Boşanmak istemiyorum.

Daha önce sevmediniz sevilmediniz mi?
Sevgi aşk şefkat güven duygularını tatmadınız mı?
Eşinizin huyunu suyunu öğrenmeden nasıl güvenip yurtdışına evlenebildiniz?
Tamamen hatalar zinciri...
Evliliğiniz kısa sürmüş bir hata olarak kabul edip, sevmenin sevilmenin tadına bakın. Bakmadan evlenmeyin. Bu yaşadıklarınızın hiçbirinde sevgi kırıntısı yok. Eşiniz de yanlış bir evlilik yapmış siz de öyle... Tanımadan evlenilmez artık... Görücü usulü evlenilmez demeyeyim ama artık görücü usulü tanıştırma diye birşey var. Birileri tanıştırıyor sen sonra flört ediyorsun. Siz o yurtdışındayken nasıl flört ettiniz?

Normalde bunu demem siz bu kadar aciz bir insanmısınız??Yazdıklarınıza inanamadım adam sizi aşağılamış, hiçe saymış, eş yerine koymamış küfürler etmiş siz hala boşanıcam diye üzgünsünüz. Böyle bir evlilikte çocuğum olsun diye dua etmişsiniz.. Gerçekten kafanız ve düşünce yapınız normal değil kusura bakmayın. Okurken sinirlendim sizin gibi bir kızım olsa üzüntüden verem olurdum. Bu boşanmayı adam değil sizin ona teklif etmeniz gerekiyordu.
Ailelere çok iş düşüyor evlat büyütürken. Kızları okutmayıp evde evlilik hevesiyle yetiştirip 18inde görücü usulü ilk gözüne düzgün görünene verirsen kız evliliği kutsal bir müessese bir kurtuluş yolu görüp yaşatılan tüm abzürdlükleri normal adledip boşanıcak ne vardı diye ağlayıp durur. Her yazdığınız mesaj beni dehşete düşürüyor ama siz hala adam gel dese insan olamamış bu psikopata koşup birde boy boy çocuklar yapıcaksınız.. Vallahi pess

6 ayda ne güzel günü zaten görücü usulü evlenmişiniz

Ataerkil düzen işte sebebi. Yuvayı dişi kuş yapar. Kocasını memnun etmelidir. Ne kadar sadist bir psikopat olursa olsun gık dememelidir. Hem ne olmuştur iki tokat yediyse kimler yememistir ki. Bir kere evlenmiştir artık kefeniyle o evden çıkmalıdır. Hem evlilik ulaşılabilecek en yüksek mevki değil midir? Gerekirse bit kadar olsundur ama başta koca dursundur. Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmemelidir. Dir dir dir...
Bu kodlar zihnimizin en ücra noktasına kadar ilmek ilmek işlenmiş. Bosanmak hala çok ayıp karşılanıyor. Bırakın genç tecrübesiz kızları nice mevkilerde çalışan yıllarca okumuş etmiş kadınlar bile çekiyor koca kahrını. Sebep hep bu kodlar ve bunlardan nasıl kurtuluruz bilmiyorum. Konu sahibi sizin de çektiğiniz acı hem kandirilmanin, incinen gururunuzun acısı hem de bu toplumsal diktelerin sonucu. Ama şunu bilin sizin kabahatiniz yok. Yemek pisirmeseniz de, temizlik yapmasanız da suçlu değilsiniz. Kimse dayak yemeyi hor görülmeyi hak etmez. Şu an kendinizi kötü hissediyorsunuz normal. Önce bir psikoloğa gidip içinizi dökün. Ardından da bir avukata görünüp tazminat davası açın. Donuna kadar alın da aklı başına gelsin şerefsizin. Ağlayıp yalvarmak çözüm değil. O eve geri dönmek cehenneminiz olur. Bu mahluka çocuk dogurursaniz da günahlarına girersiniz.

Konusahibi sadece ilacla olmaz o is. Ciddi ciddi psikolog ile de terapiye falan gidin.
Yapacagin ilk sey keske demekten vazgecip yasananlara ve o adamin ustune bir sunger cekip hayatina bakmak olsun.
Egitim durumun ne bilmiyorum egitimine devam edebilir okuyabilirsin.

Ben 26 yaşındayım 8 ay içinde görüştüğümüz günler oldu onceleri sevgilmde oldu tabi ama hüsranla bitmişti bu adam çıktığında dedimki evine sahip çıkar bana sahip çıkar olgun bi insan dedim ve konusmya basladik aramızda sevgi oldu oda beni sevmisti.dedigim dedik bi insan evet ailesi bile ondan habersiz bi iş yapmaz ondan korkarlr. Ya ben ona verdiğim onca hayale aciyorum şimdi hayatimin içine etti bide ben sana vurmadimki diyo inkar ediyo vallahi başka bi kadın olsa onun küfürlerine cevap verirdi ben vermediğim için suçlu oldum salakmisim susmusum içime atmışım.simdi ondan intikam almak istiyorum ya ailem izin verseydi oraya gidip yüzüne sayıp sovesim vardı veya da katil olacaktım o derece hirs yaptim şimdi de diyorumki o bosanmk istoyoya hemen kurtulmak istiyoya aslında bosanmiycaksn surundurceksin mahkemede onu 3 sene öyle değilmi intikamim böyle olsun diyorum kendimce biliyorum yine bana kizicaksinz ama napim nasıl surundurcem onu ya öyle bi pişman olsun istiyorumki bana yaptığı haksizlklra girdiği vebale

Bence senin ciddi sorunların olabilir. Doğru dürüst bir psikiyatra gitmelisin

Sende bunun peşinden mi koşuyon allah akıl fikir versin

Hangi güzel anılarınız aklınıza geliyor lütfen söyler misiniz. Hanımefendi bende görücü usulü üç ayda evlendim ben sizin yaşadıklarınızın gramını yaşamadım hani birbirinizi tanımadan evlenirseniz böyle olur diyecekler için yazıyorum. Bnim eşim dünya iyisidir ama yine haklı olduğum yerde alttan almam siz hep verici olmuşsunuz ki bu adam başından belliymiş. Yatın kalkın dua edin. Balınıza kötü bir olay gelmiş gibi düşünün Rabbim ne büyük ki size verdiği meleği geri almış.inş daha mutlu bir evliliğinizde tekrar hamile kalır mutlu evlilik nedir o zaman tadarsınız. İnşallah bu yaşadıklarınızın bu sabrınızın mükafatını fazla fazla alırsınız. İnançlı birisiniz belli Rabbim hep sevdiği kullarını zor imtihanlarla sınarmış inş sizin de zor imtihanınız budur. Lütfen şükredin lütfen sakın üzülmeyin hatta durumunuz varsa hayır yapın

Siz kötü bir şaka falansınız herhalde. Bu kadar şiddet görmüşsünüz dua mı ettiniz bir de bebeğim olsun diye. Biraz da o dayak yesin veya annesinin nasıl dayak yediğini görsün mü istediniz? Kocanız size çöp kadar değer vermiyor siz yalvarıp ağlıyor barışmak mı istiyorsunuz? Nedir bu koca merakı gerçekten anlamadığım için soruyorum. Dayak yemek hoşunuza mı gidiyor? Sizin hiç mi kendinize saygınız, onurunuz, gururunuz yok?

Acın cok taze bu yoğun duygular çok normal.. Bir yanın hala sever gibi ama intikam almak istiyorsun haklı olarak.. Bu tür kişiliksizlerden intikam almak çok zor çünkü kendilerini inanılmaz haklı görürler. Benim eş kişisi benden maddi manevi tazminat talep etti yani düşün Zamanla güzel anıların hepsi silinip kötü anıları hatırlar oluyosun çünkü gerçek ve dikkate alınması gerekenler kötü anılar.. Nasıl bukadar alttan almışım diye kendine şaşırdığın günlerde gelecek.. Çok fazla sindirilip suçlu hissettirilmişsin şimdi yapman gereken en mantıklı şey güçlü bi avukat bulup bu işi temiz bi şekilde halletmek.. Allah yardımcın olsun..

saolun teşekkür ederim sizden neden tazminat istediki

Bu adam sizi sevmiyor ve öküzün teki. Salın ipini gitsin. Daha gençsiniz. Yeniden sever sevilirsiniz Allahın izniyle de inşallah ileride güzel bir yuvanız olur. Kendinize yazık etmeyin, yalvarmayın. Bence ileride iyiki benden ayrılmak istemiş bu öküz diye şükredeceksiniz.

En iyi intikam mutlu olmaktır. 26 az bir yaş değil ama siz çocuk gibi davranıyorsunuz. Cidden sizinde psikolojik destek almanız şart. Hanımefendi farkında mısınız bir adam ve ailesi size neler yapmış, hani şu eski zenci köleler varmış ya her zülme maruz kalan, sizce onlar kurtulunca arkalarına bakmış mıdır? Denizde balık çok, yeni ve düzgün bir adamla tanışmanız, mutlu ve aşk dolu bir hayat sürmeniz dileğimle... Yada yalvarın yakarın, gidin ayaklarını öpün ve biraz daha işkence çektirsin diye geri dönün.

Bide bosanmak istemiyorum diyosun ne yasiyorsan hak ediyorsun beter ol kusura bakma cok sinirlendirm. Bir laf var yanlis olmasin sen eşek olursan semer vuranın cok olur mi ne iste o tam sizin icin adam sizden bosanip size iyilik yapiyor siz oyle aglamaya devam edin

Niye boşanmak istemiyorsun onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…