Boşanmak istemiyorum.

Ne yaptın ki? Nefret etmesinin bi sebebi olmalı durduk yere olmaz. Bende eşimi çok çok çok seviyordum bana yaşattıklarından nefret ettim yani nefret daha ağır bastı. Yalvar yakar yaptığı yanlışları içim almıyor mesela evet boşanma acısı çekiyorum ama hayatın kanunu bu. Bir zaman çok sevdiğin insan gün gelir el oluyor acı ama gerçek çok dert etme yalvarmada herkes kendi bacağından asılır

Boşanmak istemiyor musun gerçekten onca şeye ragmen..sebep..böyle birini sevemezsin sayamazsın..evini düzenini bırakmak zor geliyor sana sanırım..yoksa bu anlattıkların degil evlilik..yol ver gitsin..

Siz yazdıklarınızın hepsini başkası yazmış gibi okursanız zaten yapmanız gerekeni anlıyacaksınız.
. Öncelikle hatalı olan siz değilsiniz bu tarz insanlara yemeğini ağzına kaşıkla yedirsenizde ya-ra-na-maz-sı-nız!! Bir an önce kurtulmaya bakın bence

Sen iyi değilsin.
Lütfen kendini iyileştir lütfen

şaka gibi ya bu şerefsize mi yalvardınız siz?? Bi kendinize gelin. Sevilcek bi yanı da yok.

ay bi de gülerek anlatıyorsunuz. Sosyal deney falan mı bu konu? Ben inanamıyorum ya gerçekten. Hani normal bir kadın yemezsen yeme lan bıktım senden gücün bana mı yetiyo, boşanalımçekemem seni bir ömür der.

Yataktan ensenizden tutup tekmeleyerek atmış, dayak yemişsiniz.

Siz hiç iyi değilsiniz. Evlilik bu değil vallahi. O kim köpek de size böyle davranıyor? Ay bir akıl fikir lütfen ya. Kızım olsanız 2 tokat da ben çakıcam ayılmanız için çıldırıyorum burda.

O zaman keşke evlenmeseydim diyin anlayalım sizi.Kusura bakmayında sizi spora yazdırmak istemesi eve kuş alması
bence hayatında başka biri var sizi bıktırıp kendiliğinizden gitmenizi beklemiş

boşanmayı kabul edin ve nafaka olayını gündeme getirin. getirin ki evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını acı bir şekilde öğrensin bence vazgeçebilir : ) nası adamlarla evleniyorsunuz anlamıyorum. hiç mi tanımıyorsunuz?

Vallahi şiştim. Her evlilikte sorun oluyor hele ki ilk bir sene cidden zor geçiyor her ne kadar tanıdım desen de aynı evde yaşamak gibi olmuyor hiç bişey ama bu kadar şiddeti kabullenmekte gerektirmiyor. Eşim çok yemek seçer, el açması börek seviyor diye yapmasını öğrendim bir iki burun kıvırmalara başlayınca kusura bakma anne evi değil burası ben seni nazlayamam beğenmiyorsan annenin dizinden ayrılmasaydın diye tepki yapmıştım. Yeri geliyor yatak döşek yatıyorum ama keyfimden ama hastalıktan sonuçta bende bir bireyim beni annem babam birinin kölesi olmam için besleyip büyütmedi. Yeri geldiğinde onunda haklarına saygı gösterip kendi haline bırakıyorum. Gitmek isterse de kapı açık asla engel olmam hatta yolcu bile ederim. En başta saygı çok önemli bana saygı duymayan beni sevemez beni sevmeyen adam da nereye giderse gitsin karakteri bu deyip kabullenmek ahmaklık olur kusura bakmayın. Böyle adamların düzelmesi çok zor, bu vakadan bir an önce umudunuzu kesip yepyeni hayata adapte olmaya bakın

Bu yaşadıklarına rağmen barışmak için yalvarıyorsan en az o kocan kadar ruh hastası olman lazım senin de.
Hiç allayıp pullamadan yazıyorum, senin kafa gitmiş, normal değilsin.
Kafa gitmis cunku es ve ailesinin manipülasyonu sonucu sindirmişler konu sahibini
Beyin yıkama boyle bisey saf yada hassas yada empati yeteneği yuksek kadınların basına gelen bisey bu kendimden biliyorum
Karsı taraf genelde narsist olur eş ve ailesi eziyet cektirmekten zevk alır hep kendileri haklıdır hic sucları yoktur
Butun suclar kurban olarak secilmis kadınındır
Sindirirler dediklerini yaptırmak icin bir kole gibi her isi ona yaptırmak icin
Sindiremezlerse de o kadını karalama kampanyasına baslarlar hepsi birden
Tum tanıdıklarına ese dosta kadını kotulerler herkes onları iyi sansın haklı gorsun diye
Başıma gelenler bunlar bence konu sahibi de benzerini yaşamış

Allah im çıldıracağım bir de pişmanım demişsin. Hamile halinle seni baba evine bırakmışlar, o adam yüzünden bebeğini düşürmüşsün sen farkında mısın? Valla burda herkes adama normal değil demis ama bence sende de var birşeyler. Bu kadar aciz olunur mu ya!
Sor bakalım buradakilere hamileyken eşleri nasılmış? Hamile halinle kapının önüne konmuşsun hala yuvam yıkılıyor diyorsun. Sen bir şükür namazı kıl ki çabuk kurtuluyorsun.
Yok bilseydim yemeği hazırladım, çayı koyardım sen o evde nesin?? Ben eşime dirdirlaniyorum çayı getirmedin, yok benden önce kalktın niye kahvaltı hazır değil diye senin çektiğin eziyete bak. Kendine gel arkadaşım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın unut bu adamı. Ne çocuklarina iyi bir baba olur ne sana koca.

Allah sizi kurtarmış hâlâ boşanmak istemiyorum demeniz ruh sağlığınızın yerinde olmadığının ispatıdır.

Böyle şeye sevinilmez elbet ama bebeğinizin bile olmayacak olması bir hayır gibi görünüyor.

Uzman desteği alın, boşanın yeni bir hayat kurun ve çok samimiyim yatın kalkın şükredin sadaka verin.

Allah tüm psikopatlardan böyle kolay kurtulmak nasip etsin bakın burda neler okuyoruz.

Ay Allahım çok güzel özetlemişsiniz. Ben çok hassas bir insanım 1 sustum 2 sustum 3. De ben de bir bireyi deyip başımı kaldırdım çok sevdiğim insana aşkından öldüğüm insana. Sonra ne oldu biliyor musunuz dediğiniz gibi karalandım iftiralarla hiç birşey yokken. Ay ağladım yazınızı okuyunca aynısını yaşadım

Evet ruh sağlığım bozuldu kabul ediyorum.hergun ruyalarimdan bile çıkmıyo sabah kalkıyorum bi üzüntüyle sizin yazdiklarinizi okuyorum kendime geliyorum bi iyiyim bi kötü.bosanmis insanlarla konuşmayı çok istiyorum o duyguyu yaşayanlarla

Baba evinde ne yasadinda bu erkek musvettesini bulunmaz hint kumasi yaptin. Seni kadin es olarak sevip saygi duyacagi koruyacagi yerde koltuk gibi muamele yapmis. Ne zaman ki sizi seven birisiyle tanışırsınız iste ozaman anlarsniz. Bu evliliginize de lanet eder aglayip uzuldugunuz her damlaniz icin bin pisman olursunuz. Sukredin bence suan

Yurt dışından tanımadan evlenmek de iyi cesaretmiş gerçekten.
Hepimizin zaafları var işte.
Size de yurt dışı cazip mi geldi ne.
Ondan hemen kabul ettiniz herhalde.
Hayatla ilgili hiçbi tecrübeniz olmamış anlaşılan.
Hala da sürdürmek için direniyorsunuz.
Asla ama asla düzelmeyecek.
Sizi gözden çıkarmış ve sevmiyor.
Yurt dışındakiler Türkiye’den biriyle evlenmemeli.
Uyum problemi had safhada olur çoğunlukla.

tüm sayfaları okumadım ama kendinin kıymetini bil
sen kendini sevip kıymet vermezsen eloğlu sana kıymet vermez..
Allah hayırlı kapılar açsın . bence de psikolojik destek al.. en kısa zamanda atlatıp önüne yoluna bakarsın inşallah

İyi ol..bak burda 259 mesaj var bir sürü insan var hiç bir tanesinde(1-2 ironik mesaj dışında) eşini haklı gören varmı?Sen haklısın sıcacık yemek istiyorsa sofra hazır istiyorsa önce hakedecek sevecek ,sevdirecek,sevdiğini hissettirecek..eş olacak,arkadaş olacak ,dost olacak..yeri geldiğinde anan baban olacak bunların hangibirini yaptı?bir insan gerçekten severse (heleki 4-5aylık evlilikte) böyle eften püften sebepler için evliliğini yıkmaz.ve şuna çok ama çok emin ol ki o yaşadıklarının hepsi evliliğinin ilerleyen yıllarında yaşayacaklarının fragmanıydı! Barışırsan evet kötü günler bitecek, daha da kötü günler başlıyacak ..Bak Burası kadınlar kulübü haksız olduğun bir konuda asla kimse sana acımaz bam güm haksızsın derler .. bırak artık şu olmayan evliliğin için üzülmeyi kendini suçlamayı toplan toparlan bir an önce boşan bir işe gir hayatına bak.. onlar elbet çekecek cezasını Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…