- 2 Temmuz 2022
- 77
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi Umutlu Biri
-
Akraba olduğu için soyadı çok mesele olmuyor insanın iyisi iyiymiş yabancı akraba boşmuşçocuk yoksa 1 dk durma , kurtul soyadından
Nasıl ikna edebilirimKarşı tarafı ikna ederseniz var
Aynen daha dava açıp üstüne bende para veriyorum İlk cümlenizde ne demek istediniz altını vermek istemezse anlaşmalı boşanayım mı sizce çünkü ben altın veriyorsa anlaşmalı yoksa çekişmeli demeyi düşünüyorumDüğün takıları kadının mali sayılır.Mahkeme sonunda da alamayacağını anlatsın avukatiniz.Mal mülk para da yoksa anlasmaliya ikna etsin.Siz hiç muhatap olmayın avukatiniz konuşsun.Daha ikna edici olabilir.
Ben aldatan kocayla anlasamayinca çekişmeli boşanma davasi açtım.1 yıl dolmadan pes edip anlaşmayı kabul etti.Ama avukat mahkeme vs ücretleri de az değil.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Mahkeme çekişmeli de olsa düğünde takilan tüm takılar kadına veriliyor.Bu yasal hakkınız.Avukatiniz arayip eşinize bunu söylerse uzatmadan bosanacaktir.Benim ki de yarısını istedi.Ama avukat anlatinca pes etti.Yasal olarak almasi mümkün değil.Tabii takilar şu an kimde bilmiyorum.Ama ben boşanma kararini alinca hepsini ulaşamayacağı sekide sakladimAynen daha dava açıp üstüne bende para veriyorum İlk cümlenizde ne demek istediniz altını vermek istemezse anlaşmalı boşanayım mı sizce çünkü ben altın veriyorsa anlaşmalı yoksa çekişmeli demeyi düşünüyorum
Eğer altınlar eşinizdeyse miktara göre karar verin derim.Cekismeli davaya ve yıllarıniza değer mi ?Aynen daha dava açıp üstüne bende para veriyorum İlk cümlenizde ne demek istediniz altını vermek istemezse anlaşmalı boşanayım mı sizce çünkü ben altın veriyorsa anlaşmalı yoksa çekişmeli demeyi düşünüyorum
100 milyar anca var altın zaten 20 milyarı evliyken bozmuştu.Eğer altınlar eşinizdeyse miktara göre karar verin derim.Cekismeli davaya ve yıllarıniza değer mi ?
O altınları da kumarda yemiş olabilir mi? Duruyorsa da vermek zorunda olduğunu avukatınız arayıp anlatsın bence100 milyar anca var altın zaten 20 milyarı evliyken bozmuştu.
Allah yardımcınız olsun.En azından yıllarınizi feda etmeden ne mal olduğunu anlamışsınız.Hakkinizda hayırlısı olsun.Duruyorsa bile yalan söyler sanmıyorum kumara gideceğini annesi saklıyordu hep ama avukat kabul etmiyor dedi konuştu
Takılarin beraber bozdurulup harcanmadigini ispat etmeli o da zor iş.Mahkeme her isteyen kadına altın dağıtmıyorMahkeme çekişmeli de olsa düğünde takilan tüm takılar kadına veriliyor.Bu yasal hakkınız.Avukatiniz arayip eşinize bunu söylerse uzatmadan bosanacaktir.Benim ki de yarısını istedi.Ama avukat anlatinca pes etti.Yasal olarak almasi mümkün değil.Tabii takilar şu an kimde bilmiyorum.Ama ben boşanma kararini alinca hepsini ulaşamayacağı sekide sakladim
Yanlış anlama lütfen; hayatındaki kararları bizim yorumlarımıza göre mi alacaksınız.Merhaba arkadaşlar boşanma kararı aldım ama anlaşmalı ve çekişmeli olması konusunda kararsızım çekişmeli olsa kazanacağım delillerim var tahsil etme konusunda sorun yaşayacaksın üstüne bişey yok dediler ve neredeyse 4 yıl sürer diyorlar sizce nasıl yol izlemeliyim
Bunu deneyimlemis biri olarak kesinlikle anlaşmalı derim.Merhaba arkadaşlar boşanma kararı aldım ama anlaşmalı ve çekişmeli olması konusunda kararsızım çekişmeli olsa kazanacağım delillerim var tahsil etme konusunda sorun yaşayacaksın üstüne bişey yok dediler ve neredeyse 4 yıl sürer diyorlar sizce nasıl yol izlemeliyim
Tabiki karar sizin , kendinize zaman tanıyın karsr vermek için. Ama meslektaşım da büyük olasılıkla, çekişmeli boşanma sürecinin yıpratıcılığı, dava sonuna kadar o adamın soyadını taşımanın zamanla ayağınızda bir prangaya dönüşeceğini bildiği için size anlatmalıyı tavsiye etmiş ve sonunda kararı size bırakmıştır.Avukatım ilk anlaşmalı dedi şu an kararı bana bıraktı
AYNI FIKIRDEYIMMMMDuruma bagli. Bana serefsizlik yaptiysa öyle "tamam anlasmali olsun" demem. Donuna kadar almadan birakmam. Yok ortada sadece anlasamamazlik varsa bende uzatmaya calismam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?