- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 26
-
- Konu Sahibi lavinia1232012
Bir insan bütün insanlara karşı güveninizi kırmış. En öncelik kendinize zaman verin . Olur elbet nasip işi ama önce kendi psikolojinizi düzeltin derim şuan biriyle evlendiniz diyelim eski yaşadıklarınızdan dolayı onara güvenmeyeceksiniz sürekli kontrol edeceksiniz. En güzeli bi 2 yıl kendinize zaman ayırın. Özgürlüğü bir yaşayın kendinize bakımınıza dikkat edin. Kafanızda ki problemleri halledin. İçsel huzurunuzu bulun size iyi gelecek şeyler deneyin, tuval alın resim yapın. Çocuklarınızla tatile çıkın. Çocuklarınız büyükte annenize vs bırakın arkadaşınızla tatile çıkın gezin eğlenin giyinin süslenin. Bunları yaşayın lütfen. Sonrasında belki evlenmek dahi aklınızın ucundan geçmez ha nasip kısmet gerçekten olgunlaşmış karakteri oturmuş bir erkek gelir nasibinizi bulur o zaman iyi ki dersiniz herşey için. Allahım yardımcınız olsun inşallahMerhaba hanımlar. Daha önceki yıllarda burayı sürekli takip ederdim. Hesabımı unuttuğum için yeni hesap açtım. Konuma gelecek olursam ben eşimden 1 yıl önce ayrıldım. 12 yıllık evliydim. Maalesef eşim tarafından yıllarca aldatıldım. Evlendiğim yıllarda çalışmıyordum. Maalesef erken bi evlilik yaptım. Çok severek evlendik. Kendisi de benimle evlenmeyi çok istedi. Ama sonrasında beni bi kadınla yıllarca aldattı. Çok çabaladım çok uğraştım evliliğim bitmesin diye ama olmadı.
2 yıl kadar önce çok şükür devlet kurumuna atandım. Tam atandım işe başladım her şey düzelecek dedim bi sürü şeyini yakaladım tekrar eşimin. Ona güvenim hiç kalmamıştı artık. Ama herşeye rağmen son bir şans daha verdim. Şimdi işe girdi ayrıldı olmasın dedim. Ama gün geçtikçe aramızdaki mesafe daha da artıyordu ve eşimin beni sevmediğine artık kesin olarak kanaat getirdim. Son kez oturdum karşısına dedimki yine birşeyler var. Beni sevmediğini hissediyorum. Gel ayrılalım kendinede banada yazık etme. Yok dedi yok öyle bir şey sana öyle geliyor.
Daha önceki tecrübelerime dayanarak hayatında biri olduğunu düşünüyordum. Ama bu kez affetmeyecektim. Çünkü benimde ona olan sevgim bitmişti. Dediğim gibi de oldu. Tekrar birisi ile yazışmalarını yakaladım ve bitti. Ailemi aradım. Artık çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde de duruyordum. Zaten ailem daha önceki durumlarıda bildiği için yeter artık dediler. Eşyalarımı aldım ev tuttum. Taşındım davayı açtım hemen. Buraları kısa anlatıyorum ama bu süreçtede hem kendisi hem ailesi beni çok üzdü. Sonrasında yıpranmamak adına anlaşmalıya çevirdik ve tek celsede ayrıldık.
Şimdi asıl soruma gelecek olursam aslında o kadar kötü şeyler yaşadım ki beni ancak aldatılan kadınlar anlayabilir. Ayrılınca bi rahatlama bi huzur geldi hayatıma. Ama dönem dönem çok ağlıyorum. Özellikle yalnız kaldığım zamanlar. Diyorumki gencecik yaşımda tek başıma kaldım. Hayatımda kimseyi istsmiyorum.hiç kimseye güvenemiyorum. Bi insan geliyor ve hayatınızın içine edip gidiyor. Sanki bundan sonra asla mutlu olamayacağım yeniden sevip sevilmeyeceğim. Aslında bunlara da kendimi kapatmış durumdayım. Genç ve güzel bi kadınım. Boşandıktan sonra bi kaç kişinin ilgisini hissettim bu insanlarda evli ve benim güvenim bir kez daha kırıldı. Sorum şu ikinci evliliğini yapıp mutlu olan var mı çünkü ben buna inanmıyorum. İki evladım var biri 12 biri 6 yaşında. Onlardan dolayı evlilik fikri aslında çok uzak bana. Ama diyorum ki onlar bir gün gidecek ve ben yapayalnız kalacağım. Çevremde sürekli soruyor bu güzellik bu gençlik gidecek bak düşün evlilik diyorlar. Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Sorunuz varsa cevap verebilirim.
Evet planlarımın arasında bu söylediklerinizin bir çoğu var. Onca yaşadıklarımdan sonra sanki bambaşka bi hayata geçmiş gibiyim.Bir insan bütün insanlara karşı güveninizi kırmış. En öncelik kendinize zaman verin . Olur elbet nasip işi ama önce kendi psikolojinizi düzeltin derim şuan biriyle evlendiniz diyelim eski yaşadıklarınızdan dolayı onara güvenmeyeceksiniz sürekli kontrol edeceksiniz. En güzeli bi 2 yıl kendinize zaman ayırın. Özgürlüğü bir yaşayın kendinize bakımınıza dikkat edin. Kafanızda ki problemleri halledin. İçsel huzurunuzu bulun size iyi gelecek şeyler deneyin, tuval alın resim yapın. Çocuklarınızla tatile çıkın. Çocuklarınız büyükte annenize vs bırakın arkadaşınızla tatile çıkın gezin eğlenin giyinin süslenin. Bunları yaşayın lütfen. Sonrasında belki evlenmek dahi aklınızın ucundan geçmez ha nasip kısmet gerçekten olgunlaşmış karakteri oturmuş bir erkek gelir nasibinizi bulur o zaman iyi ki dersiniz herşey için. Allahım yardımcınız olsun inşallah
Öncelikle kendi ayakları üstünde duran ve cesur bir kadın olduğunuz İçin tebrik ediyorum. Bunun farkına varınMerhaba hanımlar. Daha önceki yıllarda burayı sürekli takip ederdim. Hesabımı unuttuğum için yeni hesap açtım. Konuma gelecek olursam ben eşimden 1 yıl önce ayrıldım. 12 yıllık evliydim. Maalesef eşim tarafından yıllarca aldatıldım. Evlendiğim yıllarda çalışmıyordum. Maalesef erken bi evlilik yaptım. Çok severek evlendik. Kendisi de benimle evlenmeyi çok istedi. Ama sonrasında beni bi kadınla yıllarca aldattı. Çok çabaladım çok uğraştım evliliğim bitmesin diye ama olmadı.
2 yıl kadar önce çok şükür devlet kurumuna atandım. Tam atandım işe başladım her şey düzelecek dedim bi sürü şeyini yakaladım tekrar eşimin. Ona güvenim hiç kalmamıştı artık. Ama herşeye rağmen son bir şans daha verdim. Şimdi işe girdi ayrıldı olmasın dedim. Ama gün geçtikçe aramızdaki mesafe daha da artıyordu ve eşimin beni sevmediğine artık kesin olarak kanaat getirdim. Son kez oturdum karşısına dedimki yine birşeyler var. Beni sevmediğini hissediyorum. Gel ayrılalım kendinede banada yazık etme. Yok dedi yok öyle bir şey sana öyle geliyor.
Daha önceki tecrübelerime dayanarak hayatında biri olduğunu düşünüyordum. Ama bu kez affetmeyecektim. Çünkü benimde ona olan sevgim bitmişti. Dediğim gibi de oldu. Tekrar birisi ile yazışmalarını yakaladım ve bitti. Ailemi aradım. Artık çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde de duruyordum. Zaten ailem daha önceki durumlarıda bildiği için yeter artık dediler. Eşyalarımı aldım ev tuttum. Taşındım davayı açtım hemen. Buraları kısa anlatıyorum ama bu süreçtede hem kendisi hem ailesi beni çok üzdü. Sonrasında yıpranmamak adına anlaşmalıya çevirdik ve tek celsede ayrıldık.
Şimdi asıl soruma gelecek olursam aslında o kadar kötü şeyler yaşadım ki beni ancak aldatılan kadınlar anlayabilir. Ayrılınca bi rahatlama bi huzur geldi hayatıma. Ama dönem dönem çok ağlıyorum. Özellikle yalnız kaldığım zamanlar. Diyorumki gencecik yaşımda tek başıma kaldım. Hayatımda kimseyi istsmiyorum.hiç kimseye güvenemiyorum. Bi insan geliyor ve hayatınızın içine edip gidiyor. Sanki bundan sonra asla mutlu olamayacağım yeniden sevip sevilmeyeceğim. Aslında bunlara da kendimi kapatmış durumdayım. Genç ve güzel bi kadınım. Boşandıktan sonra bi kaç kişinin ilgisini hissettim bu insanlarda evli ve benim güvenim bir kez daha kırıldı. Sorum şu ikinci evliliğini yapıp mutlu olan var mı çünkü ben buna inanmıyorum. İki evladım var biri 12 biri 6 yaşında. Onlardan dolayı evlilik fikri aslında çok uzak bana. Ama diyorum ki onlar bir gün gidecek ve ben yapayalnız kalacağım. Çevremde sürekli soruyor bu güzellik bu gençlik gidecek bak düşün evlilik diyorlar. Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Sorunuz varsa cevap verebilirim.
Terapi düşünüyorum bazen. Ama inanın yaşadıklarımı anlatmaya mecalim yok. Çevremde ve burada gördüğün çoğu evlilikte insanlar mutsuz. O yüzden zaten çok uzak bakıyorum evliliğe. Komşunuz adına çok sevindim. Yorumunuz için teşekkür ederim.Öncelikle kendi ayakları üstünde duran ve cesur bir kadın olduğunuz İçin tebrik ediyorum. Bunun farkına varın
Kendinizi ruhen dinlenmeye almalısınız, yazan arkadaşlar olmuş terapi almak, duygusal yoğunluğunuzu hafifletmeye yardımcı olacaktır muhakkak.
Bizim bir komşumuz vardı, severek genç yaşta evlenen, sonra eşi en yakın arkadaşıyla aldattı. Kadın bunları basmıştı hatta. Boşandı, çocuğu da vardı bi tane. Uzun zaman evlenmedi öğretmendi kendisi.
Kadın 50 yaşından sonra evlendi hem sevdi hem güvendi. Mutlular Allah nazardan saklasın. Hayat bazen ikinci şansı da veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bende ikinci evliliğimdeyim ilki benim evliliğe hazır olmamadan cahilliğimden bitti ikinci de bitecek bu gidişle çoook kötüyüz olacak gibi değil ailem çok önceden bitmesini istedi ikinci evliliğin ayrılma diyen bi aile değil benim arkamdalar hep ikinci okadar kötülüğe rağmen işte tamda sizin dediğiniz nedenden bitemiyor ilkinden sonra neler yaşadığımı ben biliyorum çünkü ağlamalar, rüyalar, kabuslar, yalnızlık hissi, ve hala genç sayılırım ilkinde çocuk yoktu yeniden evlenme ümidim vardı evlendim de , ama şimdi ayrılsam iki çocukla diye neyse herkes bizim gibi olacak değilde sizden çok kendi derdimi söyledim ben kusura bakmayınMerhaba hanımlar. Daha önceki yıllarda burayı sürekli takip ederdim. Hesabımı unuttuğum için yeni hesap açtım. Konuma gelecek olursam ben eşimden 1 yıl önce ayrıldım. 12 yıllık evliydim. Maalesef eşim tarafından yıllarca aldatıldım. Evlendiğim yıllarda çalışmıyordum. Maalesef erken bi evlilik yaptım. Çok severek evlendik. Kendisi de benimle evlenmeyi çok istedi. Ama sonrasında beni bi kadınla yıllarca aldattı. Çok çabaladım çok uğraştım evliliğim bitmesin diye ama olmadı.