Boşanma

Bir insan bütün insanlara karşı güveninizi kırmış. En öncelik kendinize zaman verin . Olur elbet nasip işi ama önce kendi psikolojinizi düzeltin derim şuan biriyle evlendiniz diyelim eski yaşadıklarınızdan dolayı onara güvenmeyeceksiniz sürekli kontrol edeceksiniz. En güzeli bi 2 yıl kendinize zaman ayırın. Özgürlüğü bir yaşayın kendinize bakımınıza dikkat edin. Kafanızda ki problemleri halledin. İçsel huzurunuzu bulun size iyi gelecek şeyler deneyin, tuval alın resim yapın. Çocuklarınızla tatile çıkın. Çocuklarınız büyükte annenize vs bırakın arkadaşınızla tatile çıkın gezin eğlenin giyinin süslenin. Bunları yaşayın lütfen. Sonrasında belki evlenmek dahi aklınızın ucundan geçmez ha nasip kısmet gerçekten olgunlaşmış karakteri oturmuş bir erkek gelir nasibinizi bulur o zaman iyi ki dersiniz herşey için. Allahım yardımcınız olsun inşallah

Evet planlarımın arasında bu söylediklerinizin bir çoğu var. Onca yaşadıklarımdan sonra sanki bambaşka bi hayata geçmiş gibiyim.

Öncelikle kendi ayakları üstünde duran ve cesur bir kadın olduğunuz İçin tebrik ediyorum. Bunun farkına varın
Kendinizi ruhen dinlenmeye almalısınız, yazan arkadaşlar olmuş terapi almak, duygusal yoğunluğunuzu hafifletmeye yardımcı olacaktır muhakkak.
Bizim bir komşumuz vardı, severek genç yaşta evlenen, sonra eşi en yakın arkadaşıyla aldattı. Kadın bunları basmıştı hatta. Boşandı, çocuğu da vardı bi tane. Uzun zaman evlenmedi öğretmendi kendisi.
Kadın 50 yaşından sonra evlendi hem sevdi hem güvendi. Mutlular Allah nazardan saklasın. Hayat bazen ikinci şansı da veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Terapi düşünüyorum bazen. Ama inanın yaşadıklarımı anlatmaya mecalim yok. Çevremde ve burada gördüğün çoğu evlilikte insanlar mutsuz. O yüzden zaten çok uzak bakıyorum evliliğe. Komşunuz adına çok sevindim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

bende ikinci evliliğimdeyim ilki benim evliliğe hazır olmamadan cahilliğimden bitti ikinci de bitecek bu gidişle çoook kötüyüz olacak gibi değil ailem çok önceden bitmesini istedi ikinci evliliğin ayrılma diyen bi aile değil benim arkamdalar hep ikinci okadar kötülüğe rağmen işte tamda sizin dediğiniz nedenden bitemiyor ilkinden sonra neler yaşadığımı ben biliyorum çünkü ağlamalar, rüyalar, kabuslar, yalnızlık hissi, ve hala genç sayılırım ilkinde çocuk yoktu yeniden evlenme ümidim vardı evlendim de , ama şimdi ayrılsam iki çocukla diye neyse herkes bizim gibi olacak değilde sizden çok kendi derdimi söyledim ben kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…