Boşanma

Sadece imza ardından kastım bana bakmak zorunda değil ama çocuğuna bakmak zorunda eğitim giderler üst düzey bir hayat vermem zorunda tabiki

Tamam çerez yer gibi defalarca aldatılmışsınız, tamam buna rağmen seviyorsunuz aşıksınız, defalarca affetmişsiniz, ve belli ki defalarca da affedeceksiniz. Ama anlamadığım bişey var; affedeceğinizi bile bile neden tekrar tekrar bişeyleri kurcalayıp ortaya çıkarma derdindesiniz??? Maksat sadece kavga etmekse bu saçmalığın ta kendisi. Üst kattaki k.v.yi aşağı indirecek kadar sesler yükseliyorsa o evdeki 5 yaşındaki çocuğun psikolojisini hiç düşündünüz mü? Tabiki düşünmediniz, çünkü sizin tek derdiniz altın pipili kocişkonuz değil mi? Bence psikoloğa siz değil çocuğunuz gitmeli. Ve artık bu evliliği ya adam gibi bitirmeli, ya da efendi gibi kavga çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Kocanız sapık evet, ama siz de çok normal biri değilsiniz. Acilen kendinizle yüzleşin.

İstikrarlısınız maşallah mütemadiyen cıldırıp geri barısmıssınız.
Hayır yazık canına ablacım,madem affetcen bakma telefonuna.Cıglıgına yazık.
Yani adam ucana kacana yazıyor.Millette üsenmemis elin adamına foto atmıs.
Ben selfie cekmeye üseniyıorm sdkdkdk

Ailemle görüşmüyorum. Bende farkındayım ama eşimin ailesi ve eşim boşanmaya izin vermiyor. Son aldatmaya dair elimde kanıt var tabi ki ekran görüntüsünü alıp kendime yollamıştım.
İzninizle bosanacam mı dediniz?
Neyin izni yahu?

Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz akıl almak istiyorum sadece boşanmak istiyorum ama kafamda deli sorular

Benim ailem aile oldaydı zaten 6 senedir bu kız ne yapıyor diye 1 kere atardı zaten aile var, aile var yani

Siz evlat olsaydınız koca peşinden gidip ailenizi terk etmezdiniz. Bırakıp gitmiş silmişsiniz peşinizden mi koşsunlar? Zaten göze almışsınız ailesiz yaşamayı. Bu dünyaya kocanızla geldiniz galiba.

Kanıt toplamaya bakın mahkemede delil olarak sunun aile birliğine zarar veren taraf o çocukta sizde kalır nafakada vermek zorunda.
O kadar belli ki neler yaptığı hayat kadınlarına kadar düşmüş cok Yazik
Boynuzlarınız arşa varmak üzere

Kanıtlarım var zaten…

İçim cız etti ama size değil çocuğa..

Aldatıldım ne yapayım şeklinde bir konu açmış olsaydınız çok daha farklı şeyler yazardım. Ama kusura bakmayın siz defalarca affederek şu yaşadığınız her şeyi hak ediyorsunuz.

Ama yavrucak o evde travmalar yaşamayı berbat bir babayı her kavgada çığlık çığlığa kalan anneyi hiç hak etmiyor.

Off çok şey yazasım var yemin ederim cümleleri toparlayamadım.

Allah bi şekilde o çocuğa sağlık sıhhat güzel bir ortam nasip etsin. Siz de babası da ne halt ederseniz edin.

Ben bir yolunu biliyorum adamı hadım ettirin ya da kilit vurdurun çünkü sizin bosanacaginiz yok belli ki daha güvensizlik diyorsunuz hiç korkmuyor musunuz HIV den falan

sizin evlilikten zaten bir sey olmazmis,

hadi bir kez affetme bazi kosullarda olabilir, ama sonrasi bariz sartlari kabullenme olmus.

olabilir.

cocugunuz su an baya buyumus, bu hayati bu sekilde gecirmek zorunda degilsiniz, bosanip guzel bir hayat kurabilirsiniz.
Esinizden ikiniz icin de nafaka talep edin.

bu haklarinizi alana kadar da ayni evde oturabiliyorsunuz yanlis bilmiyorsam, yani evi terk edip bosanma surecini dimdizlak gecirmek zorunda degilsiniz. Suan sadece dava acip, ayni sekilde hayatiniza devam edeceksiniz dava sonuclanana kadar.

Birde bence sizin de değişik fantezileriniz var ya adamın başkalarıyla birlikte olmasından zevk alıyorsunuz ya da kavga etmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…