- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
- Konu Sahibi gulruba123
-
Nedense her zaman çocuklar bahane bosanmamak için bile bile 2. Çocuğu yapmak o Çocuğu bu duruma maruz bırakmak sizin bencilliginiz maalesef adamın huyu suyu belli 7 de ne ise 70 de o neyini degistirecektiniz 2 Çocuğu yapinca eve size başlanacağınımi sandınız kendi hatalarinizin ve bencilliklerinizin bedelini o cocuklarda sizinle birlikte ödüyor7 yıllık evliyim ve 2 tane çocuğum var.evliligimiz boyunca eşim belli sorunlarla evi terk edip giderdi.bende aman kızım babasız büyümesin diye hep gidip alttan alıp barışmak istedim.2 ncı çocuğuma kadar belli aralıklarla bunu yaşadık tekrar tekrar.2 ncı çocuğumu düşünürken karşıma alıp konuştum kızım kardeş istiyor biz emin miyiz birbirimizden diyerek,olumlu baktı.2 yıl iyi gitti ve hamile kaldım 7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.sabrettim.dogum başladı diye aradığımda geç geldi beni komşularım götürdü hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.onlar için çok ağladım.bosanalim deyip duruyordu tamam dedim hamle yapmadı.ben açtım davayı , açtığım gün çocukları görmek için aradı ben kabul etmedim o an. 3.5 ay bekledim çünkü babalık yapsın diye.Neyse geldi çocukları görmeye derken sabaha kadar yalvardı birleşelim diye affettim davayı geri çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.kizim ilk okula başlıcak onun etkilememesi için doktor eşliğinde o durumu anlayip en az hasarla durum anlatılana kadar 2 ay belki 3 ay aynı evde kalıcaz.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.ben çocuklarım için istemiyorum ama kendim için bitsin istiyorum.cok acı çekiyorum şuan.Uzun oldu belki ama kısaca yaşadıklarımı özetlemek istedim.ilerde çocuklarımla beraber iyiki ayrılmışım dermiyim mutlu olurmuyum yeni bi hayata başlamam ne kadar zamanımı alır.bi gün gelir o pişman olurmu? .nolur yargılamadan önce anne olduğumu dusunerek cvp verirseniz çok mutlu olurum.
Sürekli evi terkeden zorla babalık yaptırmaya çalıştığınız bi adam için ortada geçerli bir sebep yok diyorsunuz.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.
Çocuklar için babanın belirsiz varlığındansa stabil yokluğu daha sağlıklı bence. Çocuklarınız için endişelenmeyin sağlıklı 1 ebeveyn sağlıksız 2 ebeveynden iyidir.Boşanmayi kendim için istiyorum.ama çocuklarım için çok üzülüyorum.ben annesiz babasız büyüdüm yaşadıklarımı yaşasınlar istemezdim.suan tek derdim kızımın okulunu etkilememesi.en az hasarı almak.ama onunda ilerde çok pişman olmasını da istiyorum yalana gerek yok kim istemezki yasattiklarinin bedelini odemesini
Kendi yasadigim durumu bile bile çocuklarıma yaşatmak istemem.insaniz yanilabliriz hata yaparız.evet geriye baktığımda bile bile lades demişim ama o an bunu anlayamadım.kendinizden çok eminsinizNedense her zaman çocuklar bahane bosanmamak için bile bile 2. Çocuğu yapmak o Çocuğu bu duruma maruz bırakmak sizin bencilliginiz maalesef adamın huyu suyu belli 7 de ne ise 70 de o neyini degistirecektiniz 2 Çocuğu yapinca eve size başlanacağınımi sandınız kendi hatalarinizin ve bencilliklerinizin bedelini o cocuklarda sizinle birlikte ödüyor
Baba olmaması zaten yeterli biliyrm.bana yaptığım bişi yoktu onu affetmekten başka onu demek istedimSürekli evi terkeden zorla babalık yaptırmaya çalıştığınız bi adam için ortada geçerli bir sebep yok diyorsunuz
Üzgünüm ama büyük ihtimalle başka biri var yada aile babası kumaşı yok adamda özgürlük istiyor bence fazla uzatmadan bitsin gitsin
Umarım sizin için daha iyi olur
hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.
7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.
çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.
Gerçekten önemli değil istediğini yapablir.20 gün sonra dava var ve bitecek.ben çocuklarımla yeni bi sabaca acısız ne zmaan uyanırım ne zmaan aliskanliklarim değişir ve mutlu oluruz.onunda pişman olduğu gün dahada keyiflenirim
Ne pişman olması daha ablacım ya, hata üstüne hata yapmışsın zaten. Hala pişman olur mu diyosun. Bir de ortada geçerli bir sebep yok demiyor musunuz pes yani. 3. Çocuğu da yapmadan boşanın artık bir zahmet.7 yıllık evliyim ve 2 tane çocuğum var.evliligimiz boyunca eşim belli sorunlarla evi terk edip giderdi.bende aman kızım babasız büyümesin diye hep gidip alttan alıp barışmak istedim.2 ncı çocuğuma kadar belli aralıklarla bunu yaşadık tekrar tekrar.2 ncı çocuğumu düşünürken karşıma alıp konuştum kızım kardeş istiyor biz emin miyiz birbirimizden diyerek,olumlu baktı.2 yıl iyi gitti ve hamile kaldım 7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.sabrettim.dogum başladı diye aradığımda geç geldi beni komşularım götürdü hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.onlar için çok ağladım.bosanalim deyip duruyordu tamam dedim hamle yapmadı.ben açtım davayı , açtığım gün çocukları görmek için aradı ben kabul etmedim o an. 3.5 ay bekledim çünkü babalık yapsın diye.Neyse geldi çocukları görmeye derken sabaha kadar yalvardı birleşelim diye affettim davayı geri çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.kizim ilk okula başlıcak onun etkilememesi için doktor eşliğinde o durumu anlayip en az hasarla durum anlatılana kadar 2 ay belki 3 ay aynı evde kalıcaz.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.ben çocuklarım için istemiyorum ama kendim için bitsin istiyorum.cok acı çekiyorum şuan.Uzun oldu belki ama kısaca yaşadıklarımı özetlemek istedim.ilerde çocuklarımla beraber iyiki ayrılmışım dermiyim mutlu olurmuyum yeni bi hayata başlamam ne kadar zamanımı alır.bi gün gelir o pişman olurmu? .nolur yargılamadan önce anne olduğumu dusunerek cvp verirseniz çok mutlu olurum.
Bin misli ile ödesinBoşanmayi kendim için istiyorum.ama çocuklarım için çok üzülüyorum.ben annesiz babasız büyüdüm yaşadıklarımı yaşasınlar istemezdim.suan tek derdim kızımın okulunu etkilememesi.en az hasarı almak.ama onunda ilerde çok pişman olmasını da istiyorum yalana gerek yok kim istemezki yasattiklarinin bedelini odemesini
Ne pişman olması daha ablacım ya, hata üstüne hata yapmışsın zaten. Hala pişman olur mu diyosun. Bir de ortada geçerli bir sebep yok demiyor musunuz pes yani. 3. Çocuğu da yapmadan boşanın artık bir zahmet.
Ortada ben yaptığım bi bişi yok onun hatalarına rağmen affeden ben .siz istemezmisiniz canınızı yakan birinin pişman olup surunmesini.buyuk lokma ye büyük konuşma diye ata sözü var.ben neyi büyük konustuysam hepsi bu adamda başıma geldi.kalbim değil ciğerim yanıyor ( çocuklarım).2 ncı çocuğu yaptım evet bu hayatta hiç kimsen olmadan tek kardeşinle yaşamak zorunda kalmanın ne olduğunu bilmeden yargılamayın lütfenNe pişman olması daha ablacım ya, hata üstüne hata yapmışsın zaten. Hala pişman olur mu diyosun. Bir de ortada geçerli bir sebep yok demiyor musunuz pes yani. 3. Çocuğu da yapmadan boşanın artık bir zahmet.
Neden illa gercekleri söyleyince kiyaslama yapıyorsunuz ki hayatta bazı şeylerin önüne geçmek variken bencilligime kurban etmem hayâlci değil gercekciyim sizin bilerek isteyerek sonunu düşünmeden aldığınız kararların sonucunu yaşıyorsunuz okKendi yasadigim durumu bile bile çocuklarıma yaşatmak istemem.insaniz yanilabliriz hata yaparız.evet geriye baktığımda bile bile lades demişim ama o an bunu anlayamadım.kendinizden çok eminsinizins sınava tabi tutulmazsiniz
Nasipten öteye yol yokmuş.benim için bitmesi daha hayırlı olucak gibi.cocuklarim iyi olsun onların mutluluguyla mutlu olurum bende.Boşanmalarda maalesef biz kadınlara oluyor. Çocuk bakmakla hayatımız öyle geçip gidiyor. Boşanan kadın uzun süre evliliği düşünmüyor yaşamış olduğu tramvadan, uzun süre sonra tekrar evliliği düşünüyor ama istediği adam karşısına çıkmaz hayat böyle devam edip gidiyor.. Birazda sanki siz eşinizden şüphe ettiğiniz için sürekli baskı altına almışsınız, adamda bunalmış. Boşanmak yerine bir süre ayrı yaşayabilirdiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Her affettiginizde tekrar terkedecek.Doguma gelmemesi hadi yetişemedi bebeğini 9 gün boyunca görmemek ne demek bosanin derim.Zaten cocuguna babalık yapmiyormus.7 yıllık evliyim ve 2 tane çocuğum var.evliligimiz boyunca eşim belli sorunlarla evi terk edip giderdi.bende aman kızım babasız büyümesin diye hep gidip alttan alıp barışmak istedim.2 ncı çocuğuma kadar belli aralıklarla bunu yaşadık tekrar tekrar.2 ncı çocuğumu düşünürken karşıma alıp konuştum kızım kardeş istiyor biz emin miyiz birbirimizden diyerek,olumlu baktı.2 yıl iyi gitti ve hamile kaldım 7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.sabrettim.dogum başladı diye aradığımda geç geldi beni komşularım götürdü hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.onlar için çok ağladım.bosanalim deyip duruyordu tamam dedim hamle yapmadı.ben açtım davayı , açtığım gün çocukları görmek için aradı ben kabul etmedim o an. 3.5 ay bekledim çünkü babalık yapsın diye.Neyse geldi çocukları görmeye derken sabaha kadar yalvardı birleşelim diye affettim davayı geri çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.kizim ilk okula başlıcak onun etkilememesi için doktor eşliğinde o durumu anlayip en az hasarla durum anlatılana kadar 2 ay belki 3 ay aynı evde kalıcaz.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.ben çocuklarım için istemiyorum ama kendim için bitsin istiyorum.cok acı çekiyorum şuan.Uzun oldu belki ama kısaca yaşadıklarımı özetlemek istedim.ilerde çocuklarımla beraber iyiki ayrılmışım dermiyim mutlu olurmuyum yeni bi hayata başlamam ne kadar zamanımı alır.bi gün gelir o pişman olurmu? .nolur yargılamadan önce anne olduğumu dusunerek cvp verirseniz çok mutlu olurum.
Bitmesini istiyorum ama çocuklarım üzülmesin istiyorm.ve ilerde iyiki bitti daha mutluyuz demek istiyorumSizden ricam cocuklariniz icin bosanin... mutsuz bir evlilikte cocuklar da mutsuz olur
Cocuklarin mutsuz, babasinin annesine saygi duymadigi bir evlilikte inan ki daha mutlu olmayacaklar. Bosanmis bir ailenin cocugu olarak konusuyorumBitmesini istiyorum ama çocuklarım üzülmesin istiyorm.ve ilerde iyiki bitti daha mutluyuz demek istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun umarım güzel kapılar açılır hiç kolay bişey değil arada kalmak ne yapacağını bilememek zor yakınlarından destek görüyor musun manevi olarakBaba olmaması zaten yeterli biliyrm.bana yaptığım bişi yoktu onu affetmekten başka onu demek istedim
Her daim yanımda yakınlarım çok şükür.ama kalabaligin içinde yanlız olmakHakkında hayırlısı olsun umarım güzel kapılar açılır hiç kolay bişey değil arada kalmak ne yapacağını bilememek zor yakınlarından destek görüyor musun manevi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?