Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

NASIL BAŞARDINIZ Çocuklarınıza kim baktı mahkeme çocukları hemen size verdimi

NASIL BAŞARDINIZ Çocuklarınıza kim baktı mahkeme çocukları hemen size verdimi
Çocukların birini belediye kreşine verdim. Gittim konuştum belediyeyle durumumu anlattım. İhtiyacım var diye dilekçe verdim kabul ettiler 350 liraydı o zaman bana çok uygun geldi. Küçüğe annem teyzem birlikte baktılar ben işteyken. 1+1 bir ev tuttum kimsenin üstüne gitmedim. Kirası 720 liraydı. Küçük olunca ısınma giderler falan az oldu. Zaten çalışıyordum iş sorunum yoktu benim. Mahkeme çocukları bana verdi biri zaten karnimdaydi başka yere veremezdi :) diğeri de 2.5 yaşındaydı elbette ki bende kaldı. Hamilelikte çok zor geldi yalan değil. Tek başına o süreçte çok kötü hissettim. Doğum sonrası da epey ağladım tek başıma ama bitecek dedim ya. Güzel günler de gelecek dedim. Ha gayret güzelim gayret biter elbet bu yağmur sabret diye bir şarkı var bilir misin? Onla avundum hep. Bir kaç dost bir kaç kuzen ilaç gibi geldi. Geçen gün intihar eden bir arkadaşım vardı ne çok yanımda olmuştu o zamanlar. İşyerim çok destek oldu maddi manevi. Yani yola çıkınca yoldaş bulunuyor. Baktım sonra birşeyler yoluna giriyor. Her gün bir öncekinden güzel. Bir enerji geldi üstüme o depresyon ağırlığı kalktı yavaş yavaş. Şimdi gerçekten iyileşti ruhum.

Hamileyken boşanma sebebi neydi ne güzel güçlü bir kadın beni hamileyken Aldattı eşim Aileme kızdığı için tartışma sırasında evden kovdu 7aylık hamileyken boşanamadım kızım babasız kalmasın elalem çok konuşur düzenim olmaz diye sustum kimsenin haberi olmamdan 2 yıldır içimdedir bu yara ahhh ahh

hiç kimse güçlü doğmuyor inan bana. hatta öyle zamanlar oldu ki hiç yataktan çıkmadan bir gün geçirdim. insan bu dibe vurmaz mı? çaresiz hissetmez mi? bir parkta insanlar başına toplanana kadar feryat figan ağlamaz mı? işyerinin tuvaletinde kaç tane fayans olduğunu biliyorum mesela. bir kere ama sadece bir kere cesaret etmeye bakıyor. inan su akıp yolunu buluyor bir şekilde. hala hayatta herkes kötü değil bazen iyilerle de karşılaşıyorsun.
ben boşanmaya karar verdiğimde hamile olduğumu bilmiyordum. ama kararım kesindi. öyle aldatma şiddet falan yoktu bizde. evlilik adamı değildi öyle diyeyim. dönmedim kararımdan kızıma da kıymadım. hayatımın en doğru kararıymış şimdi bakınca.
bak şöyle düşün çekmeye devam etmek kiracı olmak gibi her ay bedelini ödüyorsun ama eline bir şey geçmiyor. mutsuz evlilikte boşanmak ise kredi ile ev almak gibi peşinatı var yüklü bir ödeme yapıyorsun baştan sonra da epey bir süre ödemeye devam ediyorsun ama sonunda rahatlık mutluluk özgürlük senin oluyor.
içinde yaralarla yaşamak için hayat çok kısa

Çok güzel özetlemişsiniz zaten bana Bi kere gidersen kapı orada dedi affettim Bi şekilde en kötüsü Aldattı işte nasıl bir vicdan muhasebesi bilmiyorum artık kredi çektim araba borcu için 2yıl geçti o unuttum sanıyor ama hiç geçmiyor uzatıyorsun geçmişe takılıyorsun dedi hamile kalmamak için elimden geleni yapıyorum çünkü bu evlilik bitecek soğudum ondan kızım kardeşe mahrum kalacak ama bilmeyecek hiçbir zaman sebebini babasının zevkinin derdinde olduğu zaman hastanelerde bebeğim diye az ağlamadım ve o sadece benim bebeğim günah öyle deme diyenler var bedelini öderim sadece benim canım o günahsız yavru

öncelikle hiiiç korkma boşanınca hayat bitmiyor. biz o adamları alıp oralara koyuyoruz aslında hayatın anlamı falan değiller ki ben efsane bir aşkla evlendim. hayatımızın merkezi kendimiziz. inan bana sadece ben nasıl daha mutlu olurum deyip verdiğim kararlar en doğruları çıktı. sen de öyle yap düşün bir nasıl daha mutlu olursun?

Elimde hiçbir dedil ıspat yok onun rahatlığı karşı tarafta birazda ona sorsan ne istersek alıyorum çalışıyorum sizin için evin eksiği olmuyor tamam işte mutlu ol

Merhaba duruşmanız nasıl geçti, nafakaya hükmedildi mi. Ben de bekliyorum da cekismeli bosanma davasında son dilekçe asamasındayız
merhaba evet ön inceleme duruşması oldu ve hakim onun gelirini yanlış hesapladı. Bordroda yazan ek ödemeleri dikkate almadı. ayrıca çocukların giderlerine hiç bakmadı 2 çocuk için toplam 1500 TL nafakaya hükmetti. karara itiraz ettim ama itirazımı da reddetti bende üst mahkemeye başvurdum. ayrıca hakim değişti çok şükür yeni hakimden tekrar nafakanın arttırılmasını talep edeceğim. uğraşıyorum yani canla başla, bıkmadan usanmadan. hakkımı almak için elimden gelen herşeyi yapacağım. pişman olacak benim taleplerim doğrultusunda anlaşmalı boşanmadığına. sağolsun avukatım benden de çok uğraşıyor o olmasa bu kadar çok uğraşamazdım.

aile yardımı olmadıkça küçük çocukla boşanmak çok zor. Allah ailelerimizden razı olsun, başımızdan eksik etmesin.

Benim eşim de gelirini az göstermis, kendim zor geçiniyorum demiş oysa ki ortalama 7 bin kazanıyor, hakim dava açılması ile birlikte nafakaya hükmeder diye düşünmüştüm ancak duruşmaya kaldı galiba, bu da bir mağduriyet aslında hakimin bunları gözetmesi lazım

hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben Ankaradayım ve buradaki hakimler en iyi ihtimal ön inceleme duruşmasında bağlıyor hatta ilk duruşmaya kadar bekletende oluyormuş. Evet kesinlikle çok büyük mağduriyet yaşanıyor. Allah yargının eline düşürmesin gerçekten. Bu arada 7 bin TL aldığını maaş bordrosu ile ispatlayamıyor musunuz? çocuk var mı? benimkininkini de 6.000 olarak kabul etti hakim ama aslında 9.000 kazanıyor.

Yargının kadınların yanında olduğunu söylerler hep aslında ama bu yapılan ihmal öyle göstermiyor bakalım ileriki aşamalarda neler olacak. Benim durumumda karşı taraf da avukat, kendi bürosunda gelen davalara göre kazancı değişiyor. Mesleğinden ötürü de bir kılıfa uydurur ve zor geçindiğine ikna edebilir diye düşünüyorum yine de elimden geleni yapacağım Bir tane cocuk var bizde de

O yıne iyi,benimki işten çıkış yaptırmış kendine benim dava açtığımı öğrenince söyledi,benden bir şey alamayacaksın ben işsizim dedi,aslında dükkanın mali işleri herşeyin idaresi onda ve ortalama sizinki gibi 7bin hatta bazen daha fazla kazanıyor.Biz anlaşmalıya döndük ve cocuklar için 1000tl aylık nafakayı kabul etti.Daha durusma tarıhımız belli değil.

Anlaşmalıya dönmesi psikolojik olarak çok iyi olmuş benimki asla dönmez dünyanın en öfkeli hırslı adamıyla evlenmişim

Anlaşmalıya dönmesi psikolojik olarak çok iyi olmuş benimki asla dönmez dünyanın en öfkeli hırslı adamıyla evlenmişim
Alesi ikna etti zar zor, benimkinin manyaklıklarını anlatsam sabah olur, en son silah elinde fellik fellik arabayla beni sokaklarda arıyordu boşanma davası açtım diyeikimizi de vurcakmış boşanmamıza gerek yokmuş.

Eğer vergi kaçırmıyorsa yıllık ödediği vergiden gelirinin hesaplatabilirsiniz sanırım. Zaten SSK sını büyük ihtimal asgariden ödüyordur ordan birşey çıkmayabilir ama yine de bakmak gerek. Ayrıca eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız nasıl olsa hakim eşinizi tanıyordur ve bu durumda hakimi zor geçindiğine ikna edemez. Allaj vicdanlı hakimlerle karşılaştırsın ve haklarımızı onlarda koymasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…