Boşanma

lavinia1232012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
852
1.485
34
Merhaba hanımlar. Daha önceki yıllarda burayı sürekli takip ederdim. Hesabımı unuttuğum için yeni hesap açtım. Konuma gelecek olursam ben eşimden 1 yıl önce ayrıldım. 12 yıllık evliydim. Maalesef eşim tarafından yıllarca aldatıldım. Evlendiğim yıllarda çalışmıyordum. Maalesef erken bi evlilik yaptım. Çok severek evlendik. Kendisi de benimle evlenmeyi çok istedi. Ama sonrasında beni bi kadınla yıllarca aldattı. Çok çabaladım çok uğraştım evliliğim bitmesin diye ama olmadı.
2 yıl kadar önce çok şükür devlet kurumuna atandım. Tam atandım işe başladım her şey düzelecek dedim bi sürü şeyini yakaladım tekrar eşimin. Ona güvenim hiç kalmamıştı artık. Ama herşeye rağmen son bir şans daha verdim. Şimdi işe girdi ayrıldı olmasın dedim. Ama gün geçtikçe aramızdaki mesafe daha da artıyordu ve eşimin beni sevmediğine artık kesin olarak kanaat getirdim. Son kez oturdum karşısına dedimki yine birşeyler var. Beni sevmediğini hissediyorum. Gel ayrılalım kendinede banada yazık etme. Yok dedi yok öyle bir şey sana öyle geliyor.
Daha önceki tecrübelerime dayanarak hayatında biri olduğunu düşünüyordum. Ama bu kez affetmeyecektim. Çünkü benimde ona olan sevgim bitmişti. Dediğim gibi de oldu. Tekrar birisi ile yazışmalarını yakaladım ve bitti. Ailemi aradım. Artık çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde de duruyordum. Zaten ailem daha önceki durumlarıda bildiği için yeter artık dediler. Eşyalarımı aldım ev tuttum. Taşındım davayı açtım hemen. Buraları kısa anlatıyorum ama bu süreçtede hem kendisi hem ailesi beni çok üzdü. Sonrasında yıpranmamak adına anlaşmalıya çevirdik ve tek celsede ayrıldık.
Şimdi asıl soruma gelecek olursam aslında o kadar kötü şeyler yaşadım ki beni ancak aldatılan kadınlar anlayabilir. Ayrılınca bi rahatlama bi huzur geldi hayatıma. Ama dönem dönem çok ağlıyorum. Özellikle yalnız kaldığım zamanlar. Diyorumki gencecik yaşımda tek başıma kaldım. Hayatımda kimseyi istsmiyorum.hiç kimseye güvenemiyorum. Bi insan geliyor ve hayatınızın içine edip gidiyor. Sanki bundan sonra asla mutlu olamayacağım yeniden sevip sevilmeyeceğim. Aslında bunlara da kendimi kapatmış durumdayım. Genç ve güzel bi kadınım. Boşandıktan sonra bi kaç kişinin ilgisini hissettim bu insanlarda evli ve benim güvenim bir kez daha kırıldı. Sorum şu ikinci evliliğini yapıp mutlu olan var mı çünkü ben buna inanmıyorum. İki evladım var biri 12 biri 6 yaşında. Onlardan dolayı evlilik fikri aslında çok uzak bana. Ama diyorum ki onlar bir gün gidecek ve ben yapayalnız kalacağım. Çevremde sürekli soruyor bu güzellik bu gençlik gidecek bak düşün evlilik diyorlar. Kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Sorunuz varsa cevap verebilirim.

Öncelikle ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp toksik bı ilişkiden kurtuldugunuz için sizin adınıza sevindim cidden. Aldatma olayı aldatandan kaynaklı bı problemdir senelerce zaten cekmissiniz. Malesef insanda güven kalmiyor bu konuda haklısınız. Evli olarak size ilgi gösteren erkeklerin kendi karaktersizligi. Dul kadın her şeye açıkmış gibi görüyor embesiller.. genç ve güzel olusunuzun farkındasınız tabi ki önünüze bakacaksınız ama önce ruhen iyileşmeniz lazim bı uzmandan destek alıp içinizdeki o kötü enerjiyi boşaltıp hayatınıza öyle birini alın. Çocuklu olarak evlenip çok mutlu olan insanlar var. çocuklarım var diyip kendnizi yalnızlığa mahkum etmeyin. İnşallah sevginizi hakedecek iyi yürekli bir adam çıkar karşınıza

Ne zamandir ayrisiniz bilmiyorum 1-2 yil tatilde imis gibi düsünün kendinize zaman ayirin. Sonra kismet kader belli mi olur. Arkadaslarinizla vakit gecirin arada size iyi gelecektir umarim hakkinizda hayirlisi olsun
Tam 1 yıl oldu. Aslında evlilik hiç istemiyorum. Ama sevme sevilme hissi çok güzel. Ve ben artık 33 yaşına geldim. Sanki zaman aleyhime işliyor gibi geliyor. Ama kimseyede güvenemiyorum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama bunda bile dikkat çekermiyinm çok mu geziyor derler diye tedirgin oluyorum.

Bu vesile ile bende söyleyim her kadının mutlaka ekonomik özgürlüğü olmalı. Gerçekten artık toksik bi hal almıştı. Ve ben sonunun böyle olabileceğini düşündüğüm için gece gündüz çalışıp atandım çok şükür. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah

Bosver kimin ne dedigi önemi yok sen kendi hayatina bak nasil mutluysan öyle yasa derim. Yasadiginizin hayatinizi akisina birak. Zamanla kendiliginden sana gelecektir. Ekonomik özgürlügünüzü eline aldiniz ya cok sükür

Niye genç yaşınızda yalnız kalasınız? Aileniz var, çocuklarınız var, arkadaşlarınız var, doğru insan da elbet karşınıza çıkacaktır. Kendinizi kapatmayın yeni başlangıçlara. Uygun biri olursa görüşün.

Bakmayın çevredekilerin ne söylediğine, onlar konuşur. Malum, hayat kendilerinin olmayınca ahkam kesmek kolay.
Bir kadının kendi başına da pekala iyi olabileceğini kabul edemezler. Kadının illa bir sahibi olsun kafasındadır çoğu. Hele de kadın genç ve boşanmışsa o kadının başının bağlanması elzem hale gelir.
Boşanmanızın üstünden çok zaman geçmemiş. Bence akışına bırakın.
Çocuklarınızla zaman geçirin, huzurlu bir yuvanın tadını çıkarın.
Kendinize iyileşmek için zaman tanıyın kısacası.
Sonra hayatın ne getireceği belli olmaz. Belki bekar kalmaktan çok hoşlanacaksınız ve hayatınıza kimseyi almak istemeyeceksiniz. Belki de karşınıza çok iyi biri çıkacak ve yeniden bir yuva kuracaksınız. Kim bilir?
Geçmiş için üzülmeyi bir kenara bırakın mümkün olduğunca. Gelecek için endişelenmek için de çok erken.
Huzurlu evinizde, çocuklarınızla bugünün tadını çıkarın. Gelecek olanı da geldiği zaman düşünürsünüz. :)
İnşallah çok güzel günleriniz olsun :)

Sizi tebrik ederim kendi hayatınızı elinize aldığınız için.
Tekrar bir ilişki/evlilik için acele etmeyin. 35 yaşındayım bi sürü bekar arkadaşım var.
Güzel bir ilişki tabi ki hayatı güzel kılar. Ama olsun diye de içinize sinmeyen birilerini hayatınıza almayın.
Herşey sizin için çok güzel olur umarım.

Gençlik, güzellik gidecek diyenler bomboş geliyor bana. Gerçek aşk ve sevgi bunlara bağlı bi şey değil zira, evlilik de o kadar hafif bi şey değil. Genç, güzel olduğun için seni isteyen biriyle zaten evlenme. Eninde sonunda geçecek şeyler bunlar.
Kendini dinle bence biraz, gerekirse profesyonel destek al, uzun süren bi sıkıntının içinden çıkmışsın, hiçbir şey için telaşa, aceleye lüzum yok.
Bu işler şans işi, nasip işi. Arayışta değil akışta olmanı öneririm.

Aslında evet bu durumdan ben çok memnunum. Yıllar sonra huzura erdim. Belki de bu yüzden hiç istemiyorum evlilik. Diyorumki onunda farklı kötü huyları vardır. Yada onunlada olmazsa buu sefer ikinci bi defa ayrılık sıkıntı. Yani her yönünü düşünüyorum.

Ben çocuksuz olaysız bosandim eski eşim beni hiç yormadi üzmedi bu süreçte.
Ona rağmen boşanmayı atlatmam 1 seneyi buldu.
Sizde iki çocuk var, aldatılma var, bosanirken eziyet etmişler vs .
Yani sizin atlatmaniz daha uzun sürecek bu normal.
Bence yalnızken ağlamak üzülmek kötü şeyler değil hala yas süreci var.
Biz istiyoruz ki hemen gülelim mutlu olalim ama malesef öyle bir dünya yok.
Yeterince ağlayıp üzüldükten sonra zaten isteseniz de uzulmeyeceksiniz.
Kendinize zaman tanıyın bence yeni biri için erken.
Bı düşünün napmak istiyorsunuz,farklı hobileriniz vs var mi , iş dışında sizi besleyecek şeyler var mı ?
Bunlar üzerine yogunlasin ruhunuzu besleyin.
Emin olun sonrasında kalbinizi açık tutunca karşınıza düzgün insanlar çıkıyor mutlaka.

Çevrenize gıcık oldum ben biraz.güzellik bir erkekle birlikte olunca mı değerlendirilmiş oluyormuş.hem kolay mı iki koca çocukla tekrar biriyle evlenmek.destek olmak istiyorum ama çoluklu çocuklu işlerde çarşı pazar karışacaktır büyük ihtimal.eee siz yeterince uygun biri gelirse karar verirsiniz zaten.etraf belli ki densiz.bence hafif hafif tersleyerek susturun.evlilik düşünüyorum hadi gidip evleneyim diyecek haliniz yok.evlilik çocuksuzken bile aşırı zor bir karar.ne sanıyor bu insanlar hayatı.

Bende aslında yılların getirmiş olduğu bi yorgunluk var. Zaten yıllarca ağladım üzüldüm. Dönüp baktığımda evliliğime dair hatırladığım hiç güzel bir şey yok. Ama geçmişi bi türlü unutamıyorum. Bana yaptıklarını yaşattıklarını silip atamıyorum

Aynen öyle benim kocaman kızım var. Ben nasıl elin adamına güveneyim. Evlilik dediğim gibi düşünmüyorum. Bence benim durumumda birisi için gereksiz boş yere kendini sıkıntıya sokmak olur.

Haklısın valla.ona kalsa sadece güzel kişilerin ilişki yaşayabilmesi gerekirdi.ne çirkin insanlar var senden benden güzel ilişkileri olmuş, ya da oluyor.kısmet bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…