Boşanmak istemiyorum.

Baba evimde rahattım sorunum yoktu ama her genç kız gibi hayallerim vardı yuvam olucak şöyle yapicam felan diye hayaller kurardım hayallerim çöp oldu ilklerimi verdim ona şu evden beyaz gelinlikler içinde çıktığım günü aklimdan atamiyorum ne hayallerim vardi benim geçen sene bugün düğün telasim vardı şimdide ne durumdayim hiç aklımın ucundan geçmezdi valla.gecen sene bugunlerde ikimizde heycanlı bi şekilde telasliydik mutluyduk şimdi de beni istemeyen benden nefret eden soğumuş bi adam var.beni sucluyo ya o yüzden ne yaptimki sucluyo beni diyorum kafama takıyorum ne dediyse sesim çıkmadı niye böyle yaptı diyorum.suanda onun karşısında olup sayıp bagirasim var mesaj atasim var ama mesajda atmisligim var takmiyo.suan zor tutuyorum kendimi hele bide kaynana evine gidip sayıp sovesim var bumuydu sizin merhametiniz insanliginiz diye kusasim var icimdekileri öyle bi hirsliyimki şuanda

Karşındaki insanlar merhametsiz vicdansız istediğini söyle gözlerinin önünde kendine benzin dök yak hiç birşey yapmazlar çünkü iplemiyorlar. Narsist bir kocan var sadece kendini düşünen. Hatalarının sorumluluğunu almayıp sana yükleyen. Özgüvenini kaybetmişsin. Evliliğine bel bağlamışsın bazı bayanlar güçlü olamıyor kabul.. Ama onları bırak artık dünyada her çeşit insan var yanlış insana aşık oldun yaptığı iyilikler değilde, yaptığı kötülükleri aklına getirerek soğut yüreğini. Bir kursa yazıl kafanı dağıt. Böyle yaparak onları bulunmaz hint kumaşı zannettirme kendilerine. Seni sevmeyeni sende sevme. Bunu yapmak zorundayız. Allah seni senden iyi bilendir. Seni kurtarmış bebeğini korumuş. Aşktan gözün dönmüş. Egon yerlerde. Karşılık alamadığın için. Bol bol kitap oku dua et. Gececek. Ailen yanındaysa en büyük servetin. Yeri gelince ağla çok ağla akıt içindeki zehiri ama asla yazma. Zamanla alışacaksın zaten bu duruma. '' İNSAN UNUTANDIR'' geçecek....

Ya esim türktü kendisi 2 senedir yurt dışında çalışıyo ailesi turkiyede yasiyo zaten para birikim için oraya gitmiş.bana yurtdışı cazip gelmediki hatta orayı hiç sevmedim bile istanbulda yasiyorum istanbulu ozluyordum tabi bunu belli etmiyrdum baba evimizde bahçemiz var kizken hep bahceye çıkar otururdum oraya bi gittim tabi afalladim birden 13.katta oturuyoduk sadece balkona cikabiliyosun çıkıp geziyim desen yer yok.bana bi gün dediki turkiyeye dönelim bende dedim yok sen benden önce bi hayalle gelmissin buraya senin hayalini yarıda birakip donersek ilerde başıma kakarsin diye kabul etmedim keşke kabul etmis olaydim valla insanligmdn da anlamadi.

Konunuzu takip ediyorum ve kusura bakmayın size inanmıyorum. Böyle bir durum yaşandığına da inanmıyorum. Yeni üye olmuşsunuz. Burada sıkıntılarını paylaşan pek çok insanın satırlarını okuyoruz ve samimiyetlerini hissediyoruz. Siz anlattığınız şeylerle bizi daha fazla nasıl şok edersiniz acep diye bile bile yapıyorsunuz adeta. Israrla boşanmış insanlarla konuşmak istiyorsunuz. Bin tane konu var burada boşanma ile ilgili okuyun. Kusura bakmayın tekrar ya kötü bir trol girişimi yapıyorsunuz ya da çok iyi bir psikiyatra görünmeye ihtiyacınız var.

Off ya ne kadar gerçeklikten uzak hayalleriniz varmış sanki her evlenen mutlu oluyor. Hayaliniz okuyup ekonomik özgürlüğünüzü ilan etmek ve mutlu olmak olsaydı su an hersey çok farklı olurdu bence. Kızacak biri varsa önce kendinize kızın böyle boş bir adam ve ailesi için zamanınızı harcıyorsunuz. Üstelik sanslısınız da adam sizi sorunsuz bırakmış vallahi şu mübarek günlerde şükür secdesi edin sadaka dağıtın.

ben de bi zamanlar az kalsın amerikada yaşayan biriyle evlenecektim görücü usulü.. sonradan acaba bitirmekle yanlış mı yaptım dedim.. iyi mi yapmışım?

Kendine saygısı olmayana başkası hiç saygı göstermez. Bu nedir yahu resmen sizi hiçe sayarak yaşamış 6 ayı daha neyine üzülüyorsunuz sevinin yol yakınken kurtuldugunuza

Yarısını okuyabildim, tek bir sorum var; Neresine aşıksın bu adamın Allah aşkına yaa

ben de bi zamanlar az kalsın amerikada yaşayan biriyle evlenecektim görücü usulü.. sonradan acaba bitirmekle yanlış mı yaptım dedim.. iyi mi yapmışım?
Karakteri nasıldı bilemem ama yurtdışında yaşamak çok zor ailenden vatanindan ayrı dil bilmiyosun istediklerini bulamiyosun ezan sesi bile duymuyosun bide kimsen yoksa hepten kötü dertlescek birilerin yok ben kimseye anlatamiyodum derdimi ailemin aklı bende kalmasın diye uzakta olduğum için içime atarakta ezildim

kıyamam ya, kurtulmuşsunuz resmen bakın gerçekten sevinin, ben anlattıklarınıza çok üzüldüm, siz iyi birine benziyosunuz bütün bunları haketmiyosunuz.. üzülmeyin lütfen..

kıyamam ya, kurtulmuşsunuz resmen bakın gerçekten sevinin, ben anlattıklarınıza çok üzüldüm, siz iyi birine benziyosunuz bütün bunları haketmiyosunuz.. üzülmeyin lütfen..
Burdaki arkadaslrdn güç aliyorum ancak böyle ayaktayim neresini sevdin diyenler var ben severek evlendim aşk vardı o duygum niyeyse gecmiyo sevgimi içimden atmak istiyorum burda yazılanlar sayesinde yakında oda olur inşallah iyiligimden sessizligimden bu haldeyim şuan tek temennim inşallah beni kaybettiğine pişman olur bir gun o kafasına dank eder ona yaptıklarım benim gibisini bulmuş hala kendisi padişah gibi.artik küfürler ediyorum içimden.

Bacim sen evde falan mı kaldığını düşündün de travma mı yaşadın evlenmeden öncede evlendikten sonra bu ayıyla hala katlanmak istiyorsun

Az önce diğer yazinizda okudum ve sen böyle vicdansız adama yalvarıyorsun orda beynini yetmişsin git tedavi ol ben o adma yüzüne çocuğumu kaybedicem bide ona yalvarcam yazık çok yazık cidden suanki halinize üzüldüm.

Kuzum kurban olayım kaç yaşında sin. Ailen başına mı kalkıyor niye geri döndüm diye ? Kadın sığınma evleri var kafanı toplamak için uzaklas ailenden. Doktor ilaç sana ne yapsın. Bir insan neden bunları kendine reva görür ? Tamam ya acini çek. Hangimiz acı cekmiyoruz hangimizin hayatı güllük gulistanlik ama bu kadar düşme. Seni de bir ana doğurdu. Seninde bir yaradanin var etme eyleme. 4. Mesajin bu basım ağrıdı migremim tuttu. Biraz canının kıymetini bil. Git boşanma davasını sen aç kurtul pislikten Allah a havale et. İyi kötü demeden yün gözünü bir işe gir. Ne mezunusun ? Farklı bir bölüm oku. Güzel giyin bi makyaj yap bir yerde otur çay kahve iç. İşkence etme kendine ya

Köleliğe alişacammi dedin? Ben bu konuyu zerre inandirici bulmuyorum. Ama güzel gidiyor, bakalim altindan daha neler çikacak..

Azerbaycan'da mı dil sorunu yaşadınız? Neyse ben bu konuya bir daha uğramayacağım.

Butun bunlari yasadiktan sonra nasil evli kalmayi istiyosun o adamla

Ona cezan hemen senden kurtuluyorum demek olsun elinden ne geloyor
Konu fake miymis? Bir arkadaş yazmış yada sosyal deney falan mı acaba. Böyle bir insan olamaz zaten bende inanmıyorum. Boş yere sabah sabah basım ağrıdı ya.
Sosyal deney mi emin misin?Özelden yazmış bana yalvarıyorum kıza arama sorma uzak dur diye niye o kadar dert yansın sanmıyorum deney değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…