Boşanma

Merhaba arkadaşlar boşanma kararı aldım ama anlaşmalı ve çekişmeli olması konusunda kararsızım çekişmeli olsa kazanacağım delillerim var tahsil etme konusunda sorun yaşayacaksın üstüne bişey yok dediler ve neredeyse 4 yıl sürer diyorlar sizce nasıl yol izlemeliyim
Bir kadın kolay kolay boşanmaz kimbilir ne yaşadınız niye anlasasiniz anlasmayin yanına kar kalmasin. Varsın bir yıl sursun yada iki yıl üç yıl...anlasmayin fazlasıyla hakkınızı alın...diyelim ki tahsil edemediniz en kötüsü adam emekli olurken para sizin hesabınıza yatar genede ona kalmaz...ben çok üzülüyorum hakkını bırakan kadınlarımıza...niye birakasiniz...yazık günah değil mi yıllariniza

Anlaşmalıda istediklerini vermeye yanasirsa ne ala, zor koşarsa çekişmeli olsun.
Ben çekişmeli açmıştım ama eski eşimle sonra anlaşmalıya çevirmiştik, istediğim her şeyi de almıştım.

Merhaba arkadaşlar boşanma kararı aldım ama anlaşmalı ve çekişmeli olması konusunda kararsızım çekişmeli olsa kazanacağım delillerim var tahsil etme konusunda sorun yaşayacaksın üstüne bişey yok dediler ve neredeyse 4 yıl sürer diyorlar sizce nasıl yol izlemeliyim
Bu konu ile ilgili mutlaka bir avukat ile yüzyüze görüşün. Ben şahsen muvekkillerime hep anlaşmalıyı öneririm, çünkü 2 ile 4 yıldan sonra verilen tazminat inanın geçen yıllarınızın bedeli değil.

Bu konu ile ilgili mutlaka bir avukat ile yüzyüze görüşün. Ben şahsen muvekkillerime hep anlaşmalıyı öneririm, çünkü 2 ile 4 yıldan sonra verilen tazminat inanın geçen yıllarınızın bedeli değil.
Avukatım ilk anlaşmalı dedi şu an kararı bana bıraktı

Anlaşmalıyı yapıp sadece takılan altınlar istedim onlara bile hayır diye cevap geliyor o kadar yalan söyledi herşey yanına kalıyor
Mehir davası aç, Ama cok iyi bir avukat tutmalısın, dügün videon. Altınla olan fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunarsın.

Çok yıpranırsınız ve almaya çalıştığınız altınlar emin olun buna deymez.

Anlaşmalı kurtulun 👍

Avukata soracağınız şeyleri buraya sormuşsunuz.
Çekişmeli olsa bile bir şey alamazsin gibi bir şey dedi mi avukat ?
Çekişmeli acmanizin tek nedeni elinize maddi olarak bir şeylerin geçmesi olmalı.
İntikam alacağım başı agrisin diye bu işlere girilmez.
Çünkü sizde psikolojik olarak yıpranirsiniz ve avukatıniza çekişmeli yüzünden daha çok para ödersiniz.
Bunları da düşünün karşı tarafı ikna etmeye çalışın devreye hatri sayılır büyükler falan koyarak belli ki pislik biri pisliği daha fazla bulaşmasın size.

Çekişmeli boşanmadan hala cikamamis biri olarak kesinlikle anlaşmalı için çabalayin diyorum.Bizim davada hiçbir şey yok,altın yok ev yok mal mülk yok,bu durumda bile dava 1.5 yıl+3.5 yıl da istinaf Yargıtay aşamaları derken en az 5 yıl sürüyor fazlası var eksiği yok.Yiprandiklarim da cabası.Onu yipratacagim derken siz de yipraniyorsunuz devamlı bir moral bozukluğu stres sinir ve en önemlisi zaman kaybı.Altinlari almak zaten çok zor,tahsil etmekte de sıkıntı varsa daha ne diye çekişmeli acasiniz.Alma ihtimaliniz olsa bile 5 yıl 5 yaş demektir,salın ipini gitsin sizin 5 yılınız ve psikolojiniz daha kıymetli
Teşekkür ederim bu durumu yaşamış kişilerin mesajı daha etkili oluyor

Avukata soracağınız şeyleri buraya sormuşsunuz.
Çekişmeli olsa bile bir şey alamazsin gibi bir şey dedi mi avukat ?
Çekişmeli acmanizin tek nedeni elinize maddi olarak bir şeylerin geçmesi olmalı.
İntikam alacağım başı agrisin diye bu işlere girilmez.
Çünkü sizde psikolojik olarak yıpranirsiniz ve avukatıniza çekişmeli yüzünden daha çok para ödersiniz.
Bunları da düşünün karşı tarafı ikna etmeye çalışın devreye hatri sayılır büyükler falan koyarak belli ki pislik biri pisliği daha fazla bulaşmasın size.
Avukatlarla konuşuyorum canım tabi ama onlarda araştırıyor kazanabilirsin tahsil etmek zor ama hiç etmeyecek anlamına gelmiyor üstüne bişey geçtiği an sana döner diyorlar Avukatıma göre anlaşmalı yapıp yoluna bakmak mantıklı geliyor ama son karar senin denildi o yüzden buradan fikir almak istedim

Parası geri gelsin, orada hemfikiriz. O kısmını sonradan anlattı. Ben tazminat alacak gibi anlamıştım en başta.

Ama adamın başı yansın diye en genç en güzel en doğurgan zamanlarını bu adamla hır gür etmeye mi harcasın?

Belki yeniden evlenmek isteyecek. Hayatina biri girmesin mi 4 senede?

Aslinda çekişmeli olsun derken haklı sebepleriniz var. Beni rahatsız eden 4 sene nedir ki tavrınız. Bunu diyen birinin çok genç olması gerek.

20'den sonra yaş almak bana çok ağır geldiği için birinin 4 seneyi az görmesi çok tuhafıma gitti.
İşte bu mantıkla ilerlediğimde anlaşmalıyı seçiyorum

Back