- 20 Şubat 2019
- 1.142
- 1.233
- Konu Sahibi Beyazolsun
Allah yardım etsin..Adam kafaya koymuş zaten bi evlilikte taşlar yerinden oynayınca hayır gelmiyor Allah böyle istemiş sabret bu günlerde geçecek alışacaksın maalesef inşallah istediğin gibi olur yuvan yıkılmaz..netten bakara süresi indir hergün dinle ve bol bol ya Vedud ya cami oku..dualarım seninleSelaminaleykum kardeslerim ablalarim benimde derdim yuvamın yıkılıyor olmasi çok acı çekiyorum tüm kadınlar gibi herkes bi teselli veriyor ama bosanmis ve benim gibi aynı acıyı yaşayan kardeslerimle dertlesmek istiyorum.yuvam yıkılıyor ve şuanda 11 kilo verdim sabahlari mide agrisi kusma tansiyon hergunumde aklimdan cikmayan eşim yasadiklarimiz güzel anilarim geliyor unutamiyorum ya özlüyorum onu aglayamiyorum bile ona yalvardım yakardim mesajlar attım yıkma yuvamizi diye yok dinlemiyo beni bana karşı nefreti varmış ya insan nasıl nefret eder daha 6 aylik evliydik biz 6.ayımda baba evime gönderdi ve 6 aydirda baba evindeyim çıktığım eve döndüm geri odam sanki mezar yerim bi aralar çok agliyordum şimdi boş boş etrafa bakıyorum depresyonun dibindeyim nasıl unutucam ben bunu keskelerim var hep keşke böyle olmasydi diyorum bu kadar basitmi yuva yikmak ya ölüyorum saniyorum ama hergun yine bu acıyla yaşıyorum Allaha hergun yalvariyrum benim gibi bu acıları çeken kardeslerme nolur yardım et diye yuvalari yikilmasin eşleri sevsin diye dua ediyorum kendimi gectim baskalarni dusunuyrum çünkü çok kötü bisey bu sizlerden yardim istiyorum olumlu mesajlarnizi bekliyrum.