Boşanmak istemiyorum.

Allah sana akıl fikir versin
Böyle bi hanzoya yalvarıyorsun ya diyecek kelime bulamadım ne desek
boş

Kaç yaşındasınız?

Ilaç kullanıyorum fayda etmiyorki kafam da düşünüp duruyrum şu evden çıktığım günlerimi ne hayallerim vardı ya.onlar geliyor aklıma bide hep keşke böyle olmasydi diyorum o gün turkiyeye donmeseydim kalsaymışım orda diyorum bide çocuğum dusmeseydi affederdi beni diyorum hep kendimi suçluyorum çünkü karşı taraf beni sucladikca otomatik psikoljm benide o yöne itiyo.millete anlatiyormus yemek yapmiyodu sabah kalkmıyordu gece yatmıyordu felan diye evet en son zamanda yapamadim doğru.tartistigmz zaman yemek yapmiydum yemiycegni bildgm için yemiyoduda zaten suratıma bakmıyordu oyuzdn yemekte yapasim gelmiyodu bunuda millete kendi aleyhine kullanms anlatms.ben yaptim ama ya yemegini yine yaptim o bunu niye inkar ediyoki ya.bigun arkadaslrnin yanında bana abdest al felan dedi dedim şimdi alamam ya felan bunuda gitmis millete kadına abdest aldiramadik felan diye anlatmis namaz kildiramdik diye anlatmis sanki kendi çok namz kiliyodu şuan kılıyorum elimden geldigi kadar ozamanlarda niye namaz kilamamsm onu dinlemeyip oyuzdnde sucluyrm kendimi ama bide karşı taraf bana baskı yapınca benim yapasim gelmiyo bide o var oyuzdn içimden gelmesi gerekiyodu

Bir çoğu genc yaşta evlenir. Evlenirken sözler verilir, mesela "tabi tabi kızınızı okuturuz.." "çok rahat yaşayacak Almanyada" gibi. Sonra Almanya ya gelince o sözlerin izi kalmaz. Kadınları tıpkı bu konu sahibi gibi sindirirler. Burda kimseleri yok. Elinden tutacak yardım edecek. Hata baştan tam adami/kadini tanımadan bilmediğin bir ülkeye evlenmek.Bir çoğu ayni konu sahibi gibi bosanmaktanda korkuyordur.

Sen gerçekmisin ya valla her mesajın da şok oluyorum bu kadar da olmaz dedirten cinsten

Şimdi okudum mesajı. Dayak yemiş ben bebeğinizi düşürmüşsünüz, bir bebek daha mı düşürmek istiyorsunuz? Ya da canınızdan mı olmak istiyorsunuz? Hiç mi tanıyamadınız bu insan kılıklı yaratığı? Hamileyken sizi dövmüş ve siz güzel günlerinizi özlüyorsunuz öyle mi? Daha ne diyeyim bilmiyorum.

O ruh hastası 6 ayda sizi öldürüp gömmüş.
Geri dönmeyi falan çıkarın aklınızdan.
Sizi sevmemiş bu net.

Ben size ilaç alin demiyorum. Psikoterapiye gidin diyorum. Size akıtan zehirini atmaniz zamam alacak

Peki illaki benim gibi boşanma aşamasında olan çiftler vardır sizler naptınız boşanmak istemeyen arkadaslrda vardır burda onlar nasıl geciriyor günlerini merak ediyorum.bide unutuluyormu benim tek acım sadece yasadgm güzel günler aklima geliyo kötüleri sanki beynim silip atmış napicam ben bu durumda ya çok ağır bisey sizler nasıl unuttunuz

Bence sen de normal degilsin suan
Yani en azindan normal düşünemiyorsun.! Saplanti haline getirmişsin sen bu adami.(konu basligin bile "boşanmak istemiyorum") Hala kendini ona karsi hakli cikarma cabasindasin. Yav adam şizofren belliki yada sen acidan besleniyorsun.
kalk silkelen kendine gel..! Psikolojik destek al lütfen.

Peki görücü usulü tanıştığınız ve sizin en zor zamanınızda size destek olmayan bir eşten neden ayrılmak istemiyorsunuz ? Bunun için depresyona girmeye gerçekten değer mi ? Arayıp yalvarmak size ne kazandırır gerçekten kendi öz saygınızı bu kadar ayak altına almayın gerçekten bu adam için değmez..Evine dönseniz bu lafları duymak daha mı hoşunuza gidecek ? Bu adam bir anda aşk böceği mi olacak..Kendinize bunu yapmayın..

Böyle birinden ayrıldığın için 2 rekat şükür namazı kıl bence. Anlattıklarınız kadarıyla bu adam sizi hiç sevmemiş. Seven böyle davranmaz. Böyle birime hayatta yalvarmazdim. Adam psikopat. Çocuğun da yok. Ailenin yanında bir odada oturup bunları düşüneceğine işe gir çalış. Yeni insanlarla tanış farklı uğraşlar bul kendine

Siz bu adamı sevdiniz mi gerçekten? Güzel bir gününüz geçmemiş ki. Eminim gittiğiniz yerde kapı dışarı çıkarmamıştır sizi. Siz yeni bir aile kurmak istemişsiniz belli ki. Böyle bir adamdan bu kadar kolay kurtulduğunuza şükretmeliydimiz.

Ayrıca bir kamu spotu vermek istiyorum. Tanımadan etmeden görücü usulüyle 3 günde evlenmeyin. Hele ki yurtdışına evleniyorsanız 40 kez düşünün. Gerekirse gelinliğinizi 2. el alın ama yine de parasını ayarlayıp evlenmeden önce yaşayacağınız çevreyi görüp karar verin.

Şoktayım
.
.
Bir insan kendine neden böyle eziyet eder ki....
Neden kendini bu kadar değersiz görür ki...
Bu adama adam bile denmez
Sen keşkeler sayıp evliliği devam ettirmesini istiyorsun...
Oysa ki burdaki konun
Bir psikopata denk geldim, boşanmak istiyorum olmalıydı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…