Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Hastanede çalışıyorum zaten orası sıkıntı değil ama hemen çıkarmı yoksa oda bi kac gün sürer mi

Hastanede çalışıyorum zaten orası sıkıntı değil ama hemen çıkarmı yoksa oda bi kac gün sürer mi
ben direk emniyete gittim tüm küfür ve tehdit mesajlarını emniyete verdim canım tehlikede biranönce tayin istmem gerekiyo dedim bana anında mahkemeden tedbir kararı çıkardılar aynı gün içinde aldım şikayet ettiğin kişiyi de ifadeye çağırıyolar daha sonra ama kararı etkilemez benim eşimin silahı vardı bide silahına falan el koydular Allah kolaylık versin canım sanada bende dava açacam en kısa zamanda inşallah uzun sürmez

Bnm eş kişisi il dışında şuan 1 ay sonra gelecek etkiler mi kararı ya kafam çok karışık çok uğraştıriyo bu işler

Inşallah seninde bi an önce biter kurtulursun

inşallah canım allah böyle insanlarla bidaha karşılaştırmasın bi emniyete başvur istersen tehdit ettiğine dair belge varsa alırsın diye düşünüyorum
Gittim emniyete ama iş çıkışı gittiğim icin imzalar yarına kaldı
Herşey hazır yarın mahkeme tarafindan onaylanınca tedbir kararı beni arayacaklar gidip alacam
30 günlük çıkardılar
En azından su dava dilekcemin tebliğ edildiği sırada tedbir kararı olması iyi oldu

Ilk etapta avukata gidip herşeyi anlattığımda avukatım konuştu onunla daha sonra bana mesaj atti nasıl bunları avukata anlatırsın sen diye
Dilekçeyi gördüğünde de eminim ki nasıl bunları yazarsın diye öfkelenip biseyler yapabilir

Tedbir kararınız süresi dolunca uzatılmasını talep edebilirsiniz hanımlar. Bir de tedbir kararını ihlal ederse hemen bu durumu kararı veren mahkemeye bildirin hapis cezası veriliyor

Tedbir kararınız süresi dolunca uzatılmasını talep edebilirsiniz hanımlar. Bir de tedbir kararını ihlal ederse hemen bu durumu kararı veren mahkemeye bildirin hapis cezası veriliyor
Merhaba aramıza hoşgeldiniz size sorum olacak yurtdışından boşanma davası aciliyormu acaba merak ediyorumda ben 6 aydır baba evindeyim yurtdisina gelin gitmistim beni kandirark geri gonderdi 6 ay oldu 2 ay olcak konusmuyoruz bitti dedi dava açılmadı onun açmasını bekliyorum eş kişisi bana yurtdisinda dava açmak daha kolay demişti neden hala açmadı merak ediyorum

Merhaba hoşbulduk, hangi ülkede yaşıyordunuz. Ülkeden ülkeye göre boşanma prosedürleri farklılık gösteriyor.

Eşiniz davayı Azerbaycan'da açarsa Türkiye'de de ayrıca tanıma tenfiz davası açması gerekiyor yani iki ayrı dava ile uğraşacak. Türkiye'de dava açıp açmadığını e devletten kontrol edebilirsiniz.

Takıp ediyorum e devlettn şuan yok.esimde türk vatandaşı sadece iş için orda ordan açmadı daha kolay demişti ordan açtığında bana bilgi gelirmi yinede tenfize gitmeden

Polis memuru hapis cezası konusunda bilgilendirme yaptı.. tebliğ edildikten sonra o süre icin de bişey yaparsa şikayette bulunurum
Süre bittikten sonra da olursa baştan çıkarırım tedbir kararını teşekkür ederim bilgilendirme için

Takıp ediyorum e devlettn şuan yok.esimde türk vatandaşı sadece iş için orda ordan açmadı daha kolay demişti ordan açtığında bana bilgi gelirmi yinede tenfize gitmeden
Eşiniz dava açınca adresinize tebligat yapılır size bildirilmeden davanın görülmesi mümkün değil

Bu aşamada ekleyebiliyor muyuz .. bide öyle uzun sürer gibi sanki
halletmişsin hayırlı olsun ama yapabiliyorsun unutma hatta karar bitmeden uzatmak istersen dediğim yöntemi kullan bence daha basit polisle hastaneyle uğraşmazsın. Gerçi kararın bittiği gün polis tekrar Arıyor kararı uzatmak istiyor musun diye. Beni hep arayıp sordular ama onlar arayıp sorana kadar ben mahkemeden yenisini çıkartmıştım zaten

Aynen canım hallettim sayılır dün 17 gibi bitti işlemler o yüzden imza işleri bugüne kaldı.. bakalım dediğim gibi bi süreçte herhangi bi tehdit mesajı yada başka bisey olursa uzatırım ilgin icin tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…