Boşanma

mutsuzumm0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
3
0
24
Merhabalar 24 yaşındayım geçen sene evlendim eşim gece dışarı çıkardı beni evde tek başına bırakırdı ev işlerinde asla yardım etmezdi ama ben yinede boşanmayı düşünmedim hatta 2 kere bana şiddet uyguladi ve ensinunda benden boşanmak istediğini söyledi nedeni ise çok konuşuyorsun dışarı çıkma beni gece evde tek başına bırakma dediğim için adamın psikolojisini bozmusum öyle diyor şuanda bisanma davasi açıldı çekişmeli ailemle yaşıyorum çocuk yok. Sanki hiç mutlu ilamicam yaşım geç gibi hissediyorum tüm erkekler aynı sevilip değer gormicekmisim Gibi hissediyorum beni seven cikarmi yoksa evlenip boşandım kızlığım gitti diye olmazmi

Sizin siddet gorup karsi tarafin bosanmak istemesi ironik olmus size kalsa sanirim devam ederdiniz baya bu evlilige , sizi seven cikar mi konusuna gelirsek siz kendinizi severseniz neden cikmasin , allah askina kizligim gitti muhabbeti icin de siddet gorerek su adamlari cekmeyin yil olmus 2025 nerdeyse

Sizin siddet gorup karsi tarafin bosanmak istemesi ironik olmus size kalsa sanirim devam ederdiniz baya bu evlilige , sizi seven cikar mi konusuna gelirsek siz kendinizi severseniz neden cikmasin , allah askina kizligim gitti muhabbeti icin de siddet gorerek su adamlari cekmeyin yil olmus 2025 nerdeyse
Haklısınız ama öyle yetistirildik işte
kendimi kullanıp atılan mendil gibi görüyorum

Haklısınız ama öyle yetistirildik işte
kendimi kullanıp atılan mendil gibi görüyorum
Yetistirilmenin etkisi buyuk ama siz yetiskinsiniz isterseniz herseyi halledersiniz ve kendi hayatinizdan siz sorumlusunuz birakin bosansin gitsin basinizdan mis gibi bi hayat sizi bekliyor, yasiniz da genc… kullanilip atilmak filan hem cok arabesk , hemde artik gunumuzde gecerliligi yok

Merhabalar 24 yaşındayım geçen sene evlendim eşim gece dışarı çıkardı beni evde tek başına bırakırdı ev işlerinde asla yardım etmezdi ama ben yinede boşanmayı düşünmedim hatta 2 kere bana şiddet uyguladi ve ensinunda benden boşanmak istediğini söyledi nedeni ise çok konuşuyorsun dışarı çıkma beni gece evde tek başına bırakma dediğim için adamın psikolojisini bozmusum öyle diyor şuanda bisanma davasi açıldı çekişmeli ailemle yaşıyorum çocuk yok. Sanki hiç mutlu ilamicam yaşım geç gibi hissediyorum tüm erkekler aynı sevilip değer gormicekmisim Gibi hissediyorum beni seven cikarmi yoksa evlenip boşandım kızlığım gitti diye olmazmi
2 kere şiddet görmüşsün, yetmezmiş gibi boşanmayı eşin istiyor. Şaka gibi... Yakın zamanda şiddet olduysa darp raporu al mutlaka. Yaşım geç mi diyorsun , saçmalama çok gençsin. Artık 30 yaş üzeri evleniyor millet. Sen 2. Evliliği değil,şimdi psikolojik olarak toparlanmayı düşün. Seni seven birisi elbette çıkar ümitsiz olma. "Kızlığım gitti bakire değilim benimle kimse evlenmez beni sevmez" modundan çıkman için acilen psikolojik destek almalısın. Profesyonel destek sana iyi gelecek. Özgüvenin ve kendine olan sevgin, saygın artmalı ❤️ mutlaka boşan ve önüne bak. Çocuğun da yokmuş çok iyi. Yeni hayatında başarılar diliyorum 🙏 sakın korkma , boşandığın için mutlu olacaksın.

2 kere şiddet görmüşsün, yetmezmiş gibi boşanmayı eşin istiyor. Şaka gibi... Yakın zamanda şiddet olduysa darp raporu al mutlaka. Yaşım geç mi diyorsun , saçmalama çok gençsin. Artık 30 yaş üzeri evleniyor millet. Sen 2. Evliliği değil,şimdi psikolojik olarak toparlanmayı düşün. Seni seven birisi elbette çıkar ümitsiz olma. "Kızlığım gitti bakire değilim benimle kimse evlenmez beni sevmez" modundan çıkman için acilen psikolojik destek almalısın. Profesyonel destek sana iyi gelecek. Özgüvenin ve kendine olan sevgin, saygın artmalı ❤️ mutlaka boşan ve önüne bak. Çocuğun da yokmuş çok iyi. Yeni hayatında başarılar diliyorum 🙏 sakın korkma , boşandığın için mutlu olacaksın.
İnşallah 🙏

Düşünce şeklini komple değiştirmen gerekiyor canım. Kadının değeri bekareti ile ilgili değildir. Şiddetin her türlüsü de boşanma sebebidir yine de devam ettim diye onur duyulacak bir durum yok

Kizligin mi ? Senin yasindakiler daha üniversite okuyor niye yaşın geç olsun ? Çocuk yok bir şey yok gir bir işe çalış paranı kazan ekonomik olarak ayaklarının üstünde dur.

Kız ne kullanılması ne kızlıgı ınsanlar evlenmeden önce yaşıyorlar artık. Kı bu dert edebıleceğin mesele degıl artık zaten evlenıp bosandıgın ıcın tahmın edılebılır. Bence buyuk bir şans olarak gör kendıne yönel hayatını yaşa 30 öncesı sonrası karsına bırı cıkarsa yıne evlenırsın cok istiyorsan. Okumadıysan oku okuduysan çalış gez dolaş ülke gör

Hissettiklerini anlıyorum o bende de var mesela 25yaşındayım boşansam etsem 26 27yi bulacak yaş ilerliyo çocuk durumu var bide. Karşımıza da nasıl birisi çıkar Allah bilir. Ama bunları hiç hesap etme. Çünkü bilemezsin Rabbim belki de bi an da karşına çıkarır bi an da her şey değişebilir. Şu an sadece bulunduğun duruma odaklan. Kendini olabildiğince az yıpratarak boşanma sürecini atlat. Güzelce bi iş bul kafan dağılsın. Bu duyguların geçer emin ol. Kızlık zarı durumuna sakın takılma sen zaten evlilik yapmışsın senle evlenmek isteyen bunu bilir. Şimdi kim takıyo kızlık zarını falan. İnşallah mutlu olursun canım 🌸

X