Boşanma

Nedense her zaman çocuklar bahane bosanmamak için bile bile 2. Çocuğu yapmak o Çocuğu bu duruma maruz bırakmak sizin bencilliginiz maalesef adamın huyu suyu belli 7 de ne ise 70 de o neyini degistirecektiniz 2 Çocuğu yapinca eve size başlanacağınımi sandınız kendi hatalarinizin ve bencilliklerinizin bedelini o cocuklarda sizinle birlikte ödüyor

.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.
Sürekli evi terkeden zorla babalık yaptırmaya çalıştığınız bi adam için ortada geçerli bir sebep yok diyorsunuz
Üzgünüm ama büyük ihtimalle başka biri var yada aile babası kumaşı yok adamda özgürlük istiyor bence fazla uzatmadan bitsin gitsin
Umarım sizin için daha iyi olur

Çocuklar için babanın belirsiz varlığındansa stabil yokluğu daha sağlıklı bence. Çocuklarınız için endişelenmeyin sağlıklı 1 ebeveyn sağlıksız 2 ebeveynden iyidir.

Kendi yasadigim durumu bile bile çocuklarıma yaşatmak istemem.insaniz yanilabliriz hata yaparız.evet geriye baktığımda bile bile lades demişim ama o an bunu anlayamadım.kendinizden çok eminsiniz ins sınava tabi tutulmazsiniz

Baba olmaması zaten yeterli biliyrm.bana yaptığım bişi yoktu onu affetmekten başka onu demek istedim

hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.
7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.
çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.

Adam resmen kötü alışkanlık gibi, misal sigara.
Hani sigara birakma uygulamalari var;

18 ila 12 saat sonra kanda bulunan karbonmonoksit miktarı azalır. 48 saat sonra daha gelişmiş bir tat ve koku duyusu. 2 hafta ila 3 ay sonra daha düşük kalp krizi riski. 1 ila 9 ay sonra nefes darlığı ve öksürükte azalma görülür

Sizin icin de bu adamdan ayrılınca aynısı olacak emin olun. Daha saglikli ve mutlu olacaksiniz.

Ne pişman olması daha ablacım ya, hata üstüne hata yapmışsın zaten. Hala pişman olur mu diyosun. Bir de ortada geçerli bir sebep yok demiyor musunuz pes yani. 3. Çocuğu da yapmadan boşanın artık bir zahmet.

Bin misli ile ödesin

Ortada ben yaptığım bi bişi yok onun hatalarına rağmen affeden ben .siz istemezmisiniz canınızı yakan birinin pişman olup surunmesini.buyuk lokma ye büyük konuşma diye ata sözü var.ben neyi büyük konustuysam hepsi bu adamda başıma geldi.kalbim değil ciğerim yanıyor ( çocuklarım).2 ncı çocuğu yaptım evet bu hayatta hiç kimsen olmadan tek kardeşinle yaşamak zorunda kalmanın ne olduğunu bilmeden yargılamayın lütfen

Neden illa gercekleri söyleyince kiyaslama yapıyorsunuz ki hayatta bazı şeylerin önüne geçmek variken bencilligime kurban etmem hayâlci değil gercekciyim sizin bilerek isteyerek sonunu düşünmeden aldığınız kararların sonucunu yaşıyorsunuz ok

Boşanmalarda maalesef biz kadınlara oluyor. Çocuk bakmakla hayatımız öyle geçip gidiyor. Boşanan kadın uzun süre evliliği düşünmüyor yaşamış olduğu tramvadan, uzun süre sonra tekrar evliliği düşünüyor ama istediği adam karşısına çıkmaz hayat böyle devam edip gidiyor.. Birazda sanki siz eşinizden şüphe ettiğiniz için sürekli baskı altına almışsınız, adamda bunalmış. Boşanmak yerine bir süre ayrı yaşayabilirdiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Nasipten öteye yol yokmuş.benim için bitmesi daha hayırlı olucak gibi.cocuklarim iyi olsun onların mutluluguyla mutlu olurum bende.

Her affettiginizde tekrar terkedecek.Doguma gelmemesi hadi yetişemedi bebeğini 9 gün boyunca görmemek ne demek bosanin derim.Zaten cocuguna babalık yapmiyormus.

Bitmesini istiyorum ama çocuklarım üzülmesin istiyorm.ve ilerde iyiki bitti daha mutluyuz demek istiyorum
Cocuklarin mutsuz, babasinin annesine saygi duymadigi bir evlilikte inan ki daha mutlu olmayacaklar. Bosanmis bir ailenin cocugu olarak konusuyorum

Baba olmaması zaten yeterli biliyrm.bana yaptığım bişi yoktu onu affetmekten başka onu demek istedim
Hakkında hayırlısı olsun umarım güzel kapılar açılır hiç kolay bişey değil arada kalmak ne yapacağını bilememek zor yakınlarından destek görüyor musun manevi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…