Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

nasıl hala duruyorsunuz o pisliğin yanında bildiğiniz aldatma yani çocuğunuz varmı nekadar evlisiniz birde eşinize sordunuzmu bu mesajlar ne diye
Sormadım boşanmak istediğimi söyledim kabul etti gel malları paylaşalım dedi avukat tutunca da tutuştu yalvarmalar ağlamalar vs tabi ona acidigim için değil çocuğum için ve doğuya gitmemek için kabul ettim ama yok o bağ kopunca bir daha olmuyor

Ben evde internet üzerinden butik satışı yapıyorum yeni başladım iki ay oldu ve iyi gidiyor şimdilik. aylık 3 bin kadar kazanıyorum bazen 2 oluyor ama dediğim gibi daha yeni başladım sizce İstanbul gibi Bi yerde tek başıma geçinebilirmiyim bu beni çok düşündürüyor malesef. Ve nasıl yaparım tek başına nasıl olur bu konuda tecrubesi olanlar varmı

Canim sonuç ne oldu merak ettik
Arkadaşlar babası o gün babamlara geldi. Konuştular babam gayet ılımlı hani neyi nasıl yapabiliriz bu çocuklar ne olacak diye konuştu. Kp kendi kendine triplere girmiş neymiş babam evine çağırıp onun çocuğunu ona şikayet etmiş. Yani nasıl insanlar anlamıyorum. Eş kişi de akşam geldi babamla konuştular bende vardım. Babam onu da haklı bulduğu yerler oldu beni de. Böyle ufacık sebepten boşanma olmaz evlilik zamanla oturur dedi. Ben eve dönmek istemiyorum dedim. Zaten ablamlarda yalnızdı oradayım. Arıyor msj atıyor hatalarımın farkındayım bidaha dikkatli olucam diyor. Ama ben soğudum inanasım gelmiyor.

Avukatına söyle bu talebini içeren bir dilekçe yazsın boşanma dosyasının içine koydun. Boşanma davası açılınca hakimler mutlaka veriyor risk almak istemiyorlar

Avukatına söyle bu talebini içeren bir dilekçe yazsın boşanma dosyasının içine koydun. Boşanma davası açılınca hakimler mutlaka veriyor risk almak istemiyorlar
Davayı açtım bu aşamada ekleyebiliyor muyuz
Bugün emniyete gidecem ordan çıkar kararla il sağlık müdürlüğüne dilekçe yollayacam ordan bisey cikmazsa dedigini yaparız

benim eşimde beni öldürmekle tehdit etti küfür ve dayakta vardı bir gün içinde tedbir kararı çıktı tedbir kararıyşla boşanmak kolaylaşırmı acaba merak ediyorum bende

Hakkında hayırlısı canım.benimde kaynatam beni babamin evinden almaya gelmemsti babam yüzünü egerk götürmüştü böyle kaynatalr varken malesef.sonunda cirkeflescekler hazırlıklı ol.Allah yardımcın olsun

daha detaylı yazdım bir sonraki mesajda cevaba istinaden anlattım.....

bende boşanma aşamasındayım Allah izin verirse cuma günü mahkemem var bu post iyi oldu moral olur benim konumu anlatayım size destek verin azcık 2 senelik evliliğimizi sonlandırıyoruz . 9 sene çıkma nişanlılık asker bekleme hepsi dahil geçen ortalama 9 senee evlenmeye karar verdik 2 senee önce eşimin durumu iyi olmadıgı için ne altın takabildiler ne baska şey gelinliğimi dahi kendim aldım hiç gözümde değildi deli gibi aşıktım eşime ondan dolayı gözüm göremedi hiç altın takmadan evlenmeyi sadece aşk ve sevgi saygı dedim..... sonra evlendik eşim 2 3 kere iş değiştirdi ve çok sıkıştık hani ortaktı herşeyimiz 1 yılda 6 ayı kirayı ben verdim elektirik suyada sestek çıktım ve birde birikim yaptım bunun yanı sıra niye birikim yaptım birşeyler sahibi olalım diye evlenirken zorlandık hiç birşeysiz evlendik ama 2 miz birleşirsek birşeyler başarırız diye birikim yaptım.... ama birikim yaparak hayatımın en hatasını yapmışım eşime söylemedim ilk başlarda birikim yaptıgımı çünkü onu biriktiridiğimi bende yokmuş gibi davrandım ama bir yandnda hep destek çıktım maddi üzerime almadım eşimi zora sokmamak için ama eşime birikimimi açıkladıgımda önce çok sevindi dedim araba alalım arabamız olsun eşimde çok sever arabaları... ilk başta sevindi sonra sonra çorap söküğü gibi geldi benden niye gizli para biriktirdin niye bana vermedin ben zor zaman geçirdim çıkarıp vermedin diye diye kan kusrturdu bana ben zaten sana kiramızı ödeyerek veya elektiriğimizi ödeyerek benimde evim burası diyerek destek çıktım eşimden yemedim hiç beni bunla suçladı hep bana vermedin diye neyse biz arabamızı aldık araba benim üzerime oldu sigortası yoktu o dönem onun üzerine olamadı neyse arabayı aldık hala devam etti bir yandan arabaya bindi bir yandan bana para vermedin para biriktirdin dedi... huzurumuzu kaçırdı neyse birgün eşim dışarı çıktı okey oynucam dedi kiminle oldugunu biliyorum onda güvenim sonsuz ama geç saate kadar evde tek kalınca çıldırıyorum arkadaş cevresi sürekli ön plandadır ilk defa çıkmıyor... ama gece 12 12 :30 oldu gelmedi aradım sen uyu ben geç gelcem yarın izinliyim dedi bende olmaz öyle sey evli bir adam bu saate kadar durmaz dedim kavga çıktı telefonda ve eşime dedimki yanındaki arkadaşınmı benmi dedim arkadaşım dedi bende sinirle getir arabamı dedim... sinirle herkes herşey diyebiliyor kendisi beni herkesin içinde küçük düşüren azarlayan bir tiptir.. neyse ben böyle dedim diye onun için herşey bitmiş sonra 1 ay benimle 1 hafta iyi 4 hafta çok kötü bağırmalar küfürler hat safada dedim böyle olmaz dedim takıl kafana göre dedi arabayada biniyoruz bir yandan.... saygızıca evin içinde bana ne ilgileniyor ne muhabbet ediyor nasılsın iyimisin dediğimde git başımdan benimle evcilik oynama diyor 1 ay düzelmesi için çabaladım olmadı dedim boşanalım dedim böyle olmaz çünkü evlilik boyunca hep saygısız tabi güzel anlarımız sevgi aşk dolu anlarımızda oldu ama işte sabrettim bu güzel anların sayesine sonra tekrar konustuk dedi ben eşyalarımı toplucam anneme yerleşcem dedi beyfendi boşanalım dedi sebeb neymiş arabamı getir dedim diye... zoruna gitmiş ya benim bunca sene neler zoruma gitti sabrettşm demekki ilk defa onu kırmışım neyse boşanma aşamasına geldik güle oynaya boşanıyor hemen hızlı bir şekilde gün aldık..... ne acı bunca emek boşa gitmesi aslında mesele çocuğumuzun olmamsı bu olaylardan önce arkadaşlarımızın içinde çocugumuz olmuyor dedi ve beni rezil etti... 1 ay kendime gelemedim sonrada bahaneler sunarak benimde boşanma kararımı almamı saglarayak vicdenını rhaatlattı ve çocuk olmuyor diye ayrılsayıd tepki görürdü bu bahanelerle hem beni bezdirdi hemde boşanma kararı almamızı sağladı

Canım sadece bu sebepten böyle kabul etmesi tuhaf .. kabul ettiğine göre anlaşmalı olacak demekki
Bnmde senin gibi 9 yıl beraberlik toplamda 3 yıldır evliyiz ama bnm karşı taraf kabuletmiyor boşanmayı allah yardımcın olsun çocuk var mı

çocuk yok canım zaten çocuk olmadıgı için bahane sunarak boşanma kararı almamızı sağladı anlaşmalı boşanıyoruz

Davayı açtım bu aşamada ekleyebiliyor muyuz
Bugün emniyete gidecem ordan çıkar kararla il sağlık müdürlüğüne dilekçe yollayacam ordan bisey cikmazsa dedigini yaparız
O kadar uğraşmana ne gerek var. Yaz bir dilekçe istiyorsa ben sana özelden örnek bile gönderirim. Dilekçenin içine koy. Hatta kaleme söyle talep dilekçesi koruma kararı istiyorum hemen hakim baksın de. Yarına çıkar

Çok saçma bir laf yastık değişir kader değişmezmiş. Değiştirebilir kaderimiz var kendi seçimlerimiz sonucu, zaten tüm kader %100 belli olsaydı ne diye imtihana gelirdik bu dünyaya, Rabbim bizi seçimlerimizle deniyor, sakın umutsuzluğa kapılmayın; yanlış insanlara hayır demek bizi güçlendirir. Eş kişisinin annesi de kuyruk acısından saçmalıyor.

Bu aşamada ekleyebiliyor muyuz .. bide öyle uzun sürer gibi sanki

Bana kırgınmış özür bekliyormuş falan. Bende ona şahsi bir şeyim olmadı ki neden özür dileyeyim dedim. Cirkefleşirse tamamen kopar yani eşimin de o eve dönmesini istemiyorlar aslında bu saatten sonra yük olcak eşim onlara

Canim sizinki cekismelimi oldu dava

Ego tavan yapmış nefret ediyorum şöyle erkeklerden kendi hem suçlu hem güçlü bide sizdenmi bekliyor özrü bırakın mesaj atmayın köpek gibi yalvarsin kapinizda birazda siz süründürun onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…