Boşanma

Malesef evet yanlış secimimin sonucunu çocuklarım odicek
Kendı ekonomık özgürlügunuz varmı?
Ama şunu söyliyeyım bende sacma seyler yasadım
Ikı sefer bosanmadan döndüm
Benım esımde kişiliğinden ötürü gamsız ve hıcbıseyle alakası olmayan bır tıp oldugundan dolayı
Benım sınırckatsayım vok yukselıyordu
Bende cocuklarım ıcın bekledım
Sonucta ergenlıgı var bunun unıversıtedı var
Nıye ben tek basıma bunlarla basetmek zorundayımkı dedım
Bosansaydım nafaka alıcaktım
Hadı eyvallah dıyıp cıkıp gıdecek hangı zor anımda yanımda olacak
Benım ekonomık ozgurlugumde yok ondan dolayıda kendıme guvenemedım.
Ama bir meslegım olsaydı arkama bakmazdım
En sonkı bosanma mevzu uzerınden 7 yıl gectı
Inanırmısın esım bırden degıstı ılgılı ve daha iyi oldu
Mesela ben cok sınırlı tahammulsuzum , o tam tersı sakin ve cok rahat bır ınsan
Bazen cocuklar üzerinde onun olumlu etkısı oluyor
Acaba düzelmezmi sizinkide

Bunca yıl düzelmeyen şimdi hiç düzelmez.
Ortada ne bir baba figürü, ne bir koca figürü var. Adam Allah bilir aldatıyordurda. Bunu bosadin diye pişman olmazsın. Yalvarmalarına inanma birdaha kurtul bu adamdan.

Mesleğim var çok şükür.ama çocuklar söz konusu olduğu için acizim, zayıfım.esim galesiz bizden çok etrafına önem verir,benim duygularım düşüncelerim hiç önemli olmadı.bu zamana kadar her evi terk ettiğinde benim ihtiyaçlarımı ( yemek çamaşır vb.) Ve dışarıya cikicagimda soru sorma ,şartıyla barıştı.kizim babasız büyümesin diye kabul ettim.aksam 8 gibi gelir cocukla 10 dakika ilgilenir.tek pazar günleri tatil,ben dersem dışarıya çıkar bizimle ailecek oda pek gönüllü olmaz çoğu zaman

Nereye ,kiminle ve nerde olucaksiniz soruları sormam onu boguyormus o yuzden boşanmak istiyor özgür olmak istiyorum diyor.ve bana senin kiminle nerede olduğunu ben soruyormuyum sen de sorma diyor

Çok haklısınız.( Ortada geçerli sebep yok derken,onun istemesine .yani benim yaptığım tek hata çocuğum babasız olmasın diye mecadele etmem.saygisiz yada görevlerini yerine getirmeyen yada onu aldatmış değilim .kendim için bi sebep yok .onun için se beklemem hataydi evet.2 ncı çocuğu dediğiniz gibi dusunmemem gerekiyordu ama oldu artık geriye dönüşüm yok.geriye dönüşüm olsaydı evlenmezdim bununla zaten.suan tek isteğim cocuklarimin fazla yara almaması ve mutlu huzurlu olmak.ve keşke önce bitseydi diyecekmiyim kaygısı

Davayı eşim açtı.ben kararına saygı duyuyorum.aklim kendim için bitmesini söylüyor.kalbim çocuklarım için acıyor

Çok üzgünüm ama adamın ilişkisi var gibi görünüyor.
Ortada bir sebep yok o boşanmak istiyor demişsiniz ortada bir sebepten çok daha fazlası var. Kızınız kardeş istiyor diye ikinci bebeği keşke yapmasaydınız. Çocuk istedi diye çocuk yapılmaz ama olan olmuş iki evladınıza da uzun ve mutlu bir ömür diliyorum.
Çocuklarım babasız büyüyecek diye kendinizi hırpalamayın, evli kaldınız da babalarıyla mı büyüdüler sanki?
Hayatınızı kurun

kalbim çocuklarım için acıyor
Çocuklarınızın zırt pırt kafaya göre evi terk eden bir baba görerek büyümelerini mi tercih ederdiniz? Çünkü kız evladınızın "erkek istediği gibi gelir gider" kafasıyla büyümesi, ve bunu doğru zannedip ilerde tam böyle bir erkekle evlenmesinin yolunu açıyorsunuz maalesef.
Bu gelip gitmeler, babanın bi var bi yok olması, dengesiz bir ev ortamı, sizin mutsuzluğunuz, gerginliğiniz, çocuklarınıza çok daha fazla travma yaşatıyor onu bilin. Ayrılıp evlatlarınıza anneleriyle mutlu bir yuva vermek sizin elinizde.

Bosanma asamasinda ayni evde kalmaniz bile sacmalik kusura bakmayin ama gururunuzu neden bukadar yerler altina almasina izin veriyosunuz.ikide bir cocuklarim icin deyip duruyosunuz ama o cocuklar sadece sizin degil birakin birazda babalari cocuklarini dusunsun.Böyle bir ailede büyükmek cocuklarinizi nekadar mutlu edicek birde bunu dusunun bence

Pişman olsa ne olacak?
Yine başa saracaksınız, insanlar değişmez
Seni üzmek istemem ama, adamın hayatında başka bir kadın var gibi
Normal bir insan eşini ve çocuklarını bırakıp gitmez
Bu adamdan ne çocuklarına baba, ne de sana koca olmaz

Yargılanacak bi durum yok siz insan olarak anne olarak her şeyi yapmışsınız .Kendiniz bu süreçte yıpransanız da acaba diyeceğiniz hiç bir nokta bırakmamışsınız, vicdanınız rahat olacak.

Çocuklar için elbette bazı zorluklar olacak ancak siz kendiniz huzurlu olursanız emin olun çocuklar her süreci sağlıklı atlatıp ,alışırlar.
Ortada zaten aidiyet hissedecek bi baba bir eş figürü görünmüyor .Ayrıldıktan sonra da ne kadar babalık yapmak isterse o kadarına izin verin.

Sorumluluk bilinci oluşmamış ,duyarsız,dengesiz bi eş ile tercih edebileceğiniz başka bir seçenek görünmüyor .
Maddi anlamda kendinizi güçlü kılacak talepleriniz olsun ,kendinizi garantiye alın.

Onun pişman olacağı günü bekleme hazzıyla boşanıyorsanız ,buna fixleniyorsanız benim az önce ki yorumum boş bi yorum .

Bence siz çocuklar için değil kendiniz için dönüp durmuşsunuz eşinize seviyorsunuz diye, çocukları düşünseniz boşanırdınız zaten çocuklar babasını görmüyolar onlar için sorun teşkil etmez.
Ve böyle bir ortamda büyümek istemezler.
Annesini bırakıp giden çoluğunu çocuğunu 3 ay boyunca aramayn sormayan babamı olur..
onlar için en güzel tercih boşanmanız acilen

Ben annesiz babasız büyüdüm kızımda öyle olsun istemedim.ogluma gelince çok tarttim o dönemde böyle olmadigi için 2.ci çocuğu istedim.maddi yöne gelince evet şuan herşeyi karşılıyor
Çok üzüldüm senin adına kardeşim ama bu adamdan adam olmaz. 7 sene olmuş. Al nafakanı tazminatını ne gerekiyorsa otur çocuklarınla çatır çatır ye böyle ömür geçmez.

Boşanmak için ortada geçerli bir sebep yok diyorsunuz ama bu saydıklarınız geçerli sebepler. Belirli aralıklarla ortadan kaybolan bir adam var. Doğuma yalnız gitmişsiniz. Adam 9 gün sonra çocuğunu görmüş. Daha ne olsun. Durum bu kadar belli iken 2. çocuk yapmak hata.

Çocuklarım için deyip durmuşsunuz ama çocuklarınız şu anda da babasız büyüyor. Bence boşanın. Biraz gururunuz kalsın yahu.

En çok olan çocuklara oluyor
Perşembenin geleceği çarşambadan belliymiş halbuki
Ne diyeyim umarım mutlu olursunuz.

Annenın mutlu olmadıgı evde çocukların mutlu olacagını sanmiyorum iyi düşünün siz istiyor musunuz

Adam da çocuğuna kardeş çok istiyordu sanırım tek durulduğu yer size ikinci çocuğu yapalım diye iki yol boyunca gitmediği yer olmuş.
Böyle bir adam iki yıl dayanmış ilginç geldi.
Üzülürsünüz çocuklarınız da ne yazık ki etkilenir ama şimdi olmasa bu adamla iki yıl sonra aynı yerde olacaksınız belli.
Şimdi kestirip atmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…