Boşanma

Yalnız kalmamayı neden bir erkeğe bağlarlar bilmem.bıktık şu toplum baskısından. Hanfendiyi yumuşak bulmuşlar sallıyorlar gitsin.

Haklısın valla.ona kalsa sadece güzel kişilerin ilişki yaşayabilmesi gerekirdi.ne çirkin insanlar var senden benden güzel ilişkileri olmuş, ya da oluyor.kısmet bu işler.
Buna çok katılıyorum. Güzellik aslında dezavantaj bi yerde. Bunu kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama gerçekten güzel bi kadınım maddi anlamda çoğu erkekten daha iyi durumdayım. Zaten çoğu insan bu nedenle de yaklaşamıyor bile.

Evet.standardı daha düşük kişilerin daha fazla seçeneği olduğuna katılıyorum.hem hedef kitle açısından hem de o kişinin memnuniyeti açısından.onun mutlu olduğu kişilerle sen mutlu olamazsın.ülkedeki erkek kalitesi yerlerde zaten.

Güzel kadınların taktik, flört yetenegi zayıf oluyor. Çünkü zaten ilgi görüyor.

Bana kalsa olur. Çok uzun yıllar böyle bi hayat arkaadaşlığı isterim. Ama çevre malum. Toplum malum. Onun için bir şey diyemiyorum.
Senin toplumunda gerçekten sorun var galiba.artık çevre öyle birşey değil çünkü.eee başka çevreye geçsen olmuyor mu? Oradakiler geri kalmış gerçkten.fazla muhattap olmayıver.

Evet yanlış anlaşılmasın mesela çalışmayan baba evinde oturan kızlarında talibi çok olur. Yada ayrılıp baba evine dönmüş bi kadının da keza isteyeni çok olur. Gözlemlerim bu yönde benimde.

Sizin çevreniz baya geriden geliyor anladığım kadarıyla.artık görücü gitme, talip çıkma falan filan kalmadı.evde oturan kızlardan da kimsenin haberi olmuyor doğal olarak.bence sizin çevrede büyük sıkıntı var.eee madem atanmışsınız çevreyi de değiştirin.çok az muhattap olun.etrafın geri kalmışlığı sizin hayata bakış açınızı da etkilemiş.modern dünyada sistem artık daha farklı.

Acele etmeyin cocuklarinizla hayatin keyfini çıkarın ... kendinize hedefler koyun arabanız yoksa araba alin her hafta evlatlarinizla gezin flört icin dikkatli olursunuz seçimleriniz artik cok onemli .illaki olacak birileri yasiniz cok genc .gelir hayirlisi sizi bulur .belki etraf baskisi tepkileri sizi üzüyor bende o sureclerden geciyorum yasim 40 olmasına ragmen bazi seyler değişmiyor cok uzuldum cok aglamistim en basta ailem beni uzmustu bosanan kadina vs vs diye diye cildirtma noktasına gelmistim. Destek oluyorlar disardan ama icerden beni yedi bitirdiler sizin yine aileniz yaninizda . Bosverin birazcik bazi seyleri

Arabam var kurulu bi düzenim var çok şükür. Aslında genel anlamda hayatımdan memnunum. Ama işte zaman zaman o boşluk hissi oluşuyor bende.

Biraz keyfini çıkarın yahu. Evliliğin çok da matah bir şey olmadığını görmüşsünüz zaten. Hem iki evlat sahibisiniz çok akıllıca kararlar almanız lazım.

Merhaba 2.5 yıl önce ayrılmış bir kız evladı olan biri olarak yazıyorum
Ben de geçtiğiniz bu hislerin duygu karmasalarının hepsinden geçtim hala da ara ara yaşıyorum
Ben henüz kimseyle görüşmedim görüşmek isteyenler oldu ama kimseyi kendime yara bandı yapmak istemedim cünkü hala atlatmaya çalışıyorum az kaldı ama bitecek biliyorum
Benim ex evleniyor her hafta kapıma o kadınla geliyor yaşadıklarım hic kolay degil ama birgün mutlu olacağım hissini hic kaybetmedim
Ben de 32 yaşındayım öğretmenim ailem hep destek cevremdekiler cok güzel olduğumu söylerler aynı şekilde bir hayatı yalnız geçirmek istemiyorum ama evlatlarımız icin defalarca düşünmek değerlendirmek zorundayız
Su akar yolunu bulur elbet iyiler de var bu hayatta umarım bizim de karşımıza çıkacaklardır

12 yılın sonunda atanmışsınız ve kamu görevlisi olarak büyük bir iş başarmışsınız.Sorumsuz aile sorumluluğu alamamış adamdan da boşanmışsınız.Önce ayakları yere basan bir kadın olarak örnek alınmalısınız.İşiniz gücünüz olmasaydı bugün iki çocukla ne nasıl yaparım diye yazacaktınız.Örnekleri çok burada.Bunun için sizi kutlarım.
Bundan sonrası için büyüğünüz olarak yazacağım. Öncelikle iki çocuk annesisiniz ve bu sorumluluk anladığım kadarı size bırakılmıştır her zaman olduğu gibi(anneler bırakılır)
Elbette yaşınız genç veya büyük hiç önemli değil evlenmek isteyebilirsiniz.Bunun ayıplanacak vb tarafı yok.Ancak burada size düşen iyice incelemeniz gereken konular şunlar.
İki küçük evladınız var.Sizinle birlikte onların geleceği için de çok iyi incelemeli iyi karar vermelisiniz.
Bakın diyelim sizi çok seven bekar biri ile eleneceksiniz.Bu adam önceden ne kadar iyi olsa iyi gözükse bile aynı eve girdi mi birdenbire iki çocuğun sahibi olacak.Baba değil abileri bile olsa.O çocuklarla yaşamamış insan iki çocouğun sorumluluğunu alacak onlara belki kızacak bağıracak.Babası olsa neyse dersiniz ama değil.
Veya çocuklu biri ile evlenseniz.Onun çocukları sizin için ayrı sorun sizinkiler onun için ayrı sorun.Aynı evde çok zor olacak.
Çocuksuz boşanmışla da aynısı olacak.
Size önerim öncelikle bu olumsuz yalnız mı kalacağım nasıl olacak bakışını atın bu düşünce size yanlış yaptırır ne kadar evlenmeyi düşünmüyorum deseniz de.Sakin olun.Şu an önceliğinin çocuklarınız.Onları psikolojileri.Daha çok yeni ayrılığınız.Onun için evlilik düşüncesini öteleyin.
Ama elbette bir gün size evlenmeyi düşündürecek birisi çıkabilir.Onu artık iyice inceleyecek tartacaksınız.Bakın burada yaşanmış bu konuda pek çok paylaşım var.Öncesi sonrası neler oluyor.Bunları bulun bir dosya yapın ve hepsini iyice okuyun sizi yanlışlardan kurtaracaktır inanın onlar.
Benim bu konuda ki önerim.Şayet bir gün evlenmeye karar verirseniz bu süreci ve sonrasını mutlaka bir uzmanla yürütün.Ondan destek alın.İnanın çok faydası olacaktır.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İnanın bunları çok düşünüyorum. Çocuklarına çok bağlı bir anneyim bende her anne gibi. Ayrılırken bile onların en az hasarla atlatması için elimden geleni yaptım. Hala ikisi de bilmiyor mesela ayrılık nedenimizi. Anlaşamadık o yüzden ayrıldık diye anlattım. Aslında evlilik için düşüncem şu şekilde çocuklarım büyüdükten sonra yol arkadaşı olacak bir insan olabilir. Yani tam anlamıyla yol arkadaşlığı. Hayatımı kolaylaştıracak beni mutlu edecek.

Akıllı bir gence benziyorsunuz.Bu konuda da emin adımlarla yürüyeceksiniz belli.

İnsan yaşı geldiği için evlenmez, insan güzelliği kaybolmasın diye evlenmez, insan evleneyim diye evlenmez. Hayatınızda biri olur işte dersin evlenilecek biri bu o zaman evlenilir. Bunun harici her şey hatadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…