Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Merhaba kadınlar kulubü ailesi ben 15 aylık evliyim bebeğim karnımda öldü😢 kürtaj için hastaneye gittik eşim kayınvalidem ve yengemle beni içeri aldılar muayene için beni kapıda bekliycekleri yere bekleme odasına gidip oturmuşlar ama girdiğim acilin dışında aşada bir yer burası bana kimse haber vermedi kürtaj için başka binaya yolladılar çıktım kimse yok 15 20 dakika bunları aradım zaten bebeğimi kaybetmek çok ağır gelmişdi ağlaya ağlaya gittim o yolları bulamadım sonra birinden telefon rica ettim tabi numaralar da birbirine girdi eksik yanlış tuşlayıp hep birilerini arıyorum bir şekilde ulaşdım ve sonra nerdesiniz diye kızdım bağırdım eşimde oda bana bağırdı biz orda tartıştık kürtaj için pazartesi gel diyerek tekrar yolladılar sonra ertesi gün eşim boşanmak istiyorum dedi hastanede tartıştık bağırdım diye sonra kürtaj oldımubebek zehirlemeye başlamış apor topar gittik hastaneye suni sancı ile doğurdum bebeğimi eşim o gece beni hastanede bıraktı ve gitti sabah beni taburcu ettiler ve yarım saat gelmesini bekledim eve geldilıbu evi terkedip gitti sürekli boşanma sebebim benim de bu çok istedim yuvam dağılmasın diye hiç adım atmadı tam aksine evden çıkarmak için herşeyi yaptı şimdide evimi boşaltıyorum Rabbim kimseye vermesin 🙁🙁🙁

biliyorum ama tercih etmiyorum bu durumu çünkü ileride bana velayetle ya da çocukla ilgili farklı bir dava açarsa bunu kullanmayı düşünüyorum.İştirak nafakası bile vermiyor herhangi bir hakkı yok çocuk üzerinde şeklinde.300-500 lira almak yerine çocukla ilgili tüm hakları tekelimde tutmak mantıklı geliyor şuan.
Olmayan bir iştirak nafakası babanın aleyhine yorumlanamaz ki. Tam tersi düşünürsek de siz çocuğun menfaatinin aksine hareket etmiş oluyorsunuz çünkü iştirak nafakasını talep etmeyen sizsiniz. Bu durum ortak velayet talep etmesine de engel değil. Yarın öbür gün “ inat yapıp iştirak nafakası talep etmedi, beni kötü baba durumuna düşürmeye çalıştı, babalık haklarıma engel oluyor” da diyebilir. Erkek milleti, der yani😆

Merhaba kadınlar kulubü ailesi ben 15 aylık evliyim bebeğim karnımda öldü😢 kürtaj için hastaneye gittik eşim kayınvalidem ve yengemle beni içeri aldılar muayene için beni kapıda bekliycekleri yere bekleme odasına gidip oturmuşlar ama girdiğim acilin dışında aşada bir yer burası bana kimse haber vermedi kürtaj için başka binaya yolladılar çıktım kimse yok 15 20 dakika bunları aradım zaten bebeğimi kaybetmek çok ağır gelmişdi ağlaya ağlaya gittim o yolları bulamadım sonra birinden telefon rica ettim tabi numaralar da birbirine girdi eksik yanlış tuşlayıp hep birilerini arıyorum bir şekilde ulaşdım ve sonra nerdesiniz diye kızdım bağırdım eşimde oda bana bağırdı biz orda tartıştık kürtaj için pazartesi gel diyerek tekrar yolladılar sonra ertesi gün eşim boşanmak istiyorum dedi hastanede tartıştık bağırdım diye sonra kürtaj oldımubebek zehirlemeye başlamış apor topar gittik hastaneye suni sancı ile doğurdum bebeğimi eşim o gece beni hastanede bıraktı ve gitti sabah beni taburcu ettiler ve yarım saat gelmesini bekledim eve geldilıbu evi terkedip gitti sürekli boşanma sebebim benim de bu çok istedim yuvam dağılmasın diye hiç adım atmadı tam aksine evden çıkarmak için herşeyi yaptı şimdide evimi boşaltıyorum Rabbim kimseye vermesin 🙁🙁🙁
Başınız sağ olsun.
Bende hamile kalmıştım boşanmadan evvel. Sırf yavrumun hatırına da devam ettirmek istemiştim. Sonra yavrum o baskıya ,o üzüntüye dayanamadı melek oldu gitti.
Tabi benim ki sizin ki kadar büyük değildi.
O zamanlar çok ağır üzüntüler atlattım. Hep kendimi sorguladım. Bunun en büyük sebebide eski eş kişisi oldu.
Gebeliğimden sonra hayata başka bakmaya başladım. Bir sabah kalkıyorsunuz ve artık o çok istediğiniz yavrunuz yok. Hayat jet hızıyla ilerliyorken siz neden yerinizde durasınız?
Ben gebeliğim bitince bir kaç ay sonra boşandım.
İlk zamanlar elbette üzüleceksiniz. Ama üzüntünüzü başka şeylere yönelerek yok etmelisiniz.
Üstelik bu kişi (evli olduğunuz) merhametsiz ve insanlıktan nasiplenmemiş bir mahluk.
Emin olun sizi çok daha güzel bir hayat bekliyor. En azından ağrısız bir baş ve güzel alınan bir nefesiniz olacak.

Düşük yapmış bir kadından boşanmaya çalışmak.Kürtaj olmuş bir kadına bağırmak ne kadar iğrenç hareketler.Adam sizi sevmiyormuş zaten.senin kavga etmenle alakası bile yok değer vermemiş zaten.sakın kendini suçlama.o bir bahane bulmuş boşanmak için.hiç haketmediğin şeyler yaşatmış.ben de yaşadım benzer şeyler.sen zararın neresinden dönersem kardır diye düşün.yaşın genç.ben doktora gittim ilaç kullanmaya başladım ve şu an iyiyim daha iyi günler gelecek.ama doktora gitmeden atlatmak çok zor

Başınız sağ olsun.
Bende hamile kalmıştım boşanmadan evvel. Sırf yavrumun hatırına da devam ettirmek istemiştim. Sonra yavrum o baskıya ,o üzüntüye dayanamadı melek oldu gitti.
Tabi benim ki sizin ki kadar büyük değildi.
O zamanlar çok ağır üzüntüler atlattım. Hep kendimi sorguladım. Bunun en büyük sebebide eski eş kişisi oldu.
Gebeliğimden sonra hayata başka bakmaya başladım. Bir sabah kalkıyorsunuz ve artık o çok istediğiniz yavrunuz yok. Hayat jet hızıyla ilerliyorken siz neden yerinizde durasınız?
Ben gebeliğim bitince bir kaç ay sonra boşandım.
İlk zamanlar elbette üzüleceksiniz. Ama üzüntünüzü başka şeylere yönelerek yok etmelisiniz.
Üstelik bu kişi (evli olduğunuz) merhametsiz ve insanlıktan nasiplenmemiş bir mahluk.
Emin olun sizi çok daha güzel bir hayat bekliyor. En azından ağrısız bir baş ve güzel alınan bir nefesiniz olacak.

Allah hepimizin yardımcısı olsun o kadar zor ki haşa sabahları bebeğim var gibi uyanıyorum ve bunları tek başıma yaşadım o yokdu anasının dizinin dibindeydi hep ailesiydi onun ailem sana kötülük yapsada sen bişey diyemezsin derdi benim bebeğim de görümcemin yüzüne öldü 😢😢

Allah sabır versin.. o bebeğin yiyecek lokması yokmuş bende düşük yaptım 3 ay önce Salı davam var boşanıyorum her şerde hayır her hayır da şer vardır unutma.. bende 2-3 hafta sonra boşaltacağım evimi çok zoruma gidiyor.

Allah sabır versin.. o bebeğin yiyecek lokması yokmuş bende düşük yaptım 3 ay önce Salı davam var boşanıyorum her şerde hayır her hayır da şer vardır unutma.. bende 2-3 hafta sonra boşaltacağım evimi çok zoruma gidiyor.
Rabbim size de sabır versin siz neden boşanıyorzsunuz evet çok zor ben topladım çıktım insan çok yıkılıyor 😢

Merhaba K.K. birazcık cesarete ihtiyacım olduğu için buradayım. 6 senelik evliyim ve 1 yaşında evladım var. Bebeğim doğduktan sonra bambaşka bir insan olan eşimle her gün kavga ediyoruz. İşin içinde alkol de var maalesef. O kadar dengesiz bir adamla karşı karşıyayım ki bir gün sabah kovuyor öğlen arayıp ben öyle demek istemedim ki diyor 😔 Boşanmaya kalkarsan kaybolur giderim beni bulamazsın bana nafaka da ödetemezsin rezil olursun diyor bana. Devamlı psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Özgüvenim yerle bir. Evliliğimin bir gün bu noktaya geleceğini hiç tahmin etmezdim.

Benimde hala devam etmekte 2018 'de actm davayı hala bosanamdim,okadar çok iftira yalan varki,bende bi an önce kurtulurum inş.ziynet esyalarimi aldilar,hepsini aldı evi terk etti dediler yalan üzerine yalan bilmiyorum ne olcak :KK43: okadar yıpratıcı bir süreç ki

Benimde hala devam etmekte 2018 'de actm davayı hala bosanamdim,okadar çok iftira yalan varki,bende bi an önce kurtulurum inş.ziynet esyalarimi aldilar,hepsini aldı evi terk etti dediler yalan üzerine yalan bilmiyorum ne olcak :KK43: okadar yıpratıcı bir süreç ki
Allah yolunu bahtını açsın inşallah biran önce kurtulursun inşallah

Merhabalar. Uzun zamandır kk da boşanma ile alakalı bir bölüm olmasını istiyorum aslında. Hatta @Mune ye bunun için mesaj yazacaktım.
Bende 2 ,5 yıl oldu boşanalı. Tabi ki her ayrılık sancılıdır. Ama ben hep bu süreçte daha ne kadar kötü bir hayatım olabilir ki ? Diye düşündüm.
Benim naçizane tavsiyem kesinlike çalışın. İşiniz olsun, bir uğraşınız. Ayaklarınız üzerinde durmadan asla evlenmeyin.
Karşınızdakini ya olduğu gibi kabul edin ya da baştan ayrılın. İnanın kimse değişmiyor.
Diğer en önemli hususta baştan tavrınızı koyun. İstemediğiniz bir şeyi size diretirse boyun eğmeyin.
Benim boşanmamın en temel sebepleri aslında benim dik duramamam oldu.
He boşandım ne oldu ? Hayatım eskisinden çok daha şahane oldu.
Kendime güvenim bitmişti evvela onu kazandım. Hayata bakış açım değişti.
Şimdi hayatımda 1 senedir birisi var ve daha 2-3 ay evvel nişanlandık. İnşallah nişanlımla aramız hep iyi olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil.
Boşanmak çok zor bir şey buna asla bir sözüm yok ama bu zorlukla başa çıkmanın tek çaresi sizsiniz.
Eski hayatınızda özlenecek bir şey olsa zaten boşanmazdınız. Kimse aylarca ,yıllarca düzelecek diye beklemesin. Ben asla inanmıyorum değişim olacağına. Değişim olmuyor ama siz kabullenip , normalleştiriyorsunuz.
Boşanan tüm hemcinslerim inşallah çok mutlu olur. Boşanmak bir son değil benim için yeni bir başlangıçtır.
Ahhhh ahhhh😣😣😣😣

Canmmm bende suan boşanma aşamasındaym o kadar zor bi durumki,ben kimseyle tanışamıyorum hep bi korku var icimde,2 yıl olcak nerdeyse siz nasıl yeni birine kalbinizi acabildnz ben kimseye guvenemiyirum,sanki bu durumumu kullancaklar hep saklıyorum herkese zaten hala bosanamdm onunda şifresi var icimde bilmiyorum ne olcak:KK43:

X