Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Merhaba sanırım Bnde boşanmak isteyip cesaret edemeyenler kategorisinde yer alıyorum. Pko olduğu için çocuğum yok hala ve bu hayatımızı kabusa dönüştürüyor sürekli bana bir çocuk bile veremiyorsun deyip baskı yapıyor her seferinde alttan alıyorum ama aslında almamam mi gerekiyor bilmiyorum seviyorum ama çok inciniyorumda siz olsanız napardınız

Merhaba sanırım Bnde boşanmak isteyip cesaret edemeyenler kategorisinde yer alıyorum. Pko olduğu için çocuğum yok hala ve bu hayatımızı kabusa dönüştürüyor sürekli bana bir çocuk bile veremiyorsun deyip baskı yapıyor her seferinde alttan alıyorum ama aslında almamam mi gerekiyor bilmiyorum seviyorum ama çok inciniyorumda siz olsanız napardınız
Çok ayıp. Hani hastalıkta sağlıkta hep el ele olacaktınız. İnciterek mi destek olucakmış size. Alttan almayın okadar. Tedavinizi olun ama okadar yani alttan almanıza gerek yok siz sanki bile isteye hasta oldunuz.

Ya resmen bekar hayatı yaşamak için barışmıyor ortada bişey yok sadece evlilik sorumluluğunu almıyor adam şaka gibi ya. İnş düzeltir kendini çocukluk çünkü yaptığı.
Bekar hayatı güzel geliyor ailesi de dolduruyordur Emin’im hepsi tatilde keyfi yernde bol bol sömürsünler artık S sentinus14

Bu hayatı böyle yaşayacaksa kendi başına kalırmış daha iyiymiş
Ah canım benim sorma benimki aynı sebeplerden beni evden kovdu daralnış bunalmış dışarı çıkmam için bile izin istiyormuş bide sonrasında bana diyo ki sen gittinde insan olduğumu yeniden hissettim şükürler olsun diyo ya şaka gibi.Allah ıslah etsin valla

Bende de barışma yok memnunum hayatımdan keyfim yerinde. Psikolojik baskı görmeye hiç niyetim yok. Hayat böyle daha güzel🙈
keyfinin yerinde olmasına sevindim canım. aslına bakarsan benim de keyfim yerinde ama arar ara çocuklar için üzülüyorum işte :KK43: ama bilinçaltımda nasıl mutsuzsam onu her rüyamda gördüğümde kavga ediyoruz. sende çocuk var mıydı?

Bekar hayatı güzel geliyor ailesi de dolduruyordur Emin’im hepsi tatilde keyfi yernde bol bol sömürsünler artık S sentinus14
ne kadar da birbirine benziyor eşlerimiz. aileci insan kendi ailesinden kopup yeni bir aile kuramıyor ve zaten kendi ailesi de buna izin vermiyor. olan bize oldu işte. bir gelişme olursa yaz merak ediyoruz.

hayırlı uğurlu olsun ne diyeyim. Benimkide hiç arayıp sormadı 6 ay oldu. kendileri bilirler kaybeden biz değiliz. onlar ailelerini kaybettiler.
Mutlaka öyle ama ben şaşırıyorum yani nasıl bu kadar gamsız olabiliyorlar diye.Kin yapıyorum kendi kendime maalesef.Gelse pişmanım dese rahatlıcam mahkemede görüşürüz dicem ama umurunda olmamasına şaşırıyorum

Mutlaka öyle ama ben şaşırıyorum yani nasıl bu kadar gamsız olabiliyorlar diye.Kin yapıyorum kendi kendime maalesef.Gelse pişmanım dese rahatlıcam mahkemede görüşürüz dicem ama umurunda olmamasına şaşırıyorum
ben şaşırmıyorum da etrafımdaki herkes çok şaşırıyor. neden biliyor musun çünkü adam sevgisiz, duygusuz, vicdansız bir ailede büyümüş ve kendisi de öyle olmuş. hiçbirinde duygu yok ve sadece birbirlerini düşünüp birbirlerini seviyorlar aslında sevmiyorlar da etraflarında kimse olmadığı için birbirlerine mecburlar bu nedenle günahıyla sevabıyla birbirlerini kabul ediyorlar ama diğer kişileri asla. herşey .ok güzel olacak ben inanıyorum.

bu arada 2 hafta sonra benim ön inceleem duruşmam var artık şu nafaka bağlansa da rahatlasam bi.

ben şaşırmıyorum da etrafımdaki herkes çok şaşırıyor. neden biliyor musun çünkü adam sevgisiz, duygusuz, vicdansız bir ailede büyümüş ve kendisi de öyle olmuş. hiçbirinde duygu yok ve sadece birbirlerini düşünüp birbirlerini seviyorlar aslında sevmiyorlar da etraflarında kimse olmadığı için birbirlerine mecburlar bu nedenle günahıyla sevabıyla birbirlerini kabul ediyorlar ama diğer kişileri asla. herşey .ok güzel olacak ben inanıyorum.

bu arada 2 hafta sonra benim ön inceleem duruşmam var artık şu nafaka bağlansa da rahatlasam bi.
Bende ailenin önemini evlenince anladım birbirlerini sevmiyorlar konuşmuyorlar bile sadece menfaatleri için işleri düştükçe birbirleriyle konuşuyorlar o kadar.Ama yine de şaşırıyorum.Benim dava çekişmeli olacak o yüzden uzun yıllar var önümde diye korkuyorum :KK43:

Özelden yaz canım sana bir tavsiyem var

9 hazirandan beri insanları bir whatsapp grubuna toplama çabanızı anlamakta zorlanıyorum. Defalarca uyardık, hırlı mısınız hırsız mı ne olduğunuz belli değil ? Zaten psikoljik olarak sorunlar varken neidüğü belirsiz tiplerin böyle bir telefon toplama sevdası akıllıca değil !

Şimdide grupta ki üyelere gidip grup konusunda konu açtırıyorsunuz ! Hepsinin üyeliği kapatılıyor bilginiz olsun.

Özelden yaz canım sana bir tavsiyem var

Madem bu konuda uzman görüşüne sahipsiniz kendi evliliğinizde bunu yapsaydınız ? Ondan sonra kan gövdeyi götürünce Kadınlar Kulübü telefonumu paylaşıyor diye mail atıyorsunuz. Bizde telefon bilgileriniz yok. Burada X bir üyeye kendiniz veriyorsunuz.

X