Boşanmak istemiyorum.

Bosanmis bi insan degilim belki seni anlayamam ama bosanma yolunda bir kez donduk ve bizim cok kayde deger biseyimiz olmadigi halde hic alttan almadim ve esim geri yalvar yakar yapti. Arayip msj atip yalvarmaniz barismak istiyorsaniz sizin icin eksi bi durum cunku hicbir erkek kendine yalvaran kadina dger vermez karsilarinda guclu gururlu kadinlar isterler. Konunuz ne bilmiyorum ama birakin inceldigi yerden kopar insan en sevdiginin olumune bile alisiyorken unutuyorken ayrilik acisi cok zor degil yasantiniz zorlasabilir belki aile maddi durum vs gibi ama asilmayacak bisey degil. Bence daha fazla yalvarma umursama cok aci ceksende birak giden gitsin daha fazla dusurme kendini. Aslinda yalvarma filan asla onaylamiyorum ama soyle bisey var ilerde siz cok mutlu olursunuz ve geriye donup baktiginizda ben yikmadim yilmasin diye caba sarfettim dersiniz en azindan iciniz rahat olur. Hayatinizi bi erkek icin mahfetmeyin yolunuza bakmak icin ugrasin 3 gunluk dunyada kimse icin okadar fazla uzulmeye hayati zindan etmeye gerek yok. Evliyim mutluyum ama yinde bekarlik sultanlik diyorum

Okurken cok duygulandjm ınanın cok uzuldum

Ya şöyle soyliyim oda bazen iyi oluyodu mesla seni spora yazdryim dedi kabul etmedim çünkü arkdaşım yok dil bilmiyosun sonra ben sıkılmyim diye eve kuş almıştı bazen yardımcı oluyodu bana tek derdimiz ufacık bisey görsün büyütmesi unutmamasi kafasından atamamsi ben hep diyodum ya biz yeni evliyiz niye böyle yapiyosun oda diyodu yok senle anlaşamayız senden bisey olmaz diyodu halbuki yaptiklarimi görüyordu yemeklrmi begenyodu ama tartstgmzda hepsini siliyodu sen ne yaptinki oldu.benim anlamadigim ufacık sebepleri büyütüp bu hale getirmesi herkes sorun yaşar evliliginin ilk zamnlrnda en son safada hamile oluşum beni dengesizlestrmsti ayağa kalkamiyodum yüzüm gulmuyodu o yine 1 2 kere hamilelgmde önüme meyve getirdi bunu inkar edemem ye diye iste en son hamile olupta o hale düşmem onu çıldırttı hamileligimi anlayamadi tek sen değilsin hamile denildi.ben oyuzden diyorumki ya keşke ayağa kalkabilsydim yapabilsydm ona o kozu vermeseydim diyrum yine bana kizicaksiniz biliyorum ama iste benim gibi çok kişi var bu sitede. Lütfen sizi anlıyorum ama bana kızmayın ben yediremiyorum kendime sadece bumu olmaliydi sonumuz diye.herkesin evliliğinde sorunlar olmuyomu ki.

Ve boşanmak istemiyorsun

Ve sen bu adamı hala istiyorsun öyle mi?
Tatlım bu adam seni sevmemiş
Evlenmek için evlenmiş sonrada pişman olmuş
Tabi sana şiddet küfür vs yapması korkunç
Ama sen niye bu adamı hala istiyorsun ?

Keske elinizde mesleginiz olsaydi. Bide memleket olarak zor biryerdemi yasiyorsunuz. Aslinda sizi cok iyi anliyorum

Erkeklere güvenilmeme

Yurt dışında gurbetçi ailelerin erkek çocuklarıyla buradan evlenen kızlar hep sıkıntı yaşıyor. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Ne kadar iyi olursa olsun hep sorun yaşıyor, hayatları zehir oluyor kızların.

Bu erkekler çoğunlukla kültür karmaşasında büyümüş, sorumluluk bilmeyen, aile babası olamayacak tipler oluyorlar. Evlenene kadar hiç belli etmiyorlar ama kızları oraya götürdüler mi hayatlarını zehir ediyorlar.

Kızım sen de artık toparlan. Sakın çocuk felan yapma bu adamdan. Boşan çık gel evine. Orada rezil olursun, onlardan hayır gelmez artık sana...

İnsan değilmiş o...İnsan kılığına girmiş bir şeytanmış...Yok ama şeytan bile böyle olmaz insana saygısı var bi anlamda...Psikopat ve narsistmiş...Çocuk ta düşmüş asla arkana bile bakma çıkar hayatından unut o adamı...Hala mı seviyorsun boyle birini de boşanmak istemiyorsun...

Kocamı güzel karşılayayım diyorsun kapıda onu eleştiriyor, eziyor, aşağılıyor, küfür, şiddet...Ay valla deli oldum burda ben ile...Ailene anlat mutlaka

boşanmak dünyanın sonu değil kardeşim, yaşın kaç
seni istemeyen birini sen neden isteyesin ki
acaba paravan evlilik mi
bende boşandım, iyiki boşanmışım onun yüzünden hastalığım var, dert sahibi oldum
lütfen kendi sağlığını düşün, ölümden başka herşeyin çaresi vardır.

herkesin evliliğinde farklı sorunlar var kardeşim

Tabii ki sevdiğinin birinin senden tek taraflı ayrılışı canını yakmış. Bu konuda sana hak veriyorum ama bi duruşun olmalı. Gururunu koruyarak üstüne gitmemelisin eşinin, bazı zamanlarda bırakabilmeyi öğrenmek gerekir. Bazı şeyler duruyorsa, ilerlemiyorsa vaktinin dolduğu içindir. Zorlamamak lazım. Bizim için söylemesi kolay belki ama hayatta bir çok şeyden daha da önemlisi kişiliğini korumaktır. Direnmek yerine daha yapıcı olmaya bak bence kendin için.. Allah yardımcın olsun

Sen nasıl güzel bir dua aldın ki ' ben mutsuz berbat bir hayat istiyorum diye dua ettiğin halde Allah c.c sana yolları açıyor ...git bir psikologa kendine gel tövbe yarabbim

Kusura bakma da bu nasil hikaye artik ya? Arkadas bir insan her yerden kovulur da tekrar gitmeye calisir mi?? Koca kovmus, ustune de kayinvalide kapiya koymus. Pes hala bosanmak istemiyormussun, mustehak yani ne diyim

Ayyy bazen iyi oluyormuş :/ iki kere meyve doğrayıp bir kuş almış. Çok haklısınız harika bir adammış lütfen yuvanızı bozmayın ve yalvarmaya devam edin. Harika bir evliliğiniz varmış. Sürekli küçük görüp azarlıyormuş, tekme tokat falan onlar tuzu biberi. Böyle bir adam asla bırakılmaz. Siz en iyisine layıksınız çünkü. Mutluluklar!

Siz neden hep kendinizde suç bulma halindesiniz? Sizin kendinize saygınız yok daha biz de bekliyoruz kocanız size saygı duysun. Tabi ki herkesin evliliğinde sorunlar var ama defalarca dayak yiyip kapının önüne konulup üstüne adama boşama beni yuvam da yuvam kocam da kocam diye ağlamak her evlilikte olan bir şey değil. Siz ne zannediyorsunuz hadi barıştınız nolucak adam bir anda başka birine mi dönüşecek? Artık kabullenin ve önünüze bakın kurtuldum diye şükredeceğinize kocam diye ağlıyorsunuz

Bak bacim bence sen acı çekmekten zevk alıyorsun. Yok kuş almış yok meyve doğramış yok spora yazdırmak istemiş. Afedersin de eşek gibi bakacak sana zaten işi ne?bunlar birer lütuf değil bunlar onun görevi... sen onun hayat arkadaşısin tasmalı köpeği değil. Kendine saygin mı yok özguven sorunu mu yaşıyorsun bilemem ama inan bu adam "adam" değil.

Çok şaşırdım bukadar kısa zamanda bunlari yapan daha ilerisinde neler yapmaz sizi insan yerine koymamis hic sadece evlenmek icin evlenip sonra pisman olmus gibi barissanizda zoraki olacaktir hic pismanlik yasamayin daha sonra toparlamaniz daha zor olur biran once destek alip bitirin sizde

Hala kendinizi mi suçluyorsunuz yapmayın lütfen hiçbir insan bir davranışından dolayi şiddet görmeyi normal karşılayamaz...bence yatıp kalkıp şükredin ki boşanıyorsunuz...boşamayıp zülme devam edecekti emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…