- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- Konu Sahibi Beyazolsun
Arkadaşlar eşyalarımı toplayıp döndüm baba evine .. içim çok yanıyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa noldu kiArkadaşlar eşyalarımı toplayıp döndüm baba evine .. içim çok yanıyor ama
Aileler konuşuyordu en son halledemediniz miArkadaşlar eşyalarımı toplayıp döndüm baba evine .. içim çok yanıyor ama
Dün ablasının Doğum günüymüş. Onu alıp hi yerlere götürecekmişiz. Gönlünü yapcakmısız. Dedim ben gelmiyorum, benim de ablamın abimin Doğum günü oldu gidelim dediğim halde gelmedin. Benimde Doğum günüm oldu ablan ne mesajla ne arayarak bile kutlamadı dedim. Kıyasa girersek ben senin ananı ablanı şuraya buraya götürdüm dedi. Bende ben mi dedim kendin götürdün hep madem başa kakıcaktın götürmeseydin dedim. Sinirlendi artık özgürsün vs zırvaladı. Bende tamam öyleyse sende iki parti birden yap dedim. Gittim eve eşyalarımı topladık ablamla babamla. Döndüm yani tamamen @Ebru0023Aa noldu ki
Bu kadar olay yaşadınız beraber evde başbaşa kalıp konuşup sorunları halletmek yerine ablanın doğum günü ne yaDün ablasının Doğum günüymüş. Onu alıp hi yerlere götürecekmişiz. Gönlünü yapcakmısız. Dedim ben gelmiyorum, benim de ablamın abimin Doğum günü oldu gidelim dediğim halde gelmedin. Benimde Doğum günüm oldu ablan ne mesajla ne arayarak bile kutlamadı dedim. Kıyasa girersek ben senin ananı ablanı şuraya buraya götürdüm dedi. Bende ben mi dedim kendin götürdün hep madem başa kakıcaktın götürmeseydin dedim. Sinirlendi artık özgürsün vs zırvaladı. Bende tamam öyleyse sende iki parti birden yap dedim. Gittim eve eşyalarımı topladık ablamla babamla. Döndüm yani tamamen @Ebru0023
Sizdemi boşanıyorsunuzpeki burda 2.evlilikten boşanan var mı acaba
Sürekli kıyas içinde. Keşke benim ailemin ona yaptıgının binde birini bana ailesi yapsaydı bende onları sevebilseydim. Ancak laf sokarlar surat asarlar buna rağmen ben iyi olmalıymısım. 40 yaşındaki kadına parti yapılsa ne yapılmasa neBu kadar olay yaşadınız beraber evde başbaşa kalıp konuşup sorunları halletmek yerine ablanın doğum günü ne ya
Bide böyle sen onu yaptin ben bunu yaptim muhabbetleri çok saçma gerçekten çocuk gibi ben olsam bende sorun ederdim
Hakkında hayırlısı olsun
Boş ver canım onlar her zaman her koşulda güler yüz ve hizmet bekler VIP servisiz ya bizSürekli kıyas içinde. Keşke benim ailemin ona yaptıgının binde birini bana ailesi yapsaydı bende onları sevebilseydim. Ancak laf sokarlar surat asarlar buna rağmen ben iyi olmalıymısım. 40 yaşındaki kadına parti yapılsa ne yapılmasa ne
evet malesef hemde 2.evlilikten ve aldatma yüzündenSizdemi boşanıyorsunuz
çok üzüldüm Allah yardimiciniz olsun ilk evliliginiz niye bitmiştievet malesef hemde 2.evlilikten ve aldatma yüzünden
Allah yardımcınız olsunevet malesef hemde 2.evlilikten ve aldatma yüzünden
amin kardeşim hepimizinAllah yardımcınız olsun
sağol canım, burdaki çok konuda yazan narsist koca özelliklerinin hepsi vardı ve olmayan bir cinsel hayatçok üzüldüm Allah yardimiciniz olsun ilk evliliginiz niye bitmişti
Aynen narsist benimkide.kinli hiçbirşeyi unutmayan ufacık biseye tartışan olaylari buyulten bi tartismada önceki konularida açması kafasında kurduklrna inanmasi oo daha neler neler en sonunda tokat atti ben hamileyken baya bi delirmişti şimdide kendisi boşanmak istiyor bide şerefsiz insan iste böyle bi kişilik karaktersizsağol canım, burdaki çok konuda yazan narsist koca özelliklerinin hepsi vardı ve olmayan bir cinsel hayat
sizde sorun nedir
Canım polis tedbir kararını geçici olarak 1 günlüğüne veriyor ve tedbir istek talebini mahkemeye gönderiyor. Yanş tedbir Kararını mahkeme veriyor. Polis vasıtasıyla aldığın İçin sana tebliği geç olabilir. Benimki 10 günde anca gelmişti. Oysa ertesi gün çıkarmış hakim ama karar hem polise hem sana posta yoluyla geleceği için zaman alıyor. Onun İçin demiştim aslında sen kendin direk mahkemeye başvur zaten boşanma davası var hemen o gün karar verdieip Elden tebliğ bile alabilirdin.Ya arkadaşlar bu tedbir kararı ne kadar sürüyo.. dün akşam 6 da bitti işlemler onay bugüne kadar kaldı ama biraz önce aradım hala onay verilmemiş bu saate kadar
Bizim burası çok küçük bi yer aslındaCanım polis tedbir kararını geçici olarak 1 günlüğüne veriyor ve tedbir istek talebini mahkemeye gönderiyor. Yanş tedbir Kararını mahkeme veriyor. Polis vasıtasıyla aldığın İçin sana tebliği geç olabilir. Benimki 10 günde anca gelmişti. Oysa ertesi gün çıkarmış hakim ama karar hem polise hem sana posta yoluyla geleceği için zaman alıyor. Onun İçin demiştim aslında sen kendin direk mahkemeye başvur zaten boşanma davası var hemen o gün karar verdieip Elden tebliğ bile alabilirdin.
Tebliğe çıkmış saKızlar boşanma dosyasına reddiyat makbuzu eklenmiş ne oluyor bilen var mı
dava dilekçen ya da tenzip zaptı tebliğe çıkmıştır büyük ihtimal. Posta ile ilgili şeylerde reddiyatı makbuzu düzenleniyorKızlar boşanma dosyasına reddiyat makbuzu eklenmiş ne oluyor bilen var mı