Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Sizin son durum neeşiniz boşanmayı kabul ettimi
Amcası aradı beni o da boşanmak istiyor ama bizim ailede boşanma yok falan dedi
Dilekçeye savunma yapmasını bekliyorum
Bide bi duruşma yapılsa
Kendisiyle iletişimim yok
Mahkemede ne der bilmiyorum bi öyle bi böyle konuşuyorlar
Inşallah boşanmak istiyorum derde uzamaz ama 1 ay oldu dilekçeyi vereli hala bi gelişme yok davayla ilgili çok sıkıcı bi süreç ya ooff

Inşallah sıkıntısız atlatirsiniz.cekismeli olursa baya uzun sürer

kızlar çok acelecisiniz ya avukatınız çok sıkı takip etse bile çekişmeli boşanma en az 1 yıl sürer. avukatınıız sürekli sıkıştırınki dilekçelerin hakim önüne sunulduğundan emin olun. benimki çok sıkı takip etmesine rağmen daha dilekçe aşaması bitmedi. sizin ön inceleme duruşmaları kasımdan önce olmaz arada adli tatil var.

Merhaba 1 bucuk yılda davanızda nasıl gelismeler oldu nafakaya ne zaman hukmedildi? Bir de hakimin tavrı nasıl oluyor bizimki yeni başlıyor da

Dilekçelerin hakime sunulduğundan emin olun derken
Ben kendim goturdum dilekçemi hakime
Onaylattim

Merak ettim duzeldimi araniz

Dilekçelerin hakime sunulduğundan emin olun derken
Ben kendim goturdum dilekçemi hakime
Onaylattim
canım şöyleki dilekçeyi veriyorsun mesela ama kalemde bekliyor tebliğe çıkmıyor öyle olunca da karşı tarafın süresi başlamıyor boşu boşuna uzuyor yani süre. onun için dilekçe aşamalrında dilekçelerin gittiğini geldiğini iyi takip etmek gerek. bir de talep içerikli dilekçeniz olura mutlaka talep içerikli olduğunu söylemek gerekiyorki kalme gidip halime dilekçeyi sunsun. meşakatli mevzular çekişmeli boşanma davalarında avukat ile ilerlemek en mantıklısı

Anladım canım

Yarın mesai saatleri içinde avukata sordururum

canım benim eşimde öyle ne yazıkki benimki kumar oynuyo beni dünya kadar borca soktu küfür dayak herşey var en son tedbir kararı aldım sonrasında yalvardı yakardı ayaklarıma kapandı ama nafile kumar illetinden kurtulmuyo kurtulacağınıda sanmam boşanmak en hayırlısı benimki daha çok yeni hamileyim üstelik bide bi insanı evladı bile değiştirmiyosa hiçbişey değştiremez bin defa yalvarsada inanmam artık hiçbişeyine sende akıllı ol sakın paranı kaptırma üç kuruşun varsa biriktir kenara koy evladınla kendine yeni bi hayat kur en hayırlısı canım yoksa çocuğa bakacak parada bırakmaz böyle insanlar bi erkeğin en temel görevi evini geçindirmek bunu yapmıyosa ne işe yarayacakki başka utanmadan bide kadınların üstüne borçlarını yüklemeye çalışıyolar Allah böyle insanlarla bidaha karşılaştırmasın hiçbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…