- Konu Sahibi Beyazolsun
Merhaba kadınlar kulubü ailesi ben 15 aylık evliyim bebeğim karnımda öldü kürtaj için hastaneye gittik eşim kayınvalidem ve yengemle beni içeri aldılar muayene için beni kapıda bekliycekleri yere bekleme odasına gidip oturmuşlar ama girdiğim acilin dışında aşada bir yer burası bana kimse haber vermedi kürtaj için başka binaya yolladılar çıktım kimse yok 15 20 dakika bunları aradım zaten bebeğimi kaybetmek çok ağır gelmişdi ağlaya ağlaya gittim o yolları bulamadım sonra birinden telefon rica ettim tabi numaralar da birbirine girdi eksik yanlış tuşlayıp hep birilerini arıyorum bir şekilde ulaşdım ve sonra nerdesiniz diye kızdım bağırdım eşimde oda bana bağırdı biz orda tartıştık kürtaj için pazartesi gel diyerek tekrar yolladılar sonra ertesi gün eşim boşanmak istiyorum dedi hastanede tartıştık bağırdım diye sonra kürtaj oldımubebek zehirlemeye başlamış apor topar gittik hastaneye suni sancı ile doğurdum bebeğimi eşim o gece beni hastanede bıraktı ve gitti sabah beni taburcu ettiler ve yarım saat gelmesini bekledim eve geldilıbu evi terkedip gitti sürekli boşanma sebebim benim de bu çok istedim yuvam dağılmasın diye hiç adım atmadı tam aksine evden çıkarmak için herşeyi yaptı şimdide evimi boşaltıyorum Rabbim kimseye vermesin