- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Allah kurtarmış o manyaktan seniAlesi ikna etti zar zor, benimkinin manyaklıklarını anlatsam sabah olur, en son silah elinde fellik fellik arabayla beni sokaklarda arıyordu boşanma davası açtım diyeikimizi de vurcakmış boşanmamıza gerek yokmuş.
Bu kadar manyak değildi, kendi işini kurdu çok kazanmaya çok içmeye başladı ve sonuç.Allah kurtarmış o manyaktan seni
Hayat bir başkası için heba edilmeyecek kadar kısaBende eşimden soğudum artık. Hayatının kumandası onların elindeymiş gibi 33 yaşındaki adamın abisinin babasının sözünü dinlemesi, yeni yuva kurduğunun aile olduğunun farkında olamaması, eski bekar hayatına devam etmek istemesi ( eve 1 buçuktan aşağı gelmemesi). Abisi ve arkadaslarıyla sürekli şehir dışı geziler düzenlemesi, ailesine dur diyememesii onların dolduruşuna gelmesi soğuttu. Kısacaası 7 aylık evlilikte hiç kendimi yeni evli gibi hissedemedim. Evde akşama kadar akşamdan da sabaha kadar cam kenarında koca bekledim. Artık ben de yoruldum bittim tükendim. 2 gündür ben annemlerdeyim ne aradı ne sordu, burdan 9 saat uzaklıktaki bir şehre geziye gitmiş abisi ve arkadaşlarıyla. Sonraki süreci çok merak ediyorum ..
Alesi ikna etti zar zor, benimkinin manyaklıklarını anlatsam sabah olur, en son silah elinde fellik fellik arabayla beni sokaklarda arıyordu boşanma davası açtım diyeikimizi de vurcakmış boşanmamıza gerek yokmuş.
O da kanıt olarak vergi kayıtlarını yollamış nasıl yaptı anlayamadım, neye hükmedilirse razı olacağım galiba bi de ödememek için de direnecek beni ugrastıracakEğer vergi kaçırmıyorsa yıllık ödediği vergiden gelirinin hesaplatabilirsiniz sanırım. Zaten SSK sını büyük ihtimal asgariden ödüyordur ordan birşey çıkmayabilir ama yine de bakmak gerek. Ayrıca eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız nasıl olsa hakim eşinizi tanıyordur ve bu durumda hakimi zor geçindiğine ikna edemez. Allaj vicdanlı hakimlerle karşılaştırsın ve haklarımızı onlarda koymasın inşallah
O da kanıt olarak vergi kayıtlarını yollamış nasıl yaptı anlayamadım, neye hükmedilirse razı olacağım galiba bi de ödememek için de direnecek beni ugrastıracak
[/QUOT
Aile hakiminin çalışmayan taraf ve müşterek çocuğun mağduriyetini gözetip engel olması görevi ancak neden böyleler anlamıyorumDemekki vergi kaçırıyor eşiniz. eksik vergi ödediği için ödediği kadarını gösterip bak bu kadar kazanıyorum diyor. ödememek için uğraştırsın icra başlatırsınız eninde sonunda para girişi olacak hesabına. gerçekten zor süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun. benimkinni geliri ayan beyan ortaqda olmasına rağmen hakim bu kadara hükmetti. Onu da Allah'a havale ediyorum.
Neden bosanmak istesinki,çalışan bi eş,alışveriş yapılıyor,kıyafetler temiz tek tek ütülü,yemek önünde,çocuklara bakılıyor,ona bir tek içip hovardalık yapmak kalıyor gece vakti gelmeler ha bir de sureklı ben birşey yapmadım deyip inkar etmek,faturalar da ödendiği için elalemin kadınlarına para ve kontor gondermek de işin cilası. O gün beni kovaladı emnıyete gittim uzaklastırma cıktı ıkı ay.Şimdi hovardalıga devam.İnternet farurasını uc aydır odemıyormus benı arıyorlar,arabanın vergisini yatırmamıs faizlenmiş,dibi görür inşallah,Allaha havale ediyorum.boşanmak istemiyor muydu
Bu gidişle dibi göreceğe benziyorNeden bosanmak istesinki,çalışan bi eş,alışveriş yapılıyor,kıyafetler temiz tek tek ütülü,yemek önünde,çocuklara bakılıyor,ona bir tek içip hovardalık yapmak kalıyor gece vakti gelmeler ha bir de sureklı ben birşey yapmadım deyip inkar etmek,faturalar da ödendiği için elalemin kadınlarına para ve kontor gondermek de işin cilası. O gün beni kovaladı emnıyete gittim uzaklastırma cıktı ıkı ay.Şimdi hovardalıga devam.İnternet farurasını uc aydır odemıyormus benı arıyorlar,arabanın vergisini yatırmamıs faizlenmiş,dibi görür inşallah,Allaha havale ediyorum.
Nedense böyleleri dört ayak üstüne düşüyor,hiçbirşey ağrıma gitmiyor iiki konu dısında birincisi beni görüştüğü kadınlara kötüleyip eve gelince yüzüme gülmesi, diğeri de cocuklarına ve bana ayıracagı zamanı her ne pahasına olursa olsun onlara ayırması, aşk olsa amenna hep kısa süreli cinsel amaca yönelik ilişkiBu gidişle dibi göreceğe benziyor
Karşı taraf okadar çirkinlesebiliyorki,bi dolu iftiraçok üzgünüm çok zor bir süreç.
herseyden öte karsi tarafin yaptiklari ve bunlari nasil yapabildigine inanamamak, hazmedememek en agir geleni
Karşı taraf okadar çirkinlesebiliyorki,bi dolu iftira
Malasef benimdekesinlikle. icimi en acitani bu.
hiç mi aramadı seni?Bende eşimden soğudum artık. Hayatının kumandası onların elindeymiş gibi 33 yaşındaki adamın abisinin babasının sözünü dinlemesi, yeni yuva kurduğunun aile olduğunun farkında olamaması, eski bekar hayatına devam etmek istemesi ( eve 1 buçuktan aşağı gelmemesi). Abisi ve arkadaslarıyla sürekli şehir dışı geziler düzenlemesi, ailesine dur diyememesii onların dolduruşuna gelmesi soğuttu. Kısacaası 7 aylık evlilikte hiç kendimi yeni evli gibi hissedemedim. Evde akşama kadar akşamdan da sabaha kadar cam kenarında koca bekledim. Artık ben de yoruldum bittim tükendim. 2 gündür ben annemlerdeyim ne aradı ne sordu, burdan 9 saat uzaklıktaki bir şehre geziye gitmiş abisi ve arkadaşlarıyla. Sonraki süreci çok merak ediyorum ..
hiç mi aramadı sonuc nedir ?hayırlı uğurlu olsun ne diyeyim. Benimkide hiç arayıp sormadı 6 ay oldu. kendileri bilirler kaybeden biz değiliz. onlar ailelerini kaybettiler.
Keşke önce tedbir nafakası için dava açıp arkadan boşanma davası açsaydınız. Nafaka bağlanması için boşanma davası açmaya gerek yok. Ayrı yaşamak yeterli. Türk hukukunda böyle bir dava türü var fakat meslektaşlarım da dahil olmak üzere birçok kişi bilmiyorBenim eşim de gelirini az göstermis, kendim zor geçiniyorum demiş oysa ki ortalama 7 bin kazanıyor, hakim dava açılması ile birlikte nafakaya hükmeder diye düşünmüştüm ancak duruşmaya kaldı galiba, bu da bir mağduriyet aslında hakimin bunları gözetmesi lazım
Hakimler görevleri gereği yerel halkla ilişki içine girmezler. Çünkü taraflı davrandıkları iddiası ile karşılaşabilirler. Yani küçük bir yer de olsa hakimler adliye personeli dışında pek kimseyi tanımazlar. Yapılacak en iyi şey;Eğer vergi kaçırmıyorsa yıllık ödediği vergiden gelirinin hesaplatabilirsiniz sanırım. Zaten SSK sını büyük ihtimal asgariden ödüyordur ordan birşey çıkmayabilir ama yine de bakmak gerek. Ayrıca eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız nasıl olsa hakim eşinizi tanıyordur ve bu durumda hakimi zor geçindiğine ikna edemez. Allaj vicdanlı hakimlerle karşılaştırsın ve haklarımızı onlarda koymasın inşallah