Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Resmen kendi eşimi gördüm anlattıklarında bende şuan ayrılma düşüncesindeyim ama bakalım kolay olmuyo böyle şeyler malesrf

Canım çok zor aynı durumları yaşıyorum aslında her kavga da ondan nefret ediyorum sonra iş ciddiye binince onu özlüyor ve evime dönmek istiyorum tekrar aynı sorunları oluyor hevesim kaçıyor boşanma aşamasındayım bende o kadar zor ki benden önce iki kez nişan atmış eşim her tartışmada ben de bunu söylerdim Ona hataları kendi ara diye benim de başıma bu geldi allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin

AH canım kurduğun tüm hayallerin çöp olmasını iyi biliyorum bizde bi sene 3 aylık evliyiz boşanıyoruz bugün dava açılacak anlaşmalı içim dışım bambaşka rabbim sabır versin herkese

Kusursuz insan ,ilişki yoktur kusursuz evlilik diye de bir şey yoktur acısı ile tatlısıyla beraber birlikte olabilmek vardır hiç bi evlilik süper deil insan gbi davranılması lazım saygı önemli unutmamak gerek herkes sorunlu bir sonraki sorunsuz olmaz die bişe yok ama hayat zindan etmemeliyz 1 kere dünyaya gelyz sen her yol dene evlilini kurtarmak için canım

NE kadar doğru söylüyorsun bi kavga elinden geleni o yapıyor diğerinde ben bu sefer gene ben ben 10 gün önce dava açtım yalvardı yakardı geri öektim şimdi o açtı anlaşmalı tekrar düşün taşın diyorum. Ama yok anlaşamıyorız diyor başa gelen çekiliyormuş Benim alnıms bu yazılmış rabbim hakkımda hayırlı olanı gönlğme razı eylesin inşallah

Benim esim de öyle dedi ben çok çabaladim hatta yalvardım yapma 2 çocuk var diye ama ısrarla bizim sonumuz yok dedi beni hamile halimle birakti. Geçen hafta da duruşma oldu boşandık.. Çok acı gerçekten hele ki çocuklar varsa onlara bakıp bakıp hüzünleniyo insan anne babaları ile hep birlikte vakit geçirmek onların da hakkıydı diyorumama neye yarat bitti artik

Özelde yazın isterseniz dersinize ortak benim de halim aynısından farksız değil Salı günü yeni bir işe başlayacağım salı günü de duruşma olacak mış iş ile görüşmem lazım hep sıkıntılar çıkıyor irabnim hayırlar vesile etsin çok zor
Benim çocuğum yok düşüğüm var bi tane bu dünya da yiyecek lokması yokmuş yavrumun
Ben dün ve bugün relax çayı var onu aldım aktardan kafamı rahatlatıyor kafama takmıyorjm gibi hissediyorum size de tavsiyem alın

Peki sen ne istiyorsun istersen sürtüşmeli olarak boşanmamak için uğraşırsın ama değer mi anlık değil yaşanmışlar yaşanacaklar herşey göz önünde almalısın

Allah ım ya nasıl vicdan hamile eşi bırakmak işde erkek aklı varya vicdandan uzak Allah sabır versin bnde çok çekiyorum valla 2. Evlilim gidecek yerim işim yk die galibada hamileyim Rabbim sabır versin hayat çocukların için yüzüne gülsün

Sİzin ikinci evliliğimiz mi koyamamış allah sabır versin size de kaç yaşındasınız

Ben boşanalı 2.5 yıl oldu.Aslında biz inatlaşma sebebiyle anlaşmalı boşanma dilekçesi yazdırmaya gittik avukata aslında niyetim boşanmak değildi şöyle bir gözü korksun istemiştim.Dilekçe yazılırken oğlumla ilgili tüm sorumluluğu üzerinden attı asla iştirak nafakası ödemeyeceğini söyledi ve çocuğu tüm haklarıyla bana devretti ortak velayet falan istemedi.Ben zaten öğretmen olduğum için bana nafaka ödemeyecekti istemedim.Sonra inanılmaz bir mal paylaşımına girdi mikrodalga fırından tutun oturma odasındaki iki çekyattan birini ben alayım birini sen ala kadar işi götürdü.Taksidi devam eden kurutma makinasının kalan taksitlerini istedi.Ben de durumu hiç bozmadım 1 ay sonra direk boşandım.Her şeyde bir hayır varmış.O şekilde dilekçe yazmaya gitmeseydik bu adamın bu halini hiç göremeyecektim böyle bir adamla evli kalmak insanın kendine yapabileceği en büyük saygısızlıktır bence.Çocuğumu da alıp annemlerin yan dairesini satın aldım buranın da en iyi okuluna tayin oldum çok şükür.Keyfim çok yerinde.Evimin borcu da biterse küçük de bir araba alırım keyfime bakarım oğlumla artık

Hakkında hayırlısı buydu demek Allah oğlunla güzel ömür nasip etsn

İstediğiniz zaman dava açıp iştirak nafakası isteyebilirsiniz. İştirak nafakası çocuğun hakkıdır ve anne, çocuk adına bu haktan vazgeçemez.

İstediğiniz zaman dava açıp iştirak nafakası isteyebilirsiniz. İştirak nafakası çocuğun hakkıdır ve anne, çocuk adına bu haktan vazgeçemez.
biliyorum ama tercih etmiyorum bu durumu çünkü ileride bana velayetle ya da çocukla ilgili farklı bir dava açarsa bunu kullanmayı düşünüyorum.İştirak nafakası bile vermiyor herhangi bir hakkı yok çocuk üzerinde şeklinde.300-500 lira almak yerine çocukla ilgili tüm hakları tekelimde tutmak mantıklı geliyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…