Boşanma

Ben de boşanma aşamasındayım. Üzerine olan tek şey benim düğün takılarımla aldığımız araba. Ben ne olursa olsun çekişmeli istiyorum. Ne o öyle istiyorum evlenelim istemiyorum boşanalım. Ha benim taleplerimi kabul etseydi de çekişmeli açardım. Çünkü onu dilekçelerde yerle bir edeceğim.

• Muhteşem
Reactions: Cac
Durumda çok şerefsizlik var ama uğraşsam bile üstünde bana verecek mal mülk yok sadece zaman kaybı olacak gibi sanki birde iftira dinleyeceğim

Ben de boşanma aşamasındayım. Üzerine olan tek şey benim düğün takılarımla aldığımız araba. Ben ne olursa olsun çekişmeli istiyorum. Ne o öyle istiyorum evlenelim istemiyorum boşanalım. Ha benim taleplerimi kabul etseydi de çekişmeli açardım. Çünkü onu dilekçelerde yerle bir edeceğim.
Ben sadece düğün takısı diyorum o da kabul olmuyor delillerim var ama bu da ona karşı iftira atacak 4 yılı bulacak diyorlar diğer yıllarımızı niye heba edelim belki bilerek çekişmeli onun işine gelecek

Ben sadece düğün takısıyla kalmayacağım. Ona aldığım donlar dahil hepsini alacağım. Yok öyle insanların hayatına girip onları dağıtıp enkaz hale getirdikten sonra gitmek. Ayrıca çekişmeli açtıktan sonra istediğim gibi herkesle konuşurum diye düşünüyorum. Pisliklerini herkes duymalı. Anlaşmalı ona hediye olur.

Merhaba, benim 3 haziranda Anlaşmalı bitti. 1 yıl çekişmeli sürdü ama inan artık dayanamadigim için belli bir miktar para ile anlaşıp bitirdim. Benim akıl sağlığım inan het şeyden daha önemliydi cunku ,ben bu yoldan asla donmicektim çekişmeli davamdan ama baktim ki aklım gidiyor artık ,kendi kendime Anlaşmalı biterse en guzeli olcak diye dusundum. Çevredeki insanlar her sey konuşur söyler, bana herkes 'aaa bilezigini almadın mı, aaa ya mehrin?..' kimse benim yaşadığımı bilmez anlamaz, sanki ben istemez miydim karşımdaki insan gibi al bu senin hakkın desin ama demedi, naoabilirdim artık. Tek bildiğim ve tavsiye vereceğim şey şudur ki ,gercekten dünyada çok korkunç insanlar da varmış.sen karsindaki insanı daha iyi bilirsin eğer ki bu süreçte iftira yalan dolan attıysa sağlığını düşün çünkü oyle insanlar bu süreçte daha da çirkinleştiren ve olan inan sana oluyor. Dava surer gider olan senin vaktine ve sabrına olur o yüzden sakince düşünüp mantıklı karar vermeni umuyorum

Merhaba arkadaşlar boşanma kararı aldım ama anlaşmalı ve çekişmeli olması konusunda kararsızım çekişmeli olsa kazanacağım delillerim var tahsil etme konusunda sorun yaşayacaksın üstüne bişey yok dediler ve neredeyse 4 yıl sürer diyorlar sizce nasıl yol izlemeliyim
Ben uğraşmazdım 4 yıl ne demek ha 4 derler 2 olur belki ama yinede uzun. Bence anlaşmalı yapın.

Back