Boşanmak istemiyorum.

Aslında sizler haklısınız ama insan psikolojisi iste acabalar keşkeler niye böyle oldu seviyodu felan soruları cikmiyo kafadan.bosanmis insanlardan dinlemek istiyorum nasıl atlatiyolar bu süreci

Adam narsist net. Kinli merhametsiz ve manipülasyon yaparak karşıdakini ezmeyi beceriyor suçluluk duygusunu tamamen kadına yüklüyor..

Aynen. Kadını kısa zamanda ne hale getirmis. Daha hala sanki kadin kendini affettirmek zorundaymis gibi davraniyor. Bu işi sadece iyi bir terapist çözer. Yoksa konu sahibi ilk. Yeşil ışık da döner. Ve adam yaptiklarinin dozunu. Arttıracak bu sefer

Haklisiniz tanımadan bilmeden, hayatı hakkında fikir sahibi olmadan evlenmek asıl sorun bu işte. Uzaktan uzağa iki insan görücü usulü ne kadar tanıyacak da birbirlerini ne kadar guvenecek de evlenecek. Biz gözümüzün önündekilere bile güvenemiyoruz. Başka ülkeye ve tanımadığı bir aileye gitmek büyük kumar.

Yurt dışına gelin giden herkesin mi sonu aynı olur ya?

Şimdi acı size çok büyükmüş geçmeyecekmiş gibi geliyor ama eğer kendinize zaman verirseniz geçecek. Ayrıca kesinlikle yardım almanız gerekiyor. Psikolojik durumunuz hiç iyi değil mesajlarınızdan anladığım kadarıyla.

Size ağır gelen güzel veya kötü günler değil.
Bir eşya gibi kapıya atılmak, çok büyük haksızlığa uğramak, gururunuzun yerle bir edilmesi, şerefinizle oynanması, kandırılmanız.
Bunları hazmedemediğiniz için sürekli kendinizi suçlayarak cevap arıyorsunuz.
Cevap belli; karşınızdaki bir manyak ve ağır şer....siz.
Bunu kabullenirseniz toparlanırsınız.

Şükret kurtulduguna birdaha olmayan yuvan için dua etme bence. Ailesi bile seni kandırıp gerı baba evıne yollamıs onlarda destek cıkmamıs. Esınden once davran sen davanı ac o acmadan. Esınde bı sok geçirsin sonucta hala onun için ölüp bitiyorsun ya oda onun rahatlıgıyla sana şamar oglanı gibi davranıyor. Bebegı bıle ıstemmeıs. Nolur bosan. Cok uzuldum su yazdıklarına varya.

Böyle tipi nerede okusam tanırım bende çektim çok zor kabullendim ama tedavi olması şart. Konu sahibi canım ürkek ceylan gibisin şuan biliyorum ne olursun üzülme seni senden iyi bilen rabbin var. Elbet kusurlarımız olabilir hatalı da olabiliriz ama bu kadar ileri gidecek birşey yapmamışsın kendini suçlama tedavi ol gececeğine emin ol. Yalvarma kindar insana yalvarmak sökmüyor.ben Allahmıyım bana yalvarıyorsun bile derler. Kendini toparla.

Güzel şeylerde paylaştık dediğiniz ne acaba? Sevişmek öpüşmekse o tamamen ilk defa yaşamış olmanın heyecanı. 6 ayda cehennem yaşamışsınız, duymadığınız hakaret yemediğiniz dayak kalmamış. Siz bir pislikle 6 ay aynı evde kalmışsınız, orası yuva bile olmamış ki kurtarmak isteyesiniz. Rica ediyorum mesaj atmayın ve yalvarmayın. Önünüze bakın. Biran önce boşanın gitsin, üstüne de sevinin. Bir sadaka falan vermeniz lazım.

Adamın yataktan kovması dayak atması kabul edilebilir bir durum galiba sizin için. 6 aylık evlilikte baskı yaşamışsınz. Ne güzel günü. Psikolojik şiddet de var. Evlilik algınız bu mu? Buradaki konuları okuyunca insan hayretler içinde kalıyor.

yuh diyorum bu adamın nesını sevıyorsun ya şaka gıbi,kaç kurtar canını.....can güvenliğin bile yok..şuan hamılemisin yani

Adamın yataktan kovması dayak atması kabul edilebilir bir durum galiba sizin için. 6 aylık evlilikte baskı yaşamışsınz. Ne güzel günü. Psikolojik şiddet de var. Evlilik algınız bu mu? Buradaki konuları okuyunca insan hayretler içinde kalıyor.

Gerçekten dehşetle okudum yaşadıklarınızı çok çok üzüldüm .Ama sana sormak istediğim;daha önce hiç flörtünüz olmadı mı?Neden sordum bunu -Sevgi birliktelik böyle birşey değil senin yaşadığın hiçbirşey sevgi ,aşk,dostluk,birliktelik,hayatarkadaşlığı.....içermiyor !!senin bu adamı özlemek değil ondan kurtulduğun için şükretmen gerekiyor!iyiki kurtuldun bak sana büyük iyilik yapmış psikopat resmen...Lütfen destek al çünkü gerçekten sağlıklı analiz yapamıyorsun

Bende düşük yaptım yani biliyorum o uzuntuyu o yüzden bu lafi kolay kolay demem ama iyiki düşmüş çok çok özür dileyerek söylüyorum ...ama bu pislik sizi sürekli dovmus niye yalvariyosunuz ? inşallah sizi hakeden bir İNSAN dan bir evladiniz olur ...

Offf yaaa gün geçmiyor ki bir piskopat konusu karşımıza çıkmasın... Suçluluk psikolojisine çok fazla girmişsin adam manyak yine de kendini suçlu hissediyosun tamamen psikolojik bi durum sağlıklı düşünemiyosun..Kendin gibi birini duymak istiyorsan bende aynı senin gibiydim. Nişanlıyken adamın psikopat olmasından korkuyodum ama beni o kadar suçlu hissettirip sindirdi ki evlenelim dua ederm iyi olur dedim (Ne büyük aptallık aman Allahım!) İnsanın gerçkten sağlıklı beyin hücrelerine zarar veriyo böyle tipler. Bende 1,5 ay evli kaldım manyak oldugunu anlayınca baba evine döndüm telefonla yine manipule etti beni sürekli suçladı telefondan sosyal hesaplardan engelledim ilaç kullandım aylarca keşke dedim pişmanlıktan ölüyodum içim yandı hala da keşkelerim var içim kıyılıyo bazen ama azalıyo acısı şimdi bakıyorum da hiçbi suçum yokmuş hepsi onun piskopat beyninin ürünü tek suçum bu kadar saf ve iyi niyetli oLmam, eğer nişanlıyken dik durabilseydim ayrılırdım bunların hiçbiri yaşanmazdı napalım olan oldu benim bi yıl oldu baba evine döneli boşanma sürecinde zorluk yaşatıyo ev eşyalarını vermiyo falan hala uğraşıyorum anlayacağın.. Kendini asla suçlama mümkünse ilacını değiştir benim suçluluk duygum için doktor bi ilaç vermişti baya hissizleşmiştim en azından zamanla toparlamak için iyi gelir ilaç bu süreçte, seninle ilgili etrafa anlattığı seylere asla takılma kendini suçlama karşında normal biri yok bunu böyle kabul et aklı yerinde olsa sana bunları yaşatmazdı...

Gerçekten okudukça daha fazla şaşırıyorum size..Kendinizi suçlamaya nasıl bu kadar gönüllü olabiliyorsunuz ya..Birde keşke dönmeseydim diyorsunuz gerçekten pes..adam size insan muamelesi yapmamış resmen hizmetçi gibi davranıp birde onun yaptıkları yüzünden düşen bebeğiniz için utanmadan size katil demiş..Anlıyorum yaşadıklarınız çok çok zor gerçekten..Ama adam pisligin teki size yapmadığı şey kalmamış millet yıllarca sevip evlendiği insandan ayrılıyor siz 8 ay tanıyıp evlendiginiz bu adamdan nasıl kopamiyorsunuz hayret verici..ben sizin yerinizde olsam yaptığı fiziksel ve psikolojik şiddeti size laf taşıyan herkese anlatır boşanma davasını açıp maddi manevi tazminat için uğraşır ona günlerini zehir etmeye uğraşırdım..Gerçekten sizde mahkemeye gidip ben kocamdan boşanmak istemiyorum hakim bey diyecek durumu görüyorum..bence en kısa sürede bir psikoloğa gidin tedaviye başlayın önce gördüğünüz şiddetin farkına varın..Bu adam dünya iyisi bile olsa sırf cocugumun düşmesine vesile olmasi bile benim için yeterli olurdu bu hikayede..

Ve sen bu pislikten ayrılmak istemiyorsun öyle mi? Allah akıl fikir versin. Aileler ne yapıyor da bu kız çocukları böyle ozguvensiz ve bağımlı yetisiyorlar?
Bir de çocuk için dua ettin ha? Kendine gel lütfen. Kendini geçtim kadınlığı bu kadar düşürme ya

Cok sevdigim bir soz bugun baska yarn baska abe sc.m boyle askaaa dye...... cok sinirlerim bozuldu yaa :) Kardes sen mazosist misin. Hala ispat pesindesin iki mutlulugumsu bisey yasamissin (goremedm gerci) hala onun derdindesin totale bakk biyerine sok diyordu hani ne bu cocuk sevgisi. Seni hamile iken dovmus ustelik. Bahane ariyor resmen... Soklardayim valla cok tuhaf bir hikaye sen pskologa git hic iyi gormuyorum seni. Cocuk icin hayirlisi olmus bence. Sende kurtar kendini kurtar evet KURTAR diyim bide altini cizdim al.......

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız merak ettim gerçekten. Eşiniz üzgünüm ama ruh hastası, neymis yemek hazır olacakmış, ardından hemen kahve gelecekmiş çay gelecekmiş, sonra küfürler hakaretler ...Kendine eş değil hizmetçi istemiş adama bak ya padişah soyundan falan mi geliyor?sizde dayak yiyip seni sevmiyorum diyen bir adamdan niye çocuk istiyorsunuz bir de bunun için dua ediyorsunuz? Şu erkeği alttan al, huyuna git vs. Saçmalıklarından bir vazgecelim toplum olarak kendinizi hiç üzmeyin ,hayattaki tek erkek eşiniz değil, boşanınca da kötü kadın olmuyorsunuz ,şu düşüncelerden bir sıyrılin. Yazdiklarinizı okurken ben boğuldum ,Boşanın gerçekten adam ruh hastası(anlattıklarınıza göre tabiki)

Aslında sizler haklısınız ama insan psikolojisi iste acabalar keşkeler niye böyle oldu seviyodu felan soruları cikmiyo kafadan.bosanmis insanlardan dinlemek istiyorum nasıl atlatiyolar bu süreci

Tövbeler olsun

senin ki normal evlilikler de olan boşanmalar dan cok farkli be kardesim. Senin yaşadığın tutsakliktan kurtulma bence. Sen özgürlüğünün tadini cikar. Emin ol kirildigin yerden daha güçlü olarak yeniden yeşerceksin.yeniden sevecek yeniden anne olacaksin.hicbir aci sonsuza dek sürmez bunu asla unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…