Boşanmak istemiyorum.

Ah ah valla haklisiniz herkes aynı şeyi söylüyor ama evde yinede güzel şeyler paylaşmıştık bazen merhametli olabiliyordu guluyorduk bazen güzel günlerde yaşandı elbet bunlar kötüleri benim aklım güzel günlerde onları nasıl görmez bi adam anlayamiyrm.esim turktu işi dolayı ordaydi.bide ben kendimi de suçluyorum acaba ne yapmadim ben ona diyorum elimden geldiği kadr yaptim elbet benim hatalarim olabilir ama oda sadece huyunu bilmedigim şeyler icin ama ortada yuva yikilmaya getirecek niye bunu yapti ki.ben kaynanmlrdykn psikoljm çok kotuydu orda beni arayıp sormydu zaten bi gün gorumcemin zoruyla aradi konuştuk dedi evlendigime pişmanım felan bende sinirimden dedim evet bende pismanim diye hormonlardan ne dedigimide bilmiyrm valla dedim annemin evine gidym kafami toparlym çıkarsan bidaha giremzsn o eve dedi kalk kaynannla iyi geçin felan dedi ama bende akıl kalmamsti ki ayağa kalkacak gücüm yoktu gulemiyodum onlarda beni bıraktılar peki size soruyorm birakmalarimi gerekiyodu beni baba evime tamamen bitirme amaclı insafszlk degilmi buya benmi suçlu oluyorum.ona gore ben suçluymuşum kalkamamsm cocuga bakamamsm çocuk dusmeseymis beni kabul edeceklermis felan diyolr bide aldırdın sen o cocugu diyolar.en son nisan ayında turkiyeye geldi konuştuk yine yalvardim yapma etme diye düzelir herşey diye bana çocuğu nerde düşürdün diye sorular sordu bende e devlettki düşük raporunu gosterdim hastane ismnide soylemedim devletmi dedi evet felan dedim cunku haketmiyodu aslında ama cocugunun peşine düşmüş neyse raporu gordu benim sana karşı nefretim geçmesi gerek dedi bende dedim nasıl gecicekya gormuymsn halimi pismanligmi dedim gördüm dedi ve gitti ben mesaj attım gittikten sonra bana küfürler yagdrdi yine ben hastanelere sorusturdum senin kayidin yok sen katilsin diyo e ben sana e devlet rapormu gösterdim neyine inanmysn be adam dedim mahkemede zaten cikacak hastane ismi onami takildin neyse beni engelldi engellemems olsaydı konussydi doğru düzgün hastane ismini verirdim de işte bende salaklik ne diye vermedim hastane ismni ona yaniyorum ama ben sonucu gösterdim raporu ona inanmadi.simdi ben suçlumu oluyorum benimle yine konusabilrdi ama dimi ben dedim ben yalan soylemiyrm mahkemde hastanede çıkar aldirmadgmda dedim ona rağmen inanmadi
Bence siz gidin de güzel bir tedavi olun.sağlıklı düşünemiyorsunuz ve hala bu adam için üzülüyorsunuz .

Aslında burdan aldığım mesajlarla kafamda oturtuyorum bazı şeyleri bosanmak istemiyorum degilde canini yakmak istiyorum şuan da

Seni eş diye kabul etmemiş adam.Ben anlattıklarınızda zerre sevgi kırıntısı görmedim.Kendinize bunu yapmayın.

Aslında burdan aldığım mesajlarla kafamda oturtuyorum bazı şeyleri bosanmak istemiyorum degilde canini yakmak istiyorum şuan da
sizi umursamayan birinin canını yakamazsınız hanımefendi. bazen intikam almaya çalışmak sadece sizi yıpratır. boşverin daha çok gençsiniz yolunuza bakmaya çalışın. pozitif olun. bunu kötü bi tecrübe olarak görüp gelecekte size kimsenin böyle davranmasına izin vermeyin.

Benim hikayem çok uzun sıkılıp okumazsnz diye yazmadim ama biraz anlatym.ben görücü usluyle tanıştım birbirmzi sevdik 8 ay içinde evlendik çünkü esim yurtdisndydi fazla gorusemiyrduk bende yurtdışına gelin gittim.esim sevgisini belli etmeyen kinli hicbiseyi unutmayan kafasinda kuran ona inanan sert bi karaktere sahiptir bense neşeli gülen şaka yapmayı seven bi insanmdr etrafmdklr bile dedi bu adam çok soğuk kati nasıl anlascksnz diye dedim aynı evin içine girince anlasirz ya dedim.ve ben ailemden ayrilip yurtdisna gittim ilk baslarda evi temizleme derdi yerlesme derdim oldu sonra oraya alışma sürecim var tabi ben kendimi temizlge vurdum sonra bazen canim skliyodu arkdsm yoktu felan beyfendi senin buraya alisacgn yok felan dedi sonra ben onun huylarini bilmiyrm tabi geldiginde masa hazır olucakmis bense baba evinde öyle görmedim bizde işten gelen dinlenir sonra yemek yenirdi masayı hazır görmesin yemegi yemezdi ardindan çayı hemen gelicekmis tabi ben bilmiyrumya hemn çay icilmz bi yemegi otursun diye sonra demliyim dedim yok demleme geçti artık dedi dedim nolduki bi huyunu bilmiyrum mesla beni uyarmiyodu ben nerden bileyim peki bana soylemezsen.sonra ilk baslarda ben geceliklerim vardi onlari giyerdim o ya istemezdi yada görmezdi ben tesettrluydum kapıda görüntü sistemi var o geldigini goruyordum ve kafam açık aciyodum bunu bile bahane etti kafası açık aciyodu felan halbuki hemen açıp kenara cekiliyrdm ilk zamanlr kahvaltlrni hazrlrdim son aylarimda gece uykum olmamisti oyuzden kalkamiydm ona neyaptysam yaranamadim yemek yapardım bazen yer bazen yemezdi tok olurdu bi hatta yemekleri fazla yapiyorum diyede sinirlenirdi çamaşıra karisirdi mutfaga karisirdi benim annem babam arardı konusmazdi onlarla bende aileme hep yalan soylerdim iste diye.kufurleri vardı hep sustum hiç cevap vermedim o ne derse hep alttan aldim sen haklisin dedim çünkü kendisi biseyi kabullenmydu hep beni sucluydu en son 5.ayımda film izliyrduk ben birden aglamaya başladım çünkü dert sahibi olmustum bide ozman hamileymisim farkinda degildim hormonlrdn o ara esime ilk kez derdimi anlatym dedim annemi babamı özledim aslında dedim ozmana kadr soylememstm hic bi soyliyim dedim anlatym içimi dedim burda kimsem yok daraliyorum dedim kardeşin gelsin biraz kalsın yanimzda dedim onunla gezerz felan benim kardeşim gelemez senin annen baban çıkıp işten onlar gelsin diye çıkıştı bana sonra ogunden sonra yataklri ayirdi yanına yattim beni tekmeleyerk ensemdn tutup salona firlatti tabi hamileyim bilmiyrm ben ayrı yattim konusmadi benimle hic ne zaman yanına gitmye kalksam bardak fırlattı eşya firlatti ben tabi anneme babama anlatmyrm bunlri uzulmesn diye esim gitmis kaynanama anlatmış ben bunu istemiyrm anlasamyrz bundan kârı olmaz diye felan neyse ben 6.ayımda Allaha yalvardm bi mucize olsun bi bebegm olsun diye içime doğmuş gibi gidiyim bi test alıyım dedim yaptm baktım hamileyim ben seviniyorum adama atiyorum adam bana al g.t.ne sok dedi kufr etti git babanın evinde büyüt dedi sonra neyse bizi barıştidalr benim mide bulantm depresyonm artmsti kokulardn tiksiniydm ne yemek yiyeblydm ne yapablydum yerimden kalkamydm bu bikere sabah geldi işten bana kahvalti hazirlmya gelmis sozde sucuklu yapmış kokuyo yiyemiyrum zaten halbuki kendine yapmis bende hormonlrmdn sen beni sevmiyosun dedim oda evet sevmiyorum dedi sonra yine bi gürültü en son günümde ben uyuya kalmışım gece beni kaldirdi soru soruyo oturum iznim bitck feln turkiyeye gitmk istymsn diyo dedim uyku sersemi yarin konuşalım adam bi cildirdi kaldirdi yataktan dayak yedim kapıya koydu tekrar aldi bagirdi çağırdı senin amacın ne kızım diye ertesi gün de turkiyeye gonderdi git kafan dagilsn diye meğersem bosanmakmis niyeti baba evime gonderdi burdanda kaynanmlra gittik duzelsn diye orda kaldim odadan cikmiyrum diye yemiyorum diye ordanda kandirilark baba evine tekrar biraktlr en sonunda çocuğa noldu derseniz baba evine geldigmde düştü ve daha çok şey var anlatlck ama iste
Allah kurtardı diye dua edin. Bir yıl daha evli kalsanız öldürecekmiş sizi nerdeyse.

Kurtulmuşşun sevinecegine yalvariyormusun ??? Insanlar 10 senelil kocalarindan ayriliyor tabiki zor bir sureç ama siz resmen size işkence edilmesinden hoşlaniyorsunuz...
Ki hamileyken dayak yiyorsunuz??? O cocuk dogsaydi psikopat kocaniz o bebege neler yapardi ??? Dusunmek bile istemiyorum.

Benim esimin gecen kolu carpti karnima reflexle dikkat etsene diye bagirmişim o benim canimdan canim asla zarar verdirmem kim olursa olsun. Zarar verenden ben bosanirim birde siz yalvariyorsunuzz.. Neden bunu yapiyorsunuz kendinize ???

Yalvarmak niye , senden nefret ettiği halde acıdığı için boşanmasın diye mi ? Evlilik mi bunun adı. Dik dur boşanalım de kendinden taviz verme.

Hiçbir şekilde onun canını manını yakamazsın. 17 yaşında bir kız çocuğu gibi hayal aleminde yaşıyorsun. Bu adamdan tek celsede boşan bi daha evlilik filan da dusunme. Oku çalış kendini olgunlaştır.

Eski esim terk etmisti. Epey bekledikten sonra gelmeyince baba evine donduk oglumla. Her ayrilik bir aci yasatir. Ben de cok zayiflamistim. Ayrilik tavmasini iyi bilirim. 6 ay sonra aradi ve bulustuk. Ilk cumlesi bosanalim dedi. Bosandik. O zaman cok kotu gunler yasadigimi dusunuyordum da simdi kendime kiziyorum. Kurtuldum diye gobek atmak varken ben bos yere 5 para etmez biri icin aglamisim. Oglumu alip baska bir sehire yerlestim, is buldum. Cok huzurluyim.
Insan psikolojik baski altinda iken saglikli dusunemiyor. Huzura kavusunca goruyor gercekleri. Bu sizin icin bir bitis degil, yeni bir baslangic. Su an goremeseniz de ruh dengenize yeniden kavusunca iyiki bitmis diyeceksiniz.
Esiniz hasta ruhlu. Sizi kendine hizmetci gibi almis. Hic deger vermemis. Hic saygisi yok. Kole gibi davranmis. Evlilik bu degil. Evlilik paylasimdir, karsilikli saygidir. Bu adam sizin gitmeniz icin elinden geleni yapmis. Bakmis ki siz gitmiyorsunuz o sizi gondermis. Hayatinda baska biri de olabilir ya da ruh hastasi da olabilir ama kesinlikle normal degil.
Yapilacak sey bir avukata gidip bosanma davasi acmak. Takilariniz onda ise taki davasi da acin. Maddi manevi tazminat isteyin. Nafaka ve tum haklarinizi isteyin. Intikam dusunmeyin. Rabbime birakin, O en guzelini bilir. Siz kendinize bir duzen kurun, ise girin. Dava ile avukat ilgilenir. Siz hayatiniza devam edin. Goreceksiniz ki su yasadiklariniza iskenceymis bana yaptiklari diyeceksiniz. Rabbim karsiniza iyi insanlar cikarsin. Insan cikarsin. Esiniz insan degil kusira bakmayin. Merhametsiz vicdansiz biri insan olamaz. Uzulme, Rabbim bir kapi kapatirsa bir kapi acar hep. Sen iyilesmeye bak. Bir doktora git ve psikolojik yardim iste. Her ayrilikta travma yasanir cunku. Bu arada uzaklastirma karari da cikarin size bir zarar vermesin, yaklasamasin esiniz.

Benim hikayem çok uzun sıkılıp okumazsnz diye yazmadim ama biraz anlatym.ben görücü usluyle tanıştım birbirmzi sevdik 8 ay içinde evlendik çünkü esim yurtdisndydi fazla gorusemiyrduk bende yurtdışına gelin gittim.esim sevgisini belli etmeyen kinli hicbiseyi unutmayan kafasinda kuran ona inanan sert bi karaktere sahiptir bense neşeli gülen şaka yapmayı seven bi insanmdr etrafmdklr bile dedi bu adam çok soğuk kati nasıl anlascksnz diye dedim aynı evin içine girince anlasirz ya dedim.ve ben ailemden ayrilip yurtdisna gittim ilk baslarda evi temizleme derdi yerlesme derdim oldu sonra oraya alışma sürecim var tabi ben kendimi temizlge vurdum sonra bazen canim skliyodu arkdsm yoktu felan beyfendi senin buraya alisacgn yok felan dedi sonra ben onun huylarini bilmiyrm tabi geldiginde masa hazır olucakmis bense baba evinde öyle görmedim bizde işten gelen dinlenir sonra yemek yenirdi masayı hazır görmesin yemegi yemezdi ardindan çayı hemen gelicekmis tabi ben bilmiyrumya hemn çay icilmz bi yemegi otursun diye sonra demliyim dedim yok demleme geçti artık dedi dedim nolduki bi huyunu bilmiyrum mesla beni uyarmiyodu ben nerden bileyim peki bana soylemezsen.sonra ilk baslarda ben geceliklerim vardi onlari giyerdim o ya istemezdi yada görmezdi ben tesettrluydum kapıda görüntü sistemi var o geldigini goruyordum ve kafam açık aciyodum bunu bile bahane etti kafası açık aciyodu felan halbuki hemen açıp kenara cekiliyrdm ilk zamanlr kahvaltlrni hazrlrdim son aylarimda gece uykum olmamisti oyuzden kalkamiydm ona neyaptysam yaranamadim yemek yapardım bazen yer bazen yemezdi tok olurdu bi hatta yemekleri fazla yapiyorum diyede sinirlenirdi çamaşıra karisirdi mutfaga karisirdi benim annem babam arardı konusmazdi onlarla bende aileme hep yalan soylerdim iste diye.kufurleri vardı hep sustum hiç cevap vermedim o ne derse hep alttan aldim sen haklisin dedim çünkü kendisi biseyi kabullenmydu hep beni sucluydu en son 5.ayımda film izliyrduk ben birden aglamaya başladım çünkü dert sahibi olmustum bide ozman hamileymisim farkinda degildim hormonlrdn o ara esime ilk kez derdimi anlatym dedim annemi babamı özledim aslında dedim ozmana kadr soylememstm hic bi soyliyim dedim anlatym içimi dedim burda kimsem yok daraliyorum dedim kardeşin gelsin biraz kalsın yanimzda dedim onunla gezerz felan benim kardeşim gelemez senin annen baban çıkıp işten onlar gelsin diye çıkıştı bana sonra ogunden sonra yataklri ayirdi yanına yattim beni tekmeleyerk ensemdn tutup salona firlatti tabi hamileyim bilmiyrm ben ayrı yattim konusmadi benimle hic ne zaman yanına gitmye kalksam bardak fırlattı eşya firlatti ben tabi anneme babama anlatmyrm bunlri uzulmesn diye esim gitmis kaynanama anlatmış ben bunu istemiyrm anlasamyrz bundan kârı olmaz diye felan neyse ben 6.ayımda Allaha yalvardm bi mucize olsun bi bebegm olsun diye içime doğmuş gibi gidiyim bi test alıyım dedim yaptm baktım hamileyim ben seviniyorum adama atiyorum adam bana al g.t.ne sok dedi kufr etti git babanın evinde büyüt dedi sonra neyse bizi barıştidalr benim mide bulantm depresyonm artmsti kokulardn tiksiniydm ne yemek yiyeblydm ne yapablydum yerimden kalkamydm bu bikere sabah geldi işten bana kahvalti hazirlmya gelmis sozde sucuklu yapmış kokuyo yiyemiyrum zaten halbuki kendine yapmis bende hormonlrmdn sen beni sevmiyosun dedim oda evet sevmiyorum dedi sonra yine bi gürültü en son günümde ben uyuya kalmışım gece beni kaldirdi soru soruyo oturum iznim bitck feln turkiyeye gitmk istymsn diyo dedim uyku sersemi yarin konuşalım adam bi cildirdi kaldirdi yataktan dayak yedim kapıya koydu tekrar aldi bagirdi çağırdı senin amacın ne kızım diye ertesi gün de turkiyeye gonderdi git kafan dagilsn diye meğersem bosanmakmis niyeti baba evime gonderdi burdanda kaynanmlra gittik duzelsn diye orda kaldim odadan cikmiyrum diye yemiyorum diye ordanda kandirilark baba evine tekrar biraktlr en sonunda çocuğa noldu derseniz baba evine geldigmde düştü ve daha çok şey var anlatlck ama iste

Bunları yaşayıp, ama kocası asla bırakmayan boşanmaya yanaşmayan psikopat tipler var, o kadınlar yana yakıla napsam da kurtulsam derken siz böyle birine yalvaracak kadar kendinizi neden düşürdünüz...

Sevmeyen bir kalbe sevgi tohumu ekemezsin güzel kardeşim bu günlerde geçer, çok yıkıcı birşey yaşadığın evet ama acı da hayata dair bit duygu maalesef, inanki mevsimler geçecek seninde dalların çiçek açar birgün. İnsanoğlu bu herşey insanlar için yinede şükret senden daha vahim durumlarda da olan hemcinslermiz var Allah hepimize yol göstersin yardım etsin. Bu süreçte maneviyatla ilgilen inançlıysan dinine düşkünlük göster bunlar seni rahatlatır. Kendine iyi bak.

Iyiki o insan müsveddesi sizi göndermiş yoksa siz bu adamdan birde çocuk yapardınız. Niçin yalvardınız? Tekrar şiddet görüp horlanıp aşağılanmak içinmi? Ömür dedigimiz anlık bir nefes bu adama heba mı edecektiniz kendinizi. Bu günler geçecek ve şükredeceksiniz. Bardağın dolu tarafından bakin ya bu adam boşanmak istemeyip sizi alıkoysaydı ve ailenizin yanına dönemeyip hergun korkuyla bu ruh hastası adamın şiddetine maruz kalsaydınız daha mı iyi olucaktı ilerde çocuğunuz olsaydı bu adam çocuğunada aynı şeyleri yapsaydı vicdan azabı duymaz mıydın? Sadece o ruh hastası herifle kaybettiğin zamana üzül onun haricinde derbeder olup ölüp bitecek bir aşk sevgi yok gerçekçi olun sizde bunun farkındasınız. Kurtulun bu ruh halinden...

Yahu kardeşim, Stockholm sendromu mu yaşıyorsun nedir?
İlk işin boşanmak ve psikolojik destek almak olsun.
Eğer boşanmazsan bu psikopat evinizi basar tüm aileyi kıtır kıtır doğrar.
Aklını başına al bir an önce. Adam gel dese koşacaksın resmen. Bu kadarı da fazla artık.

Eski esim terk etmisti. Epey bekledikten sonra gelmeyince baba evine donduk oglumla. Her ayrilik bir aci yasatir. Ben de cok zayiflamistim. Ayrilik tavmasini iyi bilirim. 6 ay sonra aradi ve bulustuk. Ilk cumlesi bosanalim dedi. Bosandik. O zaman cok kotu gunler yasadigimi dusunuyordum da simdi kendime kiziyorum. Kurtuldum diye gobek atmak varken ben bos yere 5 para etmez biri icin aglamisim. Oglumu alip baska bir sehire yerlestim, is buldum. Cok huzurluyim.
Insan psikolojik baski altinda iken saglikli dusunemiyor. Huzura kavusunca goruyor gercekleri. Bu sizin icin bir bitis degil, yeni bir baslangic. Su an goremeseniz de ruh dengenize yeniden kavusunca iyiki bitmis diyeceksiniz.
Esiniz hasta ruhlu. Sizi kendine hizmetci gibi almis. Hic deger vermemis. Hic saygisi yok. Kole gibi davranmis. Evlilik bu degil. Evlilik paylasimdir, karsilikli saygidir. Bu adam sizin gitmeniz icin elinden geleni yapmis. Bakmis ki siz gitmiyorsunuz o sizi gondermis. Hayatinda baska biri de olabilir ya da ruh hastasi da olabilir ama kesinlikle normal degil.
Yapilacak sey bir avukata gidip bosanma davasi acmak. Takilariniz onda ise taki davasi da acin. Maddi manevi tazminat isteyin. Nafaka ve tum haklarinizi isteyin. Intikam dusunmeyin. Rabbime birakin, O en guzelini bilir. Siz kendinize bir duzen kurun, ise girin. Dava ile avukat ilgilenir. Siz hayatiniza devam edin. Goreceksiniz ki su yasadiklariniza iskenceymis bana yaptiklari diyeceksiniz. Rabbim karsiniza iyi insanlar cikarsin. Insan cikarsin. Esiniz insan degil kusira bakmayin. Merhametsiz vicdansiz biri insan olamaz. Uzulme, Rabbim bir kapi kapatirsa bir kapi acar hep. Sen iyilesmeye bak. Bir doktora git ve psikolojik yardim iste. Her ayrilikta travma yasanir cunku. Bu arada uzaklastirma karari da cikarin size bir zarar vermesin, yaklasamasin esiniz.
Ne kadar güzel anlatmışsınız.Ağzınıza sağlık.Bende ayrıldım .Dayak yemedim ama görmediğim zulum vicdansızlık saygısızlık kalmadı.Sadece 3 ay 27 gün evli kaldım.İlk basta yataktan çıkamadım.Sürekli aglayıp uyuyodum.Kalkıodum su içip çikolata yiyip geri yatıodum.İnsan içinde duramıodum.Evlenmeden önce çalışıodum .Evlendikten sonrada işimi bırakmadım.İnsanlar bön bön bakıyolardı.Yaşadığım durumdan kendilerine dedikodu malzemesi çıkarıyolardı.Herkes sanki bana bakıomuş gibi hissediodum.İşten ayrılmayı bile düşündüm.Yaşadığım yer öyle küçükki iş bile yok.İnsan psıkolojık olarak ıyı olmayınca sağlıklı düşünemiyor.Ağlıodum .Anne ben kime ne yaptım anne diodum.Annemde benimle ağlıodu.Kızım onlar seni istememişler neden ağlıosun diyodu bebimle aglıodu.Ölezordukı.Sonra agrasıf bırı oldum kılo aldım kendıme bakmadım.Bir hün tartıldım.80 kılo olmusum.Hayatım boyunca 65 63 atasında gelıp gıderdım.Her sey zoruma gudıodu.Tedavı almaya başladım.Halada ılac kullanıorum.Bebı bı kac kişiyle tanıştırdılar.Onlarlada olmadı.Bazen allahım yalnızmı ölecegım diorum.Her seyım vardı ama huzurum yoktu.İlk deilsinsonda olmucaksın.Kendını baska seylere ver.Yaşın küçükse oku.Bir iş bul .Kendını gelıstır.Gecmısı dusunme.Sana saygı duymayan ınsandan ıntıkam alamazsın.Ama allah öle guzel kullarını korurki.Allah öle güzel ıntıkam alırki.Beddua etmemek gerekıomuş.İnsanız bazen nefsımıze uyuyoru.Bende beddua edıorum.Allah affetsın.3 tanede onun kız kardeşi var benden beter olsunlar benden helallık almadan ölmesinler diorum.Günah biliyorum.O yuvayı ellerimle kurdum.2 tane beyın amalıatı oldum yaralı yaralı çalıştımki her bir seyımız tam olsun yuvamız tütsün ocagımız pişsin.Allahtan evlat istedim.Iyıkı olmamış dedım.O streste cocuk zaten olmazdı.Ayrıca adamın kendıne guvenı yoktu zaten.Allahım hakkımda hayırlısını ver dıorum.Herkes bebek bekledi ben dava günü.Nir bebek görünce gözlerım dolar.Gelinlik görünce bogazıma sarılıolsr sanki.Ama yaşamak zorundayız.Ne acılar var.Rabbım saglık cersın.Lütfen kenfınıze gelın.Önce tedavı olun sonrada işe gırın.

Burda buri yazmisti.. kadinlar ayrilik zamani surunur aci ceker.. sonra ayaga kalkip devam eder.. iste o zaman o erkek surunmeye baslar

X