Boşanmak çözüm mü? Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın..

seni kaynayan suyun içine direkt atmamış, soğuk suyun içine atmış ki fark etmeden suyla beraber kaynayasın

terapiyi son kez öner, çünkü o tip kıskançlık klinik vaka gibi. kabul etmezse ayrılmak en mantıklısı, dünyaya bir kez geliyoruz yazık sana ömür boyu böyle hayat geçmez

eşini seviyosun anladığım kadarıyla peki başka ne gibi kötü huyları var bu huyu dışında nasılsınız ilgili düşüncelimidir,yardımedermi eşin erkeklerin zihniyetini iyi biliyor bence göbekten açık giyinen kızlara gerçekten erkekler daha dikkatli bakıyor ilgi çekiyor daha yeni evlisiniz aranızdaki bağ tam olarak daha oturmamış gibi geldi tayt göbekten açık giyiyorsan eşinin kıskanması normal bence bu kadar mülteci doldu ortalık hanzo dolu

Tek kötü huyu aşırı kıskançlığı ve çok eleştirmesi. Bunun dışında iyi birisi eğlenceli tutkulu bir ilişkimiz var. Mesela bana güzel hediyeler alır sürprizler yapar sürekli bilmediğimiz yerlere gezmeye gideriz maddi olarak da hiç kısıtlama yapmaz şu sıralar evde olmama rağmen yemek yapma dışarıya çıkalım vs. der bu sebeple zaten dışarıdan harika bir evliliğimiz var gibi görünüyor ve ailem dahil herkes eşime bayılıyor.
Yanlış anlaşılmasın ben sevgiliyken açık giyinen biriydim evlendikten sonra eşimin eleştirileri doğrultusunda giyimim de değişti. Ne tayt ne göbeği açık herhangi bir ufak dekolte dahi giymiyorum ama kot pantolon giymem de problem. Yani eşim bazen çok iyi bazen adamı şeytan dürtüyor ve aşırı şüpheci her şeye laf eden beni herkesten kıskanan ve sürekli suçlayan biri oluyor.

Esiniz tarafindan aldatildiginizi ogrenirseniz sasirmayin derim. Kisi kendinden bilirmis isi.

Canım onları da olumsuz özelliğini çekilebilir hale getirmek için yapıyor. Bir nevi kamuflaj. Çok gençsin. 3. sayfa haberlerine çıkmak istemiyorsan yol yakınken dön. Yaşamının kıymetini bil.

Esiniz tarafindan aldatildiginizi ogrenirseniz sasirmayin derim. Kisi kendinden bilirmis isi.
Sizinle aynı fikirde değilim bazı insanların paronayakca takıntıları oluyor kıskançlık belirli bir dozdan sonra hastalık olarak kabul ediliyor bir dürtü bozukluğu şeklinde hanımefendinin anlattıkları buna daha yakın

Keşke öyle bişey olsa en azından boşanmak daha kolay olur benim için..

Muhtemelen vardir ama sizin bunu farketmeniz cok zor. Neden mi evlendim esimin elestirileri dogrultusunda kiyafetlerim de degisti demissiniz. Tayt, kot pantolon giymiyorum demissiniz. Sizi oyle bir manipule etmis ki yakinda kendinizden de suphe edersiniz siz. Evliyim ve tayt vazgecilmezim. Ne oluyormus tayt giyince? Esimin tek kotu yonu bu demissiniz ama esiniz ciddi sorunlu. Zaten bu yaptiklarini herkese yapamaz. Disine uygun sizi bulmus.

Benimle ayni fikirde olmaniz icin yazmadim ben zaten. Kendi fikrimi yazdim.

Benimle ayni fikirde olmaniz icin yazmadim ben zaten. Kendi fikrimi yazdim.
Kizmaniz için yazmadım sadece aldatildigini düşünen çok kıskanan herkes aynı şeyi yapmıyor istisnalar var bunu belirtmek istedim Kemal'im yapmazlardan da değilim böylesi durumlarda var ve bu bir hastalık othello sendromu diye hatırlıyorum

Söylediklerinize saygı duyuyorum. Fakat beni bu şekilde yargılamanız ne kadar doğru tartışılır. Bu değişim zaman içinde olan bir durum bir günde bunları giymeyeceksin demedi bende ufak şeyler için birbirimizi kırmayalım dedikçe zaman içinde dozu arttı şuan kot pantolon giyiyorum ama onu da eleştiriyor. Zaten kavga etmemizin sebebi benim yapmaya çalıştıklarına izin vermemeye başlamam. Sorunlu olduğunun farkındayım bir çare bulabilir miyim umudu ile çırpınıyorum ve sizlerin görüşlerini almak için bu konuyu açtım. Sosyal yaşantımda dominant biriyim, baskın bir karaktere sahibim fakat evli hanımlar hak verecektir evlilik çok farklı bir durum. Pek çok dinamik söz konusu. Beni bu şekilde aşağılamaya çalışmanız hoş değil. Teşekkürler..

ben sizi aldattığını düşünmüyorum. anlattığınız ailesindeki kadın figürlerinin verdiği güvensizlikten dolayı böyle olduğunu düşünüyorum. ailenize anlatmaktan çekindiğinizi söylemişsiniz ama bence kesinlikle anlatmalısınız. yarın birgün boşanma durumuna gelirseniz size iftira da atabilir. adam hasta belli. bence biraz narsist özellikler de taşıyor. psikoloğunuz bu konuda ne dedi bilmiyorum ama. siz sevdiğiniz ve sorunlarinin kaynagini görebildiginiz icin duzeltmeye, duzelmesine calisiyorsunuz. ama is bi durumdan sonra Allah korusun şiddete, daha kötü durumlara da kayabilir. size deger verip sevdigi icin mi, yoksa narsist oldugu icin mi kiskanclik disinda iyi davraniyor onu bilmiyorum. ama sevgisinden ise sizi seven insan terapi alip iyilesmeyi kabul etmeli. ona durumunun normal olmadigini, sizi yiprattigini, duygularina dokunarak anlatmalisiniz. ama iş duzelmiyorsa da bence zorlamayin. cunku bazi seyleri ne yaparsak yapalim degistiremiyoruz tam tersi bizden götürüyor.

Bende aldattığını düşünmüyorum. Psikolog eşiniz sizi herkesin yerine koymuş hem eşi hem annesi hem babası hem arkadaşı herşeyi olmuşsunuz diyor. Benim de terapiden sonra aklıma şu geldi annesine olan öfkesini benden mi çıkarıyor? Bu yüzden terapiye götürmek istiyorum iyileşmesini istiyorum ama maalesef tedavi olmadığı takdirde bana zarar verebilir bunu da biliyorum. Terapist de bu şekilde olabileceğini ve zarar görmemem için eşim iyileşmek için çabalamıyorsa benim de yapabileceğim bir şey olmadığını söyledi.
Ben de bazen kıyamıyorum zaten iyi değil bir de ben yalnız bırakmayayım destek olayım diyorum bazen de benim canıma zorum ne benim suçum ne niye çekeyim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…