- Konu Sahibi gulruba123
-
Kendı ekonomık özgürlügunuz varmı?Malesef evet yanlış secimimin sonucunu çocuklarım odicek
Mesleğim var çok şükür.ama çocuklar söz konusu olduğu için acizim, zayıfım.esim galesiz bizden çok etrafına önem verir,benim duygularım düşüncelerim hiç önemli olmadı.bu zamana kadar her evi terk ettiğinde benim ihtiyaçlarımı ( yemek çamaşır vb.) Ve dışarıya cikicagimda soru sorma ,şartıyla barıştı.kizim babasız büyümesin diye kabul ettim.aksam 8 gibi gelir cocukla 10 dakika ilgilenir.tek pazar günleri tatil,ben dersem dışarıya çıkar bizimle ailecek oda pek gönüllü olmaz çoğu zamanKendı ekonomık özgürlügunuz varmı?
Ama şunu söyliyeyım bende sacma seyler yasadım
Ikı sefer bosanmadan döndüm
Benım esımde kişiliğinden ötürü gamsız ve hıcbıseyle alakası olmayan bır tıp oldugundan dolayı
Benım sınırckatsayım vok yukselıyordu
Bende cocuklarım ıcın bekledım
Sonucta ergenlıgı var bunun unıversıtedı var
Nıye ben tek basıma bunlarla basetmek zorundayımkı dedım
Bosansaydım nafaka alıcaktım
Hadı eyvallah dıyıp cıkıp gıdecek hangı zor anımda yanımda olacak
Benım ekonomık ozgurlugumde yok ondan dolayıda kendıme guvenemedım.
Ama bir meslegım olsaydı arkama bakmazdım
En sonkı bosanma mevzu uzerınden 7 yıl gectı
Inanırmısın esım bırden degıstı ılgılı ve daha iyi oldu
Mesela ben cok sınırlı tahammulsuzum , o tam tersı sakin ve cok rahat bır ınsan
Bazen cocuklar üzerinde onun olumlu etkısı oluyor
Acaba düzelmezmi sizinkide
Nereye ,kiminle ve nerde olucaksiniz soruları sormam onu boguyormus o yuzden boşanmak istiyor özgür olmak istiyorum diyor.ve bana senin kiminle nerede olduğunu ben soruyormuyum sen de sorma diyorMesleğim var çok şükür.ama çocuklar söz konusu olduğu için acizim, zayıfım.esim galesiz bizden çok etrafına önem verir,benim duygularım düşüncelerim hiç önemli olmadı.bu zamana kadar her evi terk ettiğinde benim ihtiyaçlarımı ( yemek çamaşır vb.) Ve dışarıya cikicagimda soru sorma ,şartıyla barıştı.kizim babasız büyümesin diye kabul ettim.aksam 8 gibi gelir cocukla 10 dakika ilgilenir.tek pazar günleri tatil,ben dersem dışarıya çıkar bizimle ailecek oda pek gönüllü olmaz çoğu zaman
Çok haklısınız.( Ortada geçerli sebep yok derken,onun istemesine .yani benim yaptığım tek hata çocuğum babasız olmasın diye mecadele etmem.saygisiz yada görevlerini yerine getirmeyen yada onu aldatmış değilim .kendim için bi sebep yok .onun için se beklemem hataydi evet.2 ncı çocuğu dediğiniz gibi dusunmemem gerekiyordu ama oldu artık geriye dönüşüm yok.geriye dönüşüm olsaydı evlenmezdim bununla zaten.suan tek isteğim cocuklarimin fazla yara almaması ve mutlu huzurlu olmak.ve keşke önce bitseydi diyecekmiyim kaygısıÇocuk kardeş istiyor diye çocuk yapılmaz. Dünyaya yeni bir hayat getirmenin kararını ufacık çocuk vermez, orada büyük hatanız var.
Adam evi terkedip terkedip gidiyor, hala "Ortada geçerli sebep yok ama boşanmak istiyor" demişsiniz. Daha ne olması gerekiyor boşanmanız için, adam evi terketmiş kaç defa. Kendi çocuğunun doğumuna gelmemiş, 2 aylık olana kadar aramamış bile, nasıl "geçerli sebep yok" diyebiliyorsunuz aklım almadı.
"Mutlu olur muyum" sorunuza gelince, bu kadar mutsuz olmazsınız. Onu bilin.
Davayı eşim açtı.ben kararına saygı duyuyorum.aklim kendim için bitmesini söylüyor.kalbim çocuklarım için acıyorKesinlikle düzelmez benzerlerini yaşamış biri olarak çocuklarım için defalarca sabrettim alttan aldım adım attım asla düzelmedi o bi tahammül noktası varya oraya geldim ve dava açtım adli tatilin bitip mahkeme günü almasını bekliyorum avukatımin huzurluyum ya olmayacaktı çünkü sürekli kavga gürültü küslük huzursuzlukla ömür mü biterdi 30 yaşındayım yani yaşayacak 1 günüm bile varsa o günde huzur istiyorum artık insanlar değişmiyor bunu bilerek karar verin
Çocuklarınızın zırt pırt kafaya göre evi terk eden bir baba görerek büyümelerini mi tercih ederdiniz? Çünkü kız evladınızın "erkek istediği gibi gelir gider" kafasıyla büyümesi, ve bunu doğru zannedip ilerde tam böyle bir erkekle evlenmesinin yolunu açıyorsunuz maalesef.kalbim çocuklarım için acıyor
Pişman olsa ne olacak?7 yıllık evliyim ve 2 tane çocuğum var.evliligimiz boyunca eşim belli sorunlarla evi terk edip giderdi.bende aman kızım babasız büyümesin diye hep gidip alttan alıp barışmak istedim.2 ncı çocuğuma kadar belli aralıklarla bunu yaşadık tekrar tekrar.2 ncı çocuğumu düşünürken karşıma alıp konuştum kızım kardeş istiyor biz emin miyiz birbirimizden diyerek,olumlu baktı.2 yıl iyi gitti ve hamile kaldım 7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.sabrettim.dogum başladı diye aradığımda geç geldi beni komşularım götürdü hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.onlar için çok ağladım.bosanalim deyip duruyordu tamam dedim hamle yapmadı.ben açtım davayı , açtığım gün çocukları görmek için aradı ben kabul etmedim o an. 3.5 ay bekledim çünkü babalık yapsın diye.Neyse geldi çocukları görmeye derken sabaha kadar yalvardı birleşelim diye affettim davayı geri çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.kizim ilk okula başlıcak onun etkilememesi için doktor eşliğinde o durumu anlayip en az hasarla durum anlatılana kadar 2 ay belki 3 ay aynı evde kalıcaz.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.ben çocuklarım için istemiyorum ama kendim için bitsin istiyorum.cok acı çekiyorum şuan.Uzun oldu belki ama kısaca yaşadıklarımı özetlemek istedim.ilerde çocuklarımla beraber iyiki ayrılmışım dermiyim mutlu olurmuyum yeni bi hayata başlamam ne kadar zamanımı alır.bi gün gelir o pişman olurmu? .nolur yargılamadan önce anne olduğumu dusunerek cvp verirseniz çok mutlu olurum.
Yargılanacak bi durum yok siz insan olarak anne olarak her şeyi yapmışsınız .Kendiniz bu süreçte yıpransanız da acaba diyeceğiniz hiç bir nokta bırakmamışsınız, vicdanınız rahat olacak.7 yıllık evliyim ve 2 tane çocuğum var.evliligimiz boyunca eşim belli sorunlarla evi terk edip giderdi.bende aman kızım babasız büyümesin diye hep gidip alttan alıp barışmak istedim.2 ncı çocuğuma kadar belli aralıklarla bunu yaşadık tekrar tekrar.2 ncı çocuğumu düşünürken karşıma alıp konuştum kızım kardeş istiyor biz emin miyiz birbirimizden diyerek,olumlu baktı.2 yıl iyi gitti ve hamile kaldım 7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.sabrettim.dogum başladı diye aradığımda geç geldi beni komşularım götürdü hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.onlar için çok ağladım.bosanalim deyip duruyordu tamam dedim hamle yapmadı.ben açtım davayı , açtığım gün çocukları görmek için aradı ben kabul etmedim o an. 3.5 ay bekledim çünkü babalık yapsın diye.Neyse geldi çocukları görmeye derken sabaha kadar yalvardı birleşelim diye affettim davayı geri çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.kizim ilk okula başlıcak onun etkilememesi için doktor eşliğinde o durumu anlayip en az hasarla durum anlatılana kadar 2 ay belki 3 ay aynı evde kalıcaz.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.ben çocuklarım için istemiyorum ama kendim için bitsin istiyorum.cok acı çekiyorum şuan.Uzun oldu belki ama kısaca yaşadıklarımı özetlemek istedim.ilerde çocuklarımla beraber iyiki ayrılmışım dermiyim mutlu olurmuyum yeni bi hayata başlamam ne kadar zamanımı alır.bi gün gelir o pişman olurmu? .nolur yargılamadan önce anne olduğumu dusunerek cvp verirseniz çok mutlu olurum.
Onun pişman olacağı günü bekleme hazzıyla boşanıyorsanız ,buna fixleniyorsanız benim az önce ki yorumum boş bi yorum .Gerçekten önemli değil istediğini yapablir.20 gün sonra dava var ve bitecek.ben çocuklarımla yeni bi sabaca acısız ne zmaan uyanırım ne zmaan aliskanliklarim değişir ve mutlu oluruz.onunda pişman olduğu gün dahada keyiflenirim
Çok üzüldüm senin adına kardeşim ama bu adamdan adam olmaz. 7 sene olmuş. Al nafakanı tazminatını ne gerekiyorsa otur çocuklarınla çatır çatır ye böyle ömür geçmez.Ben annesiz babasız büyüdüm kızımda öyle olsun istemedim.ogluma gelince çok tarttim o dönemde böyle olmadigi için 2.ci çocuğu istedim.maddi yöne gelince evet şuan herşeyi karşılıyor
Bende böyle düşündüm.Başka biri var bence. Üzgünüm
En çok olan çocuklara oluyor7 yıllık evliyim ve 2 tane çocuğum var.evliligimiz boyunca eşim belli sorunlarla evi terk edip giderdi.bende aman kızım babasız büyümesin diye hep gidip alttan alıp barışmak istedim.2 ncı çocuğuma kadar belli aralıklarla bunu yaşadık tekrar tekrar.2 ncı çocuğumu düşünürken karşıma alıp konuştum kızım kardeş istiyor biz emin miyiz birbirimizden diyerek,olumlu baktı.2 yıl iyi gitti ve hamile kaldım 7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.sabrettim.dogum başladı diye aradığımda geç geldi beni komşularım götürdü hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.onlar için çok ağladım.bosanalim deyip duruyordu tamam dedim hamle yapmadı.ben açtım davayı , açtığım gün çocukları görmek için aradı ben kabul etmedim o an. 3.5 ay bekledim çünkü babalık yapsın diye.Neyse geldi çocukları görmeye derken sabaha kadar yalvardı birleşelim diye affettim davayı geri çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.kizim ilk okula başlıcak onun etkilememesi için doktor eşliğinde o durumu anlayip en az hasarla durum anlatılana kadar 2 ay belki 3 ay aynı evde kalıcaz.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.ben çocuklarım için istemiyorum ama kendim için bitsin istiyorum.cok acı çekiyorum şuan.Uzun oldu belki ama kısaca yaşadıklarımı özetlemek istedim.ilerde çocuklarımla beraber iyiki ayrılmışım dermiyim mutlu olurmuyum yeni bi hayata başlamam ne kadar zamanımı alır.bi gün gelir o pişman olurmu? .nolur yargılamadan önce anne olduğumu dusunerek cvp verirseniz çok mutlu olurum.
Annenın mutlu olmadıgı evde çocukların mutlu olacagını sanmiyorum iyi düşünün siz istiyor musunuz7 yıllık evliyim ve 2 tane çocuğum var.evliligimiz boyunca eşim belli sorunlarla evi terk edip giderdi.bende aman kızım babasız büyümesin diye hep gidip alttan alıp barışmak istedim.2 ncı çocuğuma kadar belli aralıklarla bunu yaşadık tekrar tekrar.2 ncı çocuğumu düşünürken karşıma alıp konuştum kızım kardeş istiyor biz emin miyiz birbirimizden diyerek,olumlu baktı.2 yıl iyi gitti ve hamile kaldım 7 aylıkken nereye gidiyorsun ne zaman gelirsin kimlerle olucaksin sorularına çok bunalmış ve kızımı ve beni hamileyken terk etti.sabrettim.dogum başladı diye aradığımda geç geldi beni komşularım götürdü hastaneye,oğlumu 9 günlükken gördü en son.2 aylık olana kadar aramadı bile.onlar için çok ağladım.bosanalim deyip duruyordu tamam dedim hamle yapmadı.ben açtım davayı , açtığım gün çocukları görmek için aradı ben kabul etmedim o an. 3.5 ay bekledim çünkü babalık yapsın diye.Neyse geldi çocukları görmeye derken sabaha kadar yalvardı birleşelim diye affettim davayı geri çektim.Aradan 9. Ay geçti nereye kimle ve nerde olucaksin sorularım onu boguyormus ve 20 gün sonraya gün aldık boşanmak için.kizim ilk okula başlıcak onun etkilememesi için doktor eşliğinde o durumu anlayip en az hasarla durum anlatılana kadar 2 ay belki 3 ay aynı evde kalıcaz.Ortada geçerli bi sebep yok ama boşanmayı o istiyor.ben çocuklarım için istemiyorum ama kendim için bitsin istiyorum.cok acı çekiyorum şuan.Uzun oldu belki ama kısaca yaşadıklarımı özetlemek istedim.ilerde çocuklarımla beraber iyiki ayrılmışım dermiyim mutlu olurmuyum yeni bi hayata başlamam ne kadar zamanımı alır.bi gün gelir o pişman olurmu? .nolur yargılamadan önce anne olduğumu dusunerek cvp verirseniz çok mutlu olurum.
Adam da çocuğuna kardeş çok istiyordu sanırım tek durulduğu yer size ikinci çocuğu yapalım diye iki yol boyunca gitmediği yer olmuş.Benim bu hayatta kardeşimden başka kimsem yok yaslandigim.benimkilerde öyle olur diye kardeşi olsun istedim.kumasi evet belliydi 2 yıl boyunca gitmediği için duzeldik düşüncesiyle kardeş olması iyi diyede düşündüm malesef ama haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?