- 2 Temmuz 2022
- 77
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi Umutlu Biri
-
Anlaşmalıyı yapıp sadece takılan altınlar istedim onlara bile hayır diye cevap geliyor o kadar yalan söyledi herşey yanına kalıyor24 yaşındasınız, yeniden evlenmeyi düşünürseniz 4 sene çok uzun.
Bir mal varlığı da yokmuş zaten.
Bir an önce pisliğinden kurtulun derim ben.
Benim yaşadığım daha garip bir durum hem ilişkiye girme olayı olmadı o konudan oyaladı hemde kumarbazdı maaşım gelecek diyip Benim paradan yediŞiddet ve ihanet varsa hiç acımayın 4 yıl dediğiniz ne ki ömrümüzden kac tane 4 yılı geride bıraktık.
Siz alacağınız nafakayi ve tazminatı hesaplayın.
Onun hayır demesine bağlı değil. Altınlar hukuken sizin malınız. Niye onun eline verdiniz ki?Anlaşmalıyı yapıp sadece takılan altınlar istedim onlara bile hayır diye cevap geliyor o kadar yalan söyledi herşey yanına kalıyor
Ee bu adam sizinle değil paranızla evlenmiş o zaman. Saygı sevgi yok cinsellik yok.Benim yaşadığım daha garip bir durum hem ilişkiye girme olayı olmadı o konudan oyaladı hemde kumarbazdı maaşım gelecek diyip Benim paradan yedi
Evliliğiniz 1 yılı doldurmadan anlaşmalı boşanamazsınız.Merhaba arkadaşlar boşanma kararı aldım ama anlaşmalı ve çekişmeli olması konusunda kararsızım çekişmeli olsa kazanacağım delillerim var tahsil etme konusunda sorun yaşayacaksın üstüne bişey yok dediler ve neredeyse 4 yıl sürer diyorlar sizce nasıl yol izlemeliyim
4 yıl ne ki mi? Ay yok artık 4 yıl nasıl küçümsenir?Şiddet ve ihanet varsa hiç acımayın 4 yıl dediğiniz ne ki ömrümüzden kac tane 4 yılı geride bıraktık.
Siz alacağınız nafakayi ve tazminatı hesaplayın.
Bazi insanlar var seninle 1 yıl zaman geçirir 10 yılın heba olmuş gibi hissedersin.4 yıl ne ki mi? Ay yok artık 4 yıl nasıl küçümsenir?
Madem böyle bir şey var neden bize sordun ki .Sonunda kazansam bile tahsil edemezsin üstünde mal mülk yok diyorlar
En azından para bile alamıyorsam başı ağrısın amacıyla çekişmeli mi yapsam
Ömrünün sonuna kadar hiç mi sigortalı bir işe girmeyecek ?Sonunda kazansam bile tahsil edemezsin üstünde mal mülk yok diyorlar
Çekişmeli boşanmadan hala cikamamis biri olarak kesinlikle anlaşmalı için çabalayin diyorum.Bizim davada hiçbir şey yok,altın yok ev yok mal mülk yok,bu durumda bile dava 1.5 yıl+3.5 yıl da istinaf Yargıtay aşamaları derken en az 5 yıl sürüyor fazlası var eksiği yok.Yiprandiklarim da cabası.Onu yipratacagim derken siz de yipraniyorsunuz devamlı bir moral bozukluğu stres sinir ve en önemlisi zaman kaybı.Altinlari almak zaten çok zor,tahsil etmekte de sıkıntı varsa daha ne diye çekişmeli acasiniz.Alma ihtimaliniz olsa bile 5 yıl 5 yaş demektir,salın ipini gitsin sizin 5 yılınız ve psikolojiniz daha kıymetliEn azından para bile alamıyorsam başı ağrısın amacıyla çekişmeli mi yapsam
Parası geri gelsin, orada hemfikiriz. O kısmını sonradan anlattı. Ben tazminat alacak gibi anlamıştım en başta.Bazi insanlar var seninle 1 yıl zaman geçirir 10 yılın heba olmuş gibi hissedersin.
Seni çökertir resmen.
Eee bu kadın napsin şimdi sessizce ayrılsın adam da yeni kurbanlar mi arasın.
Hiç başı yanmasın mi?
Kadının onca giden parası geri gelmesin mi ?
pamuk musun nesin şimdi haklı o zaman.
Para gelmeyecekse eger senin yıllarına yazık olur.
Sal ipini gitsin .
Çekismeliyle uğraşıp kendini yorarsin.
Ben ilk hakkını ara dedim ama hak da gelmiyor anlaşılan o zaman tek çare Allah a havale etmek olur.
Konu eksik anlatılmış ben de senle hemfikirimParası geri gelsin, orada hemfikiriz. O kısmını sonradan anlattı. Ben tazminat alacak gibi anlamıştım en başta.
Ama adamın başı yansın diye en genç en güzel en doğurgan zamanlarını bu adamla hır gür etmeye mi harcasın?
Belki yeniden evlenmek isteyecek. Hayatina biri girmesin mi 4 senede?
Aslinda çekişmeli olsun derken haklı sebepleriniz var. Beni rahatsız eden 4 sene nedir ki tavrınız. Bunu diyen birinin çok genç olması gerek.
20'den sonra yaş almak bana çok ağır geldiği için birinin 4 seneyi az görmesi çok tuhafıma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?