Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Bende boşanma aşamasındaym,2yil olcak hala bosanamdm allahm okadar zorki,bosanamann bir sitresi yeni birine kalbini bike açamıyorsun,kimseye guvenemiyorum,saklıyorum bilmiyorum vok zor

Merhaba arkadaşlar . bende 7 yıllık evliliğime henüz resmi olmasada noktayı koydum ve evden ayrıldım . 7 yıl sabrettim . ne vaatleri , ne maddi sıkıntısı , ne aile sıkıntısı hiç bitmedi , ve hiç birşey değişmedi değişmiyorda , aiem üzülülür onlara nasıl anlatırım vs.. diye yıllardır sabrettim ama şuan 4 ay oldu ve artık herkes öğrendi . evliliğimizdeki sorunları onun ailesi ilk günden biliyordu fakat hiç umursamadılar taki ben evden ayrılıncaya kadar ama artık çok geç. asıl boşanmaya cesaret etmek diyil korkulması gereken şey tekrar aynı mutsuz hayatı yaşamak . kimse sizden daha değerli diyil emin olun oyüzden yarın diye birşey yok ve bu dünyada değmeyecek biri için mutsuz yaşayıp o şekildede yok olmak çok acı ben artık mutlu olmaya seçtim herkese ve herşeye rağmen inşallah herkes için hayırlısı olur

7 yıl sizin için zor olmadimi,ben 4 ay evli kaldm,2 yil olcak daha kendime gelemedim bile,boşanmak çok acı bir şey,hep geçmişte kendisinin ve ailesinn yaptiklari gitmiyo akımdan,hala bosanamdm gerçi biterse unuturum heralde diyorum

Merhaba arkadaşlar, ben de 11 yıllık evliliğimi ikinci çocuğumla taçlandırdıktan sonra bitirme kararı aldım.Biri 8 kız diğeri 9 aylık erkek iki çocuğum var.Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de oymuş.Bile bile ladesti benimki ama çok sevdim hala seviyorum, davayı ben açtım o kabullenmedi ama bir şekilde alesi ikna etti.Defter aynı olduktan sonra yeni sayfa açmanın bir manası yokmuş gerçekten.Duruşma eylüle kaldı inşallah bundan sonrası ikimizin hatta dördümüz için de hayırlı olur.Allaha şükür işim var evimi tuttum,yeni mobilya aldım çok eksiğim var çok da borcum olacak ama zamanla hepsi ödenir biter ben çocuklarımla geçireceğim zamana bakarım.Ailem de yanımda sağolsunlar oğluma bakacaklar okul çağına gelene kadar.Rabbim gazamızı mubarek eylesin :)

Ben oğlum dort aylıktı bosanma kararı aldım eşim istemedi ama düzelmedi de. Bir kere aile terapistine benle geldi sonra bıraktı ben tek gitmeye devam ettim ve kendı basıma kararımı verdim,Allahım nolursun benim eski ben olmama izin verme diyorum çünkü bu yaz tatili sürecinde günde bir iki saat de olsa kendi basıma kalıp düşünmeye fırsatım oluyor.Dava açtığım için hiç pişman değilim.Ailen de arkandaysa o bebek yine pamuklara sarıla sarıla büyütülür inan.Önce düzeltmek için adım at ben ugrastım olmadı dıyorsan yapılacak şey belli.

Umarim bundan sonrası sizin için güzel olur,

Umarim bundan sonrası sizin için güzel olur,
İnşallah öyle olur.Eşimle bu olaylarımızdan sonra bir kere karşılaştık çocuklarla görüşmeye geldi.Arada bi instagramdan ya da whatsappta bakmadan edemiyorum ama biliyorum hala ne cevizler kırıyordur,telefonu elimden bırakıp kitaba ya da işe sarıyorun.sizlerin de böyle gel gitleri oluyor mu??

Benim ilk zamanlar oluyodu,ama artık yok her şeyini sil.ona ait,eğer unutmak istiyosan,sürekli aklına gelmesi normal, insan hemen unutamiyo tabiki ama azaltmak en iyisi,umrumda bile değil artık

Benim ilk zamanlar oluyodu,ama artık yok her şeyini sil.ona ait,eğer unutmak istiyosan,sürekli aklına gelmesi normal, insan hemen unutamiyo tabiki ama azaltmak en iyisi,umrumda bile değil artık
Ben instagramdan sileli baya oldu annemlerde ekli annem eşimin bir paylasımını gorse aa bak şunu koymuş bunu koymuş diyor.Whatsapptan da uzaklastırma kararı cıktıgından beri engellemiştim o da beni engellemiş kağıt gidince eline.Gecen hafta kızımla ablasına gıttıler tatile,ben de babamdan msj attım ev musaıtse kıtaplarımı alıcam dıye kilidi değiştirdim giremezsin yazmıs,hiç cvp vermedim.

Anladmm,biz tamamen ailecek görüşmüyoruz,çocuk olmadığı için arayı bağlayan bi durum yok,allah yardmcnz olsun sizinde benmde inş.

Merhaba duruşmanız nasıl geçti, nafakaya hükmedildi mi. Ben de bekliyorum da cekismeli bosanma davasında son dilekçe asamasındayız

Ben 9 yıl çektim. Sürec nedir merak ettim

Bende Boşanıcam inşallah 2 gün sonra dilekçe vericem :) gübek atıyorum resmen

Anlatamıyorum ki

Keşke cesaretim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…