- 21 Mart 2024
- 158
- 38
- 13
- 24
7 aylık evliliğimde evlendiğim adamdan nasıl soğuduğum ve boşanmak istediğimi söylemiştim ,bunu gerçekleştirmek için aile evime döndüğümde annem ben sana kesinlikle bakamam diyerek kavgalar çıkardı ben çalışacağımı da söylesem şiddet yoksa ayrılıkta yok çabuk döneceksin dedi kardeşlerim de öyle bir tek babamın haberi yok onun da karşısına çıkmaya yüzüm yok zaten eşimi arayıp orta yolu bulur gibi beni aynı gün postaladılar şimdi , eşim de döndüğüm için bn onu istiyorum da döndüm sanıyor ve benden normal evlilik bekliyor ama ben ondan tiksiniyorum gerçekten yüzünü görmeye tahammülüm kalmadı artık. Annesi hakkımda konuşuyor bir de hiç bir şey yetmez gibi o kadınla uğraşıyorum ama en büyük sorunum şu ; Ben bu adama boşanmak istediğimi anlatamıyorum inandıramıyorum, onu sevmediğimi istemediğimi defalarca söylesem de o inanmıyor, nasıl ikna edeceğim bırakmıyor yani gitmeyeceksin diyor sürekli ağlıyor , iki gün iyi davranıyor ben ikna olunca geri aynı köpek gibi haline dönüyor , işe gireceğim diyorum ayaklarının üzernde durup beni bırakıcaksın diye ağlıyor hiç bir şey yapmama izin vermiyor o ağladıkça bende kendimi suçluyorum tamam diyorum herşeyine, ağlamasın diye koca adamı ağlatıyorum ben ne kadar kötü bir kadınım diye kendimi suçlamaktan bıktım ama istemsiz hep bunu yapıyorum.. ne yapacağım tükendimm artık