Boşanmak istemiyorum.

Anlattıklarına bakılacak olursa bu pislik senin ruhunu bozmuş. Hala yalvaran mesaj atmak nedir?
Allah aşkına kendine gel. Bak bende boşandım bir günden bir güne yalvarmayı geç konuşmaya tahammül edemiyordum.
Bak güzel kardeşim 6ay dediğin ne ki ? Şükür et bu pislikten erkenden kurtulmuşsun.
Tanımadığınız , bilmediğiniz adamların eşi olmayın Allah aşkına. Cidden ne desek boş ,sen bir söze bakıp yine döneceksin çünkü. Ama gidince bu sefer her şey çok daha kötü olacak.

Bende inanmiyorum.. bu erkekler cok gamsiz cocuklari olsada olmasada
Biz böyle dusunup yıyoruz kendımızı.Adamlar öyle relax öyle rahatki.Ama unuttukları bişey var.Allah var.Dua edelım kardesım.Rabbım ne olur bizi anlasınlar diye.Aynı duyguları yaşasınlar ne oldugunu anlasınlar.

10 yıl tanıyanlarda boşanıo .Allah bicdan sahibi ahlak sahıbı ınsanlarla karsılastırsın.

Aynı acıyı yaşıyorum bende bebek gördüğümde dayanamyrum gelinliklere bakamyrum dışarıda bi çift görsem üzülüyorum.ben en son gece tokat yedim hergun dayak yemiyodum tabiki. Şuanda kendi kız kardeşi de nişanlı vallahi hiçbirine hakkimi helal etmiyorum hepside göz yumdular oğlum ne derse o olur dediler sustular herşeye Allah onlarada cektirsin

10 yıl tanıyanlarda boşanıo .Allah bicdan sahibi ahlak sahıbı ınsanlarla karsılastırsın.
10yıl tanıyanda boşanabilir ama düşük bir ihtimalle. Ya sen ? Daha doğru düzgün iletişimin bile olmamış. Yemekmiş bilmem neymiş diye seni sindirmiş.
Neden bunu kendine reva görüyorsun ?

Güzel anilar dayak yemen mi? Hamile halinle kapi onune konmak mi? Yada barisip en sonunda seni öldürmesini mi bekliceksin?
Allahtan belani arama be kardesim kurtulduguna şükret

Senin psikolojin normal değil..
Bunca şey sana yapılmış senin nefret etmen gerekirken o hayvan senden nefret ediyor
Sende böyle bir yaratığı ozleyip ağlıyorsun?
Kendine gel lütfen sadaka ver kurtulduğun için ya..
Resmen Allah kurtarmış seni hâlâ kendini ateşe atma peşindesin..

Böyle iğrenç bir kocadan,
Allah’a nasıl yalvardınız çocuk için?
Hani sizin bebeğiniz olsa,o insan bile olamamış varlığı baba yapacaktınız.!?

10yıl tanıyanda boşanabilir ama düşük bir ihtimalle. Ya sen ? Daha doğru düzgün iletişimin bile olmamış. Yemekmiş bilmem neymiş diye seni sindirmiş.
Haklisiniz sindirdi beni oyuzden bu haldeyim zaten.bekarkenki halimden eser kalmadibenim unutamadgm ilklerimi verdim ona ya o çok acı bisey ilk gelinliği giyiyosun ilkini yasiyosun

Öyleyse artık kimse salak olmasın.
İnternet denen şey parmaklarımızın ucunda.
Bende yurtdışına gelin geldim.
Dil yoktu bişey yoktu.
Hele dövseydi bakayım..
Yazarım internete polis numarası sığınma olanakları bilmem ne.

Yani yurtdışındasın dayak yiyorsun ve susuyorsun.
Sonra seni postalıyor evde oturup hala gelmesi için yalvarıyorsun.
Hemen bilet alıp dönecekti yurtdışına.
Bir darp raporu.
Bulacaktı çevirmen birini.
En kötü hiçbişey bilmiyorsan sokağa çıkıp yardım edin diye ağlarsın ya.

İnanılır gibi değil.

Konu sahibi kusura bakma ama,
6 ay beraber olduğun bir insan için böyle kendini rezil etmek normal değil.
Hayır 6 ay önce de yaşamıyor muydunuz?
Bu adamlar ne veriyor da,böyle vazgeçilmez oluyor?
Benim buna kafam basmıyor.

Ne kadar şanslı imisin ki adam kendiliğinden bırakmış seni bu şansına sevin kardeşim .
Birgün mutlu olmamissin neyi ozluyorsun anlayamadım.
Bırak senden uzak Allah a yakın olsun.

Üzülme sevin bol bol bu kadar ile kurtulduguna.

Eskiden dediğiniz gibi kadınların elinde pek bilgi ve imkanlar yoktu. Bugün dediğiniz gibi daha çok imkanlar var. Ama aile baskısı, elalem derdi ve korkular bir cok kadını öyle kalmaya mahkum etti. Bazılarını da işte psikolojik olarak altüst ettiler, ayni konu sahibinde görebildiğimiz gibi. Tabi ki her yurtdışına gelin giden mutsuz olacak birşey yok, ama kendi ülkende evlenmekten tabi ki daha riskli. Bizim bir aile dostumuz var. Kadinin eşi resmen zir deli. Kadına yapmadığı kalmadı, ama kadının abileri "bosanirsan seni öldürürüz dedi". Onlarda boşanma olamazmış felan. Seneler sonra (çocuklar büyüdükten sonra) kadın artık dayanamadi. Abilerine "Ben artık dayanamıyorum öldürecekseniz de öldürün ama boşanıyorum" diye resti çekti. Böyle kendi aileleri yüzündende kalanlar var. Yani neler neler. Ama böyle durumlar yaşayan erkekler de var.aslinda hersey anne de babada başlıyor. Cocuklarimiza kendilerini korumayi ve savunabilmelerini baştan öğretmemiz lazim

yazdıklarınızın çoğunu okudum önce size çok üzüldüm sonra gerçekten neden bilmiyorum ama sevindim sizin adınıza. sizi Allah kurtarmış. evet evlat acısı kolay değil ama öyle bir babadan çocuğunuz olmaması da hayırlı geldi bana. Allah daha da güzel kapılar açsın size. İş bulun iyi kötü demeyin. genceciksiniz eminim yurt dışına gelin gittiğinize göre hoşsunuzdurda kolayca iş bulabilir kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. o özgüvenle ayrılığın acısını daha rahat atlatırsınız emin olun. bir de şiddet sadece fiziksel değildir mobing yani psikolojik şiddet de suçtur avukatınız ile konuşup bunu da ekleyin. çocuğum üzüntüden düştü beni ailesi bıraktı hava alanına yazın dilekçenize.

Boşanmak dünyanın sonu değil. Sabah uyandığında elin ayağın tutuyor, gözün görüyorsa şükredecek çook şeyin var demektir. Hele ki aklın yerinde ise... Dolayısıyla hayatı kendine haram etme. Yaşadıklarından ders çıkar. Mesela kötü giden evliliği ya da ilgisiz kocayı bebekle adam edebileceğini zannetme. Yok böyle bi şey.

Birbirimize dua edelim

Aynen öyle.İlk zamanlar hep zordur.Kimşer zorlanmıyor.Hepimiz zorlandık ağladık .Mesela ben arada öyle bir karabulıt çöküyorki.Açıyorum seccademı dua edıorum.Kitap okuorum.Spor yapıorum.Ne bıleyım sureklı kendımı baska seylere vermeye calılıotum.Çünkü düşündükce kendıme zarar verıorum.İlk basta tedavı olmayı kavul etmedım.Kalbim carpıodu aklıma gelınce vucudum döküodu.Dedımkı bu işin sonu iyi deil.Kalk git hastaneye.Gittim sadece agladım.Doktor once biraz kendıne gelmen gerek dedı.Ney üzdü senı bu kadar dedı.Kayınpederıme kefıl olmadım dıye boşanıorum dedım.Zaten kır kanaat gecınıosunuz ıyıkı böyle bir sey yapmamışsınız dedı.Kefıl olsam borclu ayrılcaktım.Onların borcunu odeyıp hem boşanmış hem sırtımda bir ton borcla devam edecektım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…