- 26 Mart 2019
- 335
- 366
- 31
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Ön duruşma son duruşma inanın ki fikrim yok ama Bi an önce boşanmak istiyorum fakat buda yıllar sürecek gibi valla en çok buna üzülüyorumAdli tatile takılacaksınız. Ekim veya kasıma gün verir. En azından dilekçe aşamalarını atlatırsınız. Direkt ön duruşmadan başlarsınız.
Sizin son durum neBenimde öyle olacak galiba
Amcası aradı beni o da boşanmak istiyor ama bizim ailede boşanma yok falan dediSizin son durum neeşiniz boşanmayı kabul ettimi
Inşallah sıkıntısız atlatirsiniz.cekismeli olursa baya uzun sürerAmcası aradı beni o da boşanmak istiyor ama bizim ailede boşanma yok falan dedi
Dilekçeye savunma yapmasını bekliyorum
Bide bi duruşma yapılsa
Kendisiyle iletişimim yok
Mahkemede ne der bilmiyorum bi öyle bi böyle konuşuyorlar
Inşallah boşanmak istiyorum derde uzamaz ama 1 ay oldu dilekçeyi vereli hala bi gelişme yok davayla ilgili çok sıkıcı bi süreç ya ooff
Merhaba 1 bucuk yılda davanızda nasıl gelismeler oldu nafakaya ne zaman hukmedildi? Bir de hakimin tavrı nasıl oluyor bizimki yeni başlıyor daBende 1,5 yıldır boşanmaya çalışanlardanım
İşin kötü tarafı arada bir denk geliyoruz hala yüzü kızarmadan suratıma bakabiliyor
Gözünde benim aldığım gözlükler ayakkabılar babamın damatlık hediyesi olarak aldığı saat vs.
Evden ayrılırken annesi bana yastık değişir ana kader değişmez demişti zihniyete bakın
Hiç özlemedim üzüldüğüm evet ama ona değil yıkılan hayallerime
Ablasıı celselerde geçip karşıma sırıtıyor utanmadan ama ben acıyorum onlara
Altınlarım onlarda onlarıda alıcam
Şimdi daha güçlüyüm
Ben çok alttan aldım böyle olmasın diye ama onlar bu duruma getirdiler
Şimdi son Gülen’in iyi güleceği zamanı bekliyorum
Bitsin bu süreç tek istediğim önüme bakmak
Ve ne yaşattılarsa kendilerininde yaşamaları
Dilekçelerin hakime sunulduğundan emin olun derkenkızlar çok acelecisiniz ya avukatınız çok sıkı takip etse bile çekişmeli boşanma en az 1 yıl sürer. avukatınıız sürekli sıkıştırınki dilekçelerin hakim önüne sunulduğundan emin olun. benimki çok sıkı takip etmesine rağmen daha dilekçe aşaması bitmedi. sizin ön inceleme duruşmaları kasımdan önce olmaz arada adli tatil var.
Merak ettim duzeldimi aranizBende eşimden soğudum artık. Hayatının kumandası onların elindeymiş gibi 33 yaşındaki adamın abisinin babasının sözünü dinlemesi, yeni yuva kurduğunun aile olduğunun farkında olamaması, eski bekar hayatına devam etmek istemesi ( eve 1 buçuktan aşağı gelmemesi). Abisi ve arkadaslarıyla sürekli şehir dışı geziler düzenlemesi, ailesine dur diyememesii onların dolduruşuna gelmesi soğuttu. Kısacaası 7 aylık evlilikte hiç kendimi yeni evli gibi hissedemedim. Evde akşama kadar akşamdan da sabaha kadar cam kenarında koca bekledim. Artık ben de yoruldum bittim tükendim. 2 gündür ben annemlerdeyim ne aradı ne sordu, burdan 9 saat uzaklıktaki bir şehre geziye gitmiş abisi ve arkadaşlarıyla. Sonraki süreci çok merak ediyorum ..
En son düzelecekti galibaMerak ettim duzeldimi araniz
Hayir en son baba evindeydi. Ozelden yazistiysaniz onu bilemem. TakipteyimEn son düzelecekti galibabende merak ettim valla
He yok özelden yazmadim konularini takip ediyodum daHayir en son baba evindeydi. Ozelden yazistiysaniz onu bilemem. Takipteyim
canım şöyleki dilekçeyi veriyorsun mesela ama kalemde bekliyor tebliğe çıkmıyor öyle olunca da karşı tarafın süresi başlamıyor boşu boşuna uzuyor yani süre. onun için dilekçe aşamalrında dilekçelerin gittiğini geldiğini iyi takip etmek gerek. bir de talep içerikli dilekçeniz olura mutlaka talep içerikli olduğunu söylemek gerekiyorki kalme gidip halime dilekçeyi sunsun. meşakatli mevzular çekişmeli boşanma davalarında avukat ile ilerlemek en mantıklısıDilekçelerin hakime sunulduğundan emin olun derken
Ben kendim goturdum dilekçemi hakime
Onaylattim
Anladım canımcanım şöyleki dilekçeyi veriyorsun mesela ama kalemde bekliyor tebliğe çıkmıyor öyle olunca da karşı tarafın süresi başlamıyor boşu boşuna uzuyor yani süre. onun için dilekçe aşamalrında dilekçelerin gittiğini geldiğini iyi takip etmek gerek. bir de talep içerikli dilekçeniz olura mutlaka talep içerikli olduğunu söylemek gerekiyorki kalme gidip halime dilekçeyi sunsun. meşakatli mevzular çekişmeli boşanma davalarında avukat ile ilerlemek en mantıklısı
Yarın mesai saatleri içinde avukata sordururumcanım şöyleki dilekçeyi veriyorsun mesela ama kalemde bekliyor tebliğe çıkmıyor öyle olunca da karşı tarafın süresi başlamıyor boşu boşuna uzuyor yani süre. onun için dilekçe aşamalrında dilekçelerin gittiğini geldiğini iyi takip etmek gerek. bir de talep içerikli dilekçeniz olura mutlaka talep içerikli olduğunu söylemek gerekiyorki kalme gidip halime dilekçeyi sunsun. meşakatli mevzular çekişmeli boşanma davalarında avukat ile ilerlemek en mantıklısı
Ne yaptin canım nasıl gidiyor?Yarın mesai saatleri içinde avukata sordururum
Bnm işler karışık birazNe yaptin canım nasıl gidiyor?
Eş kişisinden haber varmı rahatsız ediyomuBnm işler karışık biraz
Malesef kredi benim üzerimeÇok geçmş olsun. Neden sizin olmayan borçları bitirmeye çalışıyorsunuz? Krediler sizin adınızmı çekildi? Eğer öyle değilse bu adamı borçlrıyla başbaşa bırak ve boşan 3 yıl hiç bekleme derim..
Malesef kredi benim üzerime
ah ah bende çok dertliyim kafam bom boş farklı bi evrende yaşıyorum sanki bendede lanet bi koca var sorumsuzun önde gideni yer içer gezer tozar masraflarını bana ödedit maaşımın %80nini onun borçlarını ödemek için çektiğim kredinin borcuna gidiyor ve aynı borcun fazlasını tekrar yapmış elde yok avuçta yok karın tokluğuna üstüne yediğim lafların haddi hesabı yok para verirsem benden iyiysi yok evin bütün yükü üstümde çocuğuma hem baba hem anayım allahtan kirayı ödüyor borcumun bitmesine 3yıl var enson ailelere haber verdim gelin bu böyle olmuyor ben konuşuyorum anlamıyor eve dama girmiyor harcadığı paranın hesabı yok yeter dedim konuşun yada adam olsun yada defolsun çocuğum için acaba olurmu düzelirmi konuştular hararetli bi ortam oldu kabul etmiyor birde pişkin pişkin gülüyor ya benden habersiz evde yalandan altın ve kolye ucum vardı gitmiş bozdurmuş elimde son kalan altınımdı hiç oralı değil neolmuş param yoktu borcum vardı diyor diyorum ki ne borcu evmi aldık işmi batırdın bu borç nee benimlede yapmadın arkadaş diye diye ölecek gece arkadaş gündüz arkadaş anlıyacağınız bekar oğlan gibi yaşıyor aileler beni haklı buldu adam ol dediler olmazsan bu evlilik bitecek dediller geçen para istiyor borcu varmış bugün aradı oğlnın akülü arabasını satıcam diyor beyinsiz okadar konuşma neresine gitti anlamıyorumya bu kadar bencil varmıymış hatta varmış nefret ediyorum boşanıcam ama tekbaşına ayakta duracak maddi gücüm yok yemediğim keyfin borcunu ödüyorum beyfendinin karam olsun o yüzden 3 yıl sabretmem lazım ve arkama bakmadan boşanıcam ilgi yok sevgi yok eş vasfı yok baba vasfı yok maddiyat yok ee utanmadan yüzü kızarmadan kendini savunuyor birde