Boşanmak istemiyorum.

Peki neden ? Yani bir sebebi yok mu tüm olanların ? Nefret ettiği kadınla neden evlenmiş bu adam amacı nedir, düğün dolandırıcısı falan mı yoksa ?

Konu sahibinin anlattıklarından yola çıkarak yazıyım: Bazıları Türkiyeden "gözü açılmamış", kolay kontrol edilebilecek, hizmetkar kadinlarla evlenmek istiyorlar. Istedikleri gibi cikmalsalar kadınlara büyük sıkıntı oluyor çünkü yurtdisinda kimseleri yok genelde ve erkege muhtaç yaşıyorlar. Etrafta böylelerine şahit oldum. Konu sahibinin yazdıklarına bakarsak tam da öyle hasta ruhlu birinin eline düşmüş

Bunlari yapanı seviyor ve boşanmak istemiyor musunuz? Aklım almıyor gerçekten.

Canım yaa 6 aya ne kadar acı sığdırmışsın kıyamam ya içim parçalandı . Bebeğin için de çok geçmiş olsun. Ama hiç üzülme Allah seni böyle bir psikopattan kurtardığı için şükret, ağlama sakın sen nasıl bir beladan nasıl bir musibetten kurtulduğunu hala anlayamamışsın. Evlenir yeniden seni seven bir adamla yuva kurarsın çoluğun çocuğun olur o zaman bu yaşadıklarının hepsini unutursun. Kendini toparlayıp hayatın ucundan bir şekilde tutmaya çalış, herşey daha güzel olacak inan buna. O sefil herif de yaptığını yaşamadan ölmeyecek merak etme.

Kesinlikle ruh hastası bu adam. Milletin kızının günahına nasıl giriyorlar nasıl bir vicdan var bunlarda anlamıyorum. Kendilerine koşulsuz itaat edecek kadınları seçiyorlar demek ki sırf çaresizliklerinden faydalanmak için , yazıklar olsun.

cok uzucu yasadiklariniz..anlasmasi uzlaşması zor bir adam,
gurbetin zorluğuna alismanin zor oldugunu, adaptasyon sorunu yaşanabileceğini kestirememis mi beyefendi?
acaba istediği baska birisi vardi da aile zoruyla mi evlendi sizinle ?
ne olursa olsun, bir genc kizin hayatiyla oynamak cok adice bir davranış..
anlattiklariniza bakılırsa onun gecinmeye gonlu yok, bugun barissaniz yine ayni sorunlar tekrarlanacak çünkü adam psikopatmış.. bunu bilen ailesi de sizin basinizi yaktıysa , onlar da büyük vebal almislar.
Allaha siginin, Boyle birinden kurtulduğunuz icin sevinin bence, üzülmek yerine...
insallah bu sikintilari hatirlamayacaginiz, mutlu , huzurlu günler de gelecek ... kendinizi üzmeyin ve o pisliğe daha fazla yalvarmayın... ne hali varsa gorsun, emin olun sizin ahiniz ondan aci bir sekilde çıkacak.. iciniz rahat olsun...

Şu sitede bosancı kadınlardan oldum çıktım demiyim diyorum ama Allah aşkına şu yazdıklarınıza bir bakın hanimefendi. Adamın değil sizin ondan anında boşanmanız gerekmez mi hemde raporunu falan alıp tazminat ile. Neden bu kadar alttan alma ezilme ? Tmm işiniz yoktur tmm şartlar elvermiyordur ama bunlar sizcede çok fazla değil mi ? Kaç yaşındasiniz? Bir geliriniz var mı ?lütfen kendinizi toplayın ve yeni bir düzen kurun . Bir kadın kendi geleceğini kendisi kurmalı başka bir adamın kurması için bekleyip ona yalvarmamalı .yazık etmeyin kendinize. Böyle pislik bir adamı sizin kapı önüne koymaniz lazımdı zaten onun sizi koyması değil

Ah ah valla haklisiniz herkes aynı şeyi söylüyor ama evde yinede güzel şeyler paylaşmıştık bazen merhametli olabiliyordu guluyorduk bazen güzel günlerde yaşandı elbet bunlar kötüleri benim aklım güzel günlerde onları nasıl görmez bi adam anlayamiyrm.esim turktu işi dolayı ordaydi.bide ben kendimi de suçluyorum acaba ne yapmadim ben ona diyorum elimden geldiği kadr yaptim elbet benim hatalarim olabilir ama oda sadece huyunu bilmedigim şeyler icin ama ortada yuva yikilmaya getirecek niye bunu yapti ki.ben kaynanmlrdykn psikoljm çok kotuydu orda beni arayıp sormydu zaten bi gün gorumcemin zoruyla aradi konuştuk dedi evlendigime pişmanım felan bende sinirimden dedim evet bende pismanim diye hormonlardan ne dedigimide bilmiyrm valla dedim annemin evine gidym kafami toparlym çıkarsan bidaha giremzsn o eve dedi kalk kaynannla iyi geçin felan dedi ama bende akıl kalmamsti ki ayağa kalkacak gücüm yoktu gulemiyodum onlarda beni bıraktılar peki size soruyorm birakmalarimi gerekiyodu beni baba evime tamamen bitirme amaclı insafszlk degilmi buya benmi suçlu oluyorum.ona gore ben suçluymuşum kalkamamsm cocuga bakamamsm çocuk dusmeseymis beni kabul edeceklermis felan diyolr bide aldırdın sen o cocugu diyolar.en son nisan ayında turkiyeye geldi konuştuk yine yalvardim yapma etme diye düzelir herşey diye bana çocuğu nerde düşürdün diye sorular sordu bende e devlettki düşük raporunu gosterdim hastane ismnide soylemedim devletmi dedi evet felan dedim cunku haketmiyodu aslında ama cocugunun peşine düşmüş neyse raporu gordu benim sana karşı nefretim geçmesi gerek dedi bende dedim nasıl gecicekya gormuymsn halimi pismanligmi dedim gördüm dedi ve gitti ben mesaj attım gittikten sonra bana küfürler yagdrdi yine ben hastanelere sorusturdum senin kayidin yok sen katilsin diyo e ben sana e devlet rapormu gösterdim neyine inanmysn be adam dedim mahkemede zaten cikacak hastane ismi onami takildin neyse beni engelldi engellemems olsaydı konussydi doğru düzgün hastane ismini verirdim de işte bende salaklik ne diye vermedim hastane ismni ona yaniyorum ama ben sonucu gösterdim raporu ona inanmadi.simdi ben suçlumu oluyorum benimle yine konusabilrdi ama dimi ben dedim ben yalan soylemiyrm mahkemde hastanede çıkar aldirmadgmda dedim ona rağmen inanmadi

Şöyle bir durum var. Ve belki başkaları da çevrelerinde örnekleri biliyorlardir. Eskiden daha cok vardı ama hala var. Nerde sorunlu erkek varsa Türkiyeden "namuslu ve temiz" bir kizla evlendirilmeye calisilirdi. Güya o kadın o adami adam edecek (iyi hoş aile bile adam edememis). Avrupanin etkisinde olarak bir cok evlilik yapıldı. Kadınlar buraya gelince ne dil öğreniyor ne birşey çünkü tek işleri erkeğe hizmet etmek. Onun icin dil veya işe gerek yok tabi onlarin gözünde. Otursun evine baksın yani. Tabi ki huylu huyundan vazgecer mi? Sorun alkol muydu? Devam ederdi. Kumar mi? Devam. Ederdi. Esrar mi? Devam ederdi. Olan sadece o kızlara oluyordu. O ailelerin vicdani nasil rahat bende bilmiyorum. Bir bayan tanıyorum öyle evlenen. Bir kac sene oldu avrupaya geleli daha markete bile yalnız gitmesine izin yok. Bence bu kızı da öyle bir hale sokmaya çalıştı. Sadece yemegi yapsin, çamaşır yikasin, istedigimde benimle yatsin ama başka zamanlar ses çıkarmasin bir istekte bulunmasin felan iste.

Bu davranislari seni psikolojik olarak köle haline getirmek icin biliyorsun değil mi? O sucluyken sana katil bile diyen bir adam var. Acil psikolojik destek alin, hemde en yakin zamanda

Kızım sen hala dönmek istiyor gibi yazma lütfen ya !
Gör bak yazdıklarını bir oku pislik herifin teki işte isterse iyi günün olsun altı ayda ne kadar iyiydi ki dövdü etti . Yine aynı şeyleri yaşayacaksin bunu istemiyosan sus ailenin yanında otur amacım kırmak değil gerçekten ama siz de gözünüzü açın bu kadar kadın pis adam demis siz hala böyle yapmasaydi diyosunuz . Tamam psikolojiniz bozuk olabilir yaşınız küçük olabilir ama anlatıyoruz doğruyu yanlışı lütfen dikkate al uzak dur

Aslında burada söylediklerinizde hatanın büyüğü kadınlarda. Yurtdışına gidiyorsun fakat hala olduğun yerde sayıyorsun yıllarca , neden? Bütün hayatlar neden bir erkeğin üzerine kuruluyor. Sonra adam karaktersizin biri çıkıyor ve olan her zamanki gibi yine kadına oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…