım. Artık psikolojik destek mi alırsın bilmem. Kendine bu kötülüğü yapma. O adamın yaşattığı hiçbir şeyi yaşamayı zerre kadar haketmez kimse. Yerlerde paspas olsan yine bahane bulurdu o yüzden suçlama artık kendini. Kötü bi insan o!!!

Siz güzel gün görmemişsiniz ki güzel anılarım vardı unutamıyorum diyorsunuz. Bir de böyle insanlar dinden konuşuyorya çıldırıyorum. Abdest aldıramadım yok namaz kıldıramadım. sen kadın dövüyorsun. Sokağa atıyorsun gurbette dil bilmez yol bilmez. Bir de namazdan mı bahsediyor? Sizde de ne bu geri dönme çabası? Beni affeder mi bilmem ne. 2 gün yemek yapmadığınız için mi suçlusunuz. Başınız açık kapı açtıgınız için mi? Bebegi istemeden düşürdüğünüz için mi? Kendinizi neden suçladığınızı anlamadım. Aileniz mi baskı kuruyor? Kocandır dön diye? Çok mu küçüksünüz yoksa? Bi anlatın. Neden boşanmak istemiyorsunuz? Eğitimsizlik, aile faktörü diye düşüncem ama aynı ailedr bambaşka kardeşler büyüyor. İnsan suclayacak yer arıyor. Az biraz cesaret. Önüne yoluna bakmalısın. İnan cok zor değil. Çay saati geçmiş de masa hazır değilmişde. Evcilik oyunu bunlar. Başka bir şey değil.

Bırak üzülmeyi de kalk bi şükür namazı kıl arkadasım bu neymiş böyle bütün ömrünü bi ayının insan olmasini beklemekle mi gecirecektin boşan kurtul pislikten

bu hanzodan kurtulduğuna şükret..
asıl senin ondan nefret etmen lazım..
bu kadar eziyet eden adamla 1-2 güzel gün geçirmiş olsan ne olur ki yani.
dayak, küfür güzelliklerin hepsini alır götürür bence..
yat kalk dua et..
bir de boşanmak istemiyorum diyosun..
bu adamla ömür geçer mi ya, delirdin mi

Iste "gözü acilmamis" burda devreye giriyor. Yani Türkiyede bile calisan kadinlar var, kötü evlilikler yasadiklari halde bosanmayan "el ne der" diye.

Belli ki konu sahibi tamamen özgüvensiz, klasik erkek icin hizmet edilmeli, evden gelinlik ile cikip, sadece kefen ile gelirsin zihniyeti ile yetismis.

Bu evliligi iyi oldugu icin kurtarmak istemiyor, elalem ne der diye kurtarmak istiyor. Statü düsüsü onun icin. Mühtemelen yuvayi disi kus yapar diyerek büyütüldü yani kendisinide sucluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…