Eşim zaten 18 yaşından beri tek yaşıyormuş kendi ayakları üzerinde durmuş ailesine bakmış yurtdisindada 2 sendir arkdslryla aynı evde kalmış onun derdi geleceği için para biriktrmek hep oyuzden oranın sartlarida iyiydi para konusunda fazla derdim olmuyodu.o şuan 29 yaşında bu zamana kadar evlenmek istememis kizlarla alakası olmayan bi tipten eski kafalar vardirya o cinsten benimle tanıştırdılar aile kızı felan diye en sonunda tamam evlencem diyip sevdik beğendik evlendk bana kalırsa beni kaldiramadi çünkü tek yaşamaya alışkın başkasının sorumlulgnu ustlenemedi zaten kendide diyodu benim aklım hep evde kaliyo diye.yeri geldi bazen farkına vardı yaptiklarinin bana destek olmaya çalıştı.tartıştık baristirdlr felan en son beni benden aldi artik bazen o evde boguluyodum hiç bisey yapasim gelmiyodu ilgi istiyodum her kadın gibi oyuzden bikere nazlanmya kalktim ama sökmedi
nazlamadi hiç beni baba evi gibi değilmiş yani.. sizlerin yazdıklarını okudukca aklıma geliyo bunlar mesala oyuzden birazdaha ayağa kalkmaya çalışyorum sizlerin mesajlarnzla