Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Merhaba arkadaslar.1,5 yildir ayri yasiyoruz ve 1ay sonra mahkememiz var ve ben asiri gerginim.O ortami kaldiramayacagimi hissediyorum... :KK43: Anlasmali bosanma olacagi icin hakim ille de orda olmamizi istiyor.Nasil bas edicem bilmiyorum. Kendimi öyle zayif hissediyorum ki :-) Aslinda bosanmak istedigimden bile emin degilim ama dönüsü olmayan yollara girdik. Rabbim güc kuvvet versin benim gibi bu surecin icinde olan herkese
Amin amin ben de o yoldayım 6 gün kaldı davama ben de güçsüz hissediyorum bazen çocuk var mı sizde

Nedeni neydi bosanmanizin
esimin ilgisizligi,sürekli kendini arkadaslariyla birlikte disari atmasi,benim cocuklarimla sürekli yanliz hayatim.Ayri yasama teklifi benden geldi ama ben böyle olacagini düsünemedim. Ayri oldugumuz süre icinde hic dirlik vermedi,yapmadigi kalmadi.Tehditle kötülükle beni yeniden kazanmaya calisti,en büyük hatasi oydu.halbuki amac sakinlemek,birseylerin farkina varmakti.éyle seyler apti ki bana o an icin yeniden biraraya gelmeyi düsünmem imkansizdi.o da gurur yapti ve ya eve dönerim ya bosanirim dedi. Olaylar cok uzun ve larmasik.yazarken bile zorlaniyorum toparlayamiyorum :KK43:

Nasil toparlandiniz isiniz var miydi

Bende ayni sekilde ailemin evindeyim uzatip uzatip duruyorum esimin tayin cikinca flan diye de ne zaman patliycam bakalim herkes sormaya basladi 🙄
Canım bu msjları attığın kişiler yüksek ihtimal cevap vermeyecek ama demek istediğim bende aynı durumdayım ailemin yanındayım ve kimseye bişey diyemedim. Herkes ha şimdi gitcekti ha şimdi kocasının yanına diye diye 6 ay oldu. E millet de çakıyo gibi bi yerden sonra bende kocam izin verdi gibi bahanelerle milletin ağzını kapamaya çalışıyorum. Bir yandan da korkuyorum, endişeliyim, ailemle olduğum için mutluyum, ne olacak bilmiyorum ve daha yazamadığım bisürü duyguyu yaşıyorum tarifsiz. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Benim de 3 yaşında bir kızım var hersey onların geleceği için .. siz neden bu kadar kararsız kaldınız
Allah bagislasin.Ben severek evlendim esimle ve bu gectigimiz 1,5 yili saymazsam 22 yilimiz birlikte gecti. Özlüyorum eskiyi,iliskimizin bu hale gelmeden önceki halini.Gurbetteyim,onun verdigi yanlizlik da etkiliyor tabi. Isin kötüsü onca sey yasatti bana,ama kin tutamiyorum,ona kizgin kalamiyorum.

Allah bagislasin.Ben severek evlendim esimle ve bu gectigimiz 1,5 yili saymazsam 22 yilimiz birlikte gecti. Özlüyorum eskiyi,iliskimizin bu hale gelmeden önceki halini.Gurbetteyim,onun verdigi yanlizlik da etkiliyor tabi. Isin kötüsü onca sey yasatti bana,ama kin tutamiyorum,ona kizgin kalamiyorum.
Siz çok uzun süre evli kalmıssınz ben 5 yıl kaldım onda bile toparlayamıyorum çok haklısınız Allah yardımcımız olsun hepimizin ama saygı bittiyse inanın geri dönüşü olsa bile toparlanamıyor biseyler o yüzden bittiğini kabul edip yola devam demek daha iyi

Siz çok uzun süre evli kalmıssınz ben 5 yıl kaldım onda bile toparlayamıyorum çok haklısınız Allah yardımcımız olsun hepimizin ama saygı bittiyse inanın geri dönüşü olsa bile toparlanamıyor biseyler o yüzden bittiğini kabul edip yola devam demek daha iyi
Bende 8 ay evli kaldim ama iste olmayinca da olmuyor neticede ayni evde biseyler paylasiyosun ayni hayalleri kuruyosun bi ara ayni yatagi paylasiyosun.Zor cok zor oluyo.

esimin ilgisizligi,sürekli kendini arkadaslariyla birlikte disari atmasi,benim cocuklarimla sürekli yanliz hayatim.Ayri yasama teklifi benden geldi ama ben böyle olacagini düsünemedim. Ayri oldugumuz süre icinde hic dirlik vermedi,yapmadigi kalmadi.Tehditle kötülükle beni yeniden kazanmaya calisti,en büyük hatasi oydu.halbuki amac sakinlemek,birseylerin farkina varmakti.éyle seyler apti ki bana o an icin yeniden biraraya gelmeyi düsünmem imkansizdi.o da gurur yapti ve ya eve dönerim ya bosanirim dedi. Olaylar cok uzun ve larmasik.yazarken bile zorlaniyorum toparlayamiyorum :KK43:
Allah yardimciniz olsun insallah ikiniz icinde hakkinizda hayirlisi olur

Boşanma olayı bir nevi ölüm gibidir, yas evresi olur önce, o evrede yasınızı tutmazsanız zorlanırsınız gibi bir yazı okudum bir yerde. Bende hiç o yas evresi olmadı arkadaşlar. Adam evden gittiğinden beri (3 buçuk aydır) o kadar huzurluyum ki... İnanın sadece bir kez ağladım, neden böyle oldu, ne hayaller kurmuştuk filan diye. Onun dışında hiç ağlamadım. Üzülemiyorum. Evden onun eşyalarını topluyorum, kolilere koyuyorum, almaya gelirse hemen alıp gitsin diye, inanın bir gram üzüntü hissetmiyorum. Duygularım mı köreldi, normal mi bu durum?

Boşanma olayı bir nevi ölüm gibidir, yas evresi olur önce, o evrede yasınızı tutmazsanız zorlanırsınız gibi bir yazı okudum bir yerde. Bende hiç o yas evresi olmadı arkadaşlar. Adam evden gittiğinden beri (3 buçuk aydır) o kadar huzurluyum ki... İnanın sadece bir kez ağladım, neden böyle oldu, ne hayaller kurmuştuk filan diye. Onun dışında hiç ağlamadım. Üzülemiyorum. Evden onun eşyalarını topluyorum, kolilere koyuyorum, almaya gelirse hemen alıp gitsin diye, inanın bir gram üzüntü hissetmiyorum. Duygularım mı köreldi, normal mi bu durum?
Iliski icinde tek tarafli cok caba gostermissiniz anlasilan.Sizi sogutcak seyler yapip sonrasinda vazgectiyseniz uzulmemeniz normal bence.Siz iliskinizden daha oncesinde yas donemini atlatmis olabilirsiniz.Belkide coktan evliyken kafanizda bitmisti

Bu grubu yeni buldum, çok güzel bir düşünce. Önceki mesajlarımda görebilirsiniz çok sevdiğim ve sevildiğimi düşündüğüm 12 yıllık evliliğimde aldatıldım. Zaten zor bir dönemin üstüne böyle bir ağırlığı çok kaldıramadım. Dışarıdan güçlü görünüyorum ama gerçekte çok üzgünüm ve bu travmayı hala atlatamadım. Şu anda fiziki ayrılma aşamasındayım. Çünkü kendisi hala evde ve bu konuda çok pişkin. Mümkün oldukça görmüyorum, konuşmuyorum ve ayrı odalarda yaşıyoruz. Avukatla görüştüm. Önce ev ayırmak sonra kendime gelip bir sonraki adımı atmak istiyorum. Zor bir kararmış. Affetmek veya tekrar beraber olmak istediğim için değil ama kimse boşanmak için evlenmiyor, o yüzden zormuş. Teşekkürler bu sayfayı açtığınız için.

Bu sayfa sabitlense çok yararlı olur. Benzer şeylerden geçenler okuyabilir. Ben tamamen tesadüfen buldum.

Bir tanıdıgım var maddi durumları oldukça iyi. Kocası kendisini aldatmıs zamanında. Su anda da aldatılmadıgından emin bile degıl. Ve soyledıgı su ; kocam beni maddi yonden yasatıyormu evet ozaman gerisi teferruattır ne yaparsa yapsın.. Ne ılgınc degılmı arkadaslar artık erkeklerin ihaneti hemcınslerımızın tarafından normalleştiriliyor.ürkünç bir kabulleniş söz konusu. Tamm hepimizin hayatında calkntılı donemler oluyor olmuyor degil ama kocasının sevgili olduguna emın bu kadının bu durumu vahim yani. Ki birde bu kadında oldukca zengin kocasına muhtaç değil yani. Bunu diyen kadının meslegıde ne biliyormusunuz? Boşanma avukatı!!

Ha bu konuyu da neden acıkladım konuyla pek alakası yok ama bir arkadaşta buna benzer seyler yazmıs ona istinaden...

Benimde 2.evlılığim.. İlkinden boşandım sebebini burda bilen bilir. Sureklı yazıp durmak istemiyorum🤗Yanı geciyor arkadaslar heleki o tükenmişlik noktasına geldıysenız cıdden atlatıyorsunuz.

Merhabalar herkese. Ben boşanma aşamasındayim. Aynı zamanda hukukçuyum. Aldatıldim. Soy adını taşıdığım yaratik beni boşandığı eşiyle aldattı. Davayı anlaşmalı açtık tabi sonra bu anlaşmalıyi cekismeliye çevirdi. Dava 1 yıl oldu devam ediyor.
Karakter yoksunu insanlar yüzünden travmalar yaşadık yaşıyoruz. İnşallah sözüne güvenilen, bencil ve narsist olmayan biriyle tanışırsınız.

Benim babamla annem boşandı. Annem çok mutlu. Zaten kadının hep hayali boşanmaktı. 30 sene sonra boşandılar. Babam annemi aldattı. Bu aldatması 100 üncü falandı. Ama hep çocuklar var, aile desen kabul etmiyor, ailesi çocukları bırak gel diyor. Alkolik insana çocukları bırakamadı annem ve çekti. Bizi bıraksaydı, baba tarafı evlendirirdi köyden birileriyle. Annem 9 aylık hamileyken evli kadın kaçırdı babam, hapise falan girdi. O kadar çok şey yaptı ki. Şuan başka bir kadının 10uncu kocası. O kadın babama öyle eziyet ediyorki. Maaş kartını alıyor, evi toplamıştır, yemek yapmıyor. Babam köpek gibi pişman. Annem asla affetmiyor. Annemin pazarda önünden el ele geçiyorlar. Aralarına kadının çocugun da almışlar. 3 kardeşiz ve birimizin elinden böyle tutmadı emin olun. Tüm akrabaları hatayı bizde buluyor. Biz evlat olarak baba yapma dememişiz. Annem kadınlık yapmamış. Babamı temiz giydirmemişiz.55 60 yaşındaki insanı ben mi giydircem.Akrabaların korkusu da babamın başlarına kalması. Anneme nafaka veriyor. Bu kadınla ayrılırsa bunada nafaka verecek. Maaştan birşey kalmayacak. Hiçbir çocugu görüşmüyor. Torunu oldu onu bile görmedi. Annem mutlu şükür. Kadın kendını topladı. Eskıden hep kendı kendıne sinir olur konuşurdu. İyiki boşandılar. Keske daha önce bosansalardı. En azından psıkolojımız bozulmazdı

Benim babamla annem boşandı. Annem çok mutlu. Zaten kadının hep hayali boşanmaktı. 30 sene sonra boşandılar. Babam annemi aldattı. Bu aldatması 100 üncü falandı. Ama hep çocuklar var, aile desen kabul etmiyor, ailesi çocukları bırak gel diyor. Alkolik insana çocukları bırakamadı annem ve çekti. Bizi bıraksaydı, baba tarafı evlendirirdi köyden birileriyle. Annem 9 aylık hamileyken evli kadın kaçırdı babam, hapise falan girdi. O kadar çok şey yaptı ki. Şuan başka bir kadının 10uncu kocası. O kadın babama öyle eziyet ediyorki. Maaş kartını alıyor, evi toplamıştır, yemek yapmıyor. Babam köpek gibi pişman. Annem asla affetmiyor. Annemin pazarda önünden el ele geçiyorlar. Aralarına kadının çocugun da almışlar. 3 kardeşiz ve birimizin elinden böyle tutmadı emin olun. Tüm akrabaları hatayı bizde buluyor. Biz evlat olarak baba yapma dememişiz. Annem kadınlık yapmamış. Babamı temiz giydirmemişiz.55 60 yaşındaki insanı ben mi giydircem.Akrabaların korkusu da babamın başlarına kalması. Anneme nafaka veriyor. Bu kadınla ayrılırsa bunada nafaka verecek. Maaştan birşey kalmayacak. Hiçbir çocugu görüşmüyor. Torunu oldu onu bile görmedi. Annem mutlu şükür. Kadın kendını topladı. Eskıden hep kendı kendıne sinir olur konuşurdu. İyiki boşandılar. Keske daha önce bosansalardı. En azından psıkolojımız bozulmazdı
Annenizin ellerinden öpüyorum...birde en çok sevdiğim şey Allah bazen öte tarafa birakmiyor bazı şeyleri bu dünyada da ceza çektiğini görmek çok güzel oluyor ...ben eşim ve ailesine beddua etmiyorum ama Allah'a havale ediyorum birgün pişmanlıklarını görmeyi çok istiyorum ama iş işten elbet geçmiş olacak !

Bir tanıdıgım var maddi durumları oldukça iyi. Kocası kendisini aldatmıs zamanında. Su anda da aldatılmadıgından emin bile degıl. Ve soyledıgı su ; kocam beni maddi yonden yasatıyormu evet ozaman gerisi teferruattır ne yaparsa yapsın.. Ne ılgınc degılmı arkadaslar artık erkeklerin ihaneti hemcınslerımızın tarafından normalleştiriliyor.ürkünç bir kabulleniş söz konusu. Tamm hepimizin hayatında calkntılı donemler oluyor olmuyor degil ama kocasının sevgili olduguna emın bu kadının bu durumu vahim yani. Ki birde bu kadında oldukca zengin kocasına muhtaç değil yani. Bunu diyen kadının meslegıde ne biliyormusunuz? Boşanma avukatı!!

Ha bu konuyu da neden acıkladım konuyla pek alakası yok ama bir arkadaşta buna benzer seyler yazmıs ona istinaden...

Benimde 2.evlılığim.. İlkinden boşandım sebebini burda bilen bilir. Sureklı yazıp durmak istemiyorum🤗Yanı geciyor arkadaslar heleki o tükenmişlik noktasına geldıysenız cıdden atlatıyorsunuz.
Kendisinin de sevgilisi vardır öyleyse. Aksi halde hiç kimse böyle bi hayatı yaşamak istemez. Bi yerde dengeliyorlardır biribirlerini.

Allah yardımcınız olsun yeni evlisiniz benim gibi sizin eşinizde benimki gibi evlilik kavramini pek anlayamamış.alin karşınıza konuşun bu böyle nereye kadar gidecek diye
Benim eşimde bekarken Rus kadinlarla nerde sabah orda akşam tatiller oteller arkadaş ortamlari vs yaşamış,evlenince evliliği kaldıramadı.Kendine değilde sanki ailesi için benle evlenmiş gibiydi sürekli onlarla vakit geçirmemizi istiyordu annemin koluna girde yürü diyordu. Gorumcemi çocuğumuz gibi her yere yaşıyorduk üstelik evlenir evlenmez. benim istemediğim zamanlarda hep kavga çıkarıyordu. 8 yıl geçti ne değişti hiç.. boşuna düzelir aman çocuk var diye sabretmisim.. Üstelik şiddet aldatma hakaret 2 cocuk..Şuan boşanmak için güç toplama aşamasındayim. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun destek olanlara çok teşekkür ederim 💐😘

X