- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Anladım canım teşekkür ederimTebliğe çıkmış sa
dava dilekçen ya da tenzip zaptı tebliğe çıkmıştır büyük ihtimal. Posta ile ilgili şeylerde reddiyatı makbuzu düzenleniyor
5
1500tl için vazgeçti saçmalıyor bence 40bini nasıl verecek benim yaptığım birikimden ne kadar düşecek miras parasının miktarını bilmesine rağmen.anlaşıp gitsin yoluna.anası babası mal gibi kullanıyorlar bunu.biri ile evlenmeye kalksa kim isteyecek o eşyaları.neyin kurnazlığını yapacak haram yemekten korkmuyor bunlar.
Var. Inanin ayni kalmiyor duygulariniz. Siz yeni hayatiniza dort elle sarilin, cogu seyi yillar sonra hatirlamayacaksiniz. Ama bazi seyleri hic unutmayacaksiniz. Neden bosandiginiz gibi.Arkadaşlar aranizda boşanma travmasını atlatan varmi
Bende bir değişiklik yok. Bugün çocukları parka götürdüm. Bir kadın vardı kızını getirmiş o kadar soğuk bir kadındıki sinir oldum. Ben çocuklar kaynaşsın diye uğraşıyorum o da sanki vebalıymışız gibi davranıyordu. Sonra dedi kızım bak babam geliyor benimkiler pür dikkat kesildi etrafta baba atıyorlar. Baba baba dediler birkaç kez sonra dedim sizin babanız değil gelen. Sonra biraz ağladım öfkemden. Kendisi ve ailesi hep birlikte el birliği ile Çocuklarımı babalarına hasret bıraktıkları İçin hepsine bela okudum. Sonra dedim üzülme, üzülecek birisi varsa sen değilsin o. O düşünecekti bunları, onun üzülmesi gerek. Mutlu anne mutlu çocuk dedim ve atlarım gittiNasılsınız? Dava süreçleriniz nasıl gidiyor arkadaşlar? Bu süreçte eşinden adım atan var mı merak ettim sizleri iyi misinizben de bi değişiklik yok babaevindeyim hala.. mutlu olmaya çalışıyorum oluyorumda galiba değişik duygular içerisindeyim.
Bizde geçen iş arkadaşlarıyla yemeğe gidecektik liste hazırlıyorduk. Bi erkek hocamız ben eşim çocuğum olmadan boğazımdan geçmez onlarıda getiricem herkes ailesini getirsin dedi. Boğazım düğüm düğüm oldu. Hem duygulandım hem kendi adıma üzüldüm. Biz hiçbir zaman böyle olamadık eşim bana karşı hiçbir zaman böyle olmadı. Bazen kızlarla gezerken eşleri inanırmısın günde 2 3 kere arıyolar. Napıyosun aşkım eve vardın mı aşkım vs cart curt. Benimki asla aramazdı mesela. Her olayda bi eksiklik farkediyorum bizde olmayan bişey. Buda neden bittiğini kanıtlıyo bana. Hem üzülüyorum hem içim rahatlıyo. Genel olarak ilk olaylardan daha iyiyim ama. Toparladım baya kendimi. Öyle eskisi gibi acı çekmiyorum. Çekersem mutlu olacakları aklıma geliyo asla fırsat verme diye telkinlerde bulunuyorum kendime ve gerçekten toparlıyorumBende bir değişiklik yok. Bugün çocukları parka götürdüm. Bir kadın vardı kızını getirmiş o kadar soğuk bir kadındıki sinir oldum. Ben çocuklar kaynaşsın diye uğraşıyorum o da sanki vebalıymışız gibi davranıyordu. Sonra dedi kızım bak babam geliyor benimkiler pür dikkat kesildi etrafta baba atıyorlar. Baba baba dediler birkaç kez sonra dedim sizin babanız değil gelen. Sonra biraz ağladım öfkemden. Kendisi ve ailesi hep birlikte el birliği ile Çocuklarımı babalarına hasret bıraktıkları İçin hepsine bela okudum. Sonra dedim üzülme, üzülecek birisi varsa sen değilsin o. O düşünecekti bunları, onun üzülmesi gerek. Mutlu anne mutlu çocuk dedim ve atlarım gitti
Bizde geçen iş arkadaşlarıyla yemeğe gidecektik liste hazırlıyorduk. Bi erkek hocamız ben eşim çocuğum olmadan boğazımdan geçmez onlarıda getiricem herkes ailesini getirsin dedi. Boğazım düğüm düğüm oldu. Hem duygulandım hem kendi adıma üzüldüm. Biz hiçbir zaman böyle olamadık eşim bana karşı hiçbir zaman böyle olmadı. Bazen kızlarla gezerken eşleri inanırmısın günde 2 3 kere arıyolar. Napıyosun aşkım eve vardın mı aşkım vs cart curt. Benimki asla aramazdı mesela. Her olayda bi eksiklik farkediyorum bizde olmayan bişey. Buda neden bittiğini kanıtlıyo bana. Hem üzülüyorum hem içim rahatlıyo. Genel olarak ilk olaylardan daha iyiyim ama. Toparladım baya kendimi. Öyle eskisi gibi acı çekmiyorum. Çekersem mutlu olacakları aklıma geliyo asla fırsat verme diye telkinlerde bulunuyorum kendime ve gerçekten toparlıyorum☺
MerhabalarrrNasılsınız? Dava süreçleriniz nasıl gidiyor arkadaşlar? Bu süreçte eşinden adım atan var mı merak ettim sizleri iyi misinizben de bi değişiklik yok babaevindeyim hala.. mutlu olmaya çalışıyorum oluyorumda galiba değişik duygular içerisindeyim.
Benimde ayni hala Dilekçeyi verdim bekliyorum süreçte bi ilerleme olmadiNasılsınız? Dava süreçleriniz nasıl gidiyor arkadaşlar? Bu süreçte eşinden adım atan var mı merak ettim sizleri iyi misinizben de bi değişiklik yok babaevindeyim hala.. mutlu olmaya çalışıyorum oluyorumda galiba değişik duygular içerisindeyim.
ah ah bende çok dertliyim kafam bom boş farklı bi evrende yaşıyorum sanki bendede lanet bi koca var sorumsuzun önde gideni yer içer gezer tozar masraflarını bana ödedit maaşımın %80nini onun borçlarını ödemek için çektiğim kredinin borcuna gidiyor ve aynı borcun fazlasını tekrar yapmış elde yok avuçta yok karın tokluğuna üstüne yediğim lafların haddi hesabı yok para verirsem benden iyiysi yok evin bütün yükü üstümde çocuğuma hem baba hem anayım allahtan kirayı ödüyor borcumun bitmesine 3yıl var enson ailelere haber verdim gelin bu böyle olmuyor ben konuşuyorum anlamıyor eve dama girmiyor harcadığı paranın hesabı yok yeter dedim konuşun yada adam olsun yada defolsun çocuğum için acaba olurmu düzelirmi konuştular hararetli bi ortam oldu kabul etmiyor birde pişkin pişkin gülüyor ya benden habersiz evde yalandan altın ve kolye ucum vardı gitmiş bozdurmuş elimde son kalan altınımdı hiç oralı değil neolmuş param yoktu borcum vardı diyor diyorum ki ne borcu evmi aldık işmi batırdın bu borç nee benimlede yapmadın arkadaş diye diye ölecek gece arkadaş gündüz arkadaş anlıyacağınız bekar oğlan gibi yaşıyor aileler beni haklı buldu adam ol dediler olmazsan bu evlilik bitecek dediller geçen para istiyor borcu varmış bugün aradı oğlnın akülü arabasını satıcam diyor beyinsiz okadar konuşma neresine gitti anlamıyorumya bu kadar bencil varmıymış hatta varmış nefret ediyorum boşanıcam ama tekbaşına ayakta duracak maddi gücüm yok yemediğim keyfin borcunu ödüyorum beyfendinin karam olsun o yüzden 3 yıl sabretmem lazım ve arkama bakmadan boşanıcam ilgi yok sevgi yok eş vasfı yok baba vasfı yok maddiyat yok ee utanmadan yüzü kızarmadan kendini savunuyor birdeMerhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim boşanma sürecinde olan kadinlarimiza destek vermek amaciyladir.ne hayallerle kurdugumuz o yuvanın yıkılması zordur.bosanmayi ister kadın istesin ister erkek veya ikiside sonucta bir yuva yikiliyor belkide ortada bir çocuk var her insan bu aşamada zorlanabiliyor konuşmak dertlesmek istiyor içini dökmek istiyor.isterseniz nefret edin ona karşı ama yinede üzülebiliyoruz çünkü biz hayallerimizi verdik haketmeyenlere verdik malesef bilemedik.Bosanma aşamasında ve yeni boşanmış kadınlarımız sizlerin bu süreçten nasıl geçtiğinizi diğer kadinlarimizada destek olmak amaclı yazmanızı isterim.hep birlikte dertlerimize derman olalım.Derdinizi üzüntünüzü yazın rahatlayin bu konuyuda birbirimize güç vermek moral vermek adına açıyorum.tum evli çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum.Bu süreçte olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun yüzünüz hep gülsün İnşallah
Neden tokat attı size?Bende 3 bçk yıllık evliyim. Eşim ile eften püften şeylerle sürekli kavga ederiz. Bakış açılarımız çok farklı. Ben çok duygusalımdır mesela o da tam bir öküz... kötü bir insan değil. Ama biz uyumlu değiliz. Aramızı düzeltmek için ben emek sarfediyorum. Ne bileyim güzel bir sofra, güzel mutlu anlar biriktirelim istiyorum. Öküzce bir cevap alıyorum. Ve o bu tarz şeyler hiç yapmıyor. Ev işlerine yardım etmiyor diye kavga ederiz genelde. Benimle iyi geçinmek istediği dönemlerde ev işi yaparyani neyse tat tuz yok anlayacağınız. Boşanmayı düşündüm. Evliliğimiz süresince kavgalar çok şiddetlendiğinde 3 kere tokat attı. Her seferinde evi terk ettim boşanacağım dedim. 1 hafta sonra barıştım özür falan dilemedi. Kendiliğimden döndüm. 1 kızım var. Boşanmak için çocuğumu bahane etmem ben onu bunu göze alarak yaptım zaten. Ama asıl beni durduran şey hasta bir annem var. Üzülmesini istemiyorum. Üzülmemesi de gerekiyor tedavisinin selameti açısından. Böyle yaşayıp gidiyorum. Mutluluğu kızımın gülümsemesinde ailemin huzurunda arıyorum. Tavsiyeleriniz varsa dinlerim...
Çok geçmş olsun. Neden sizin olmayan borçları bitirmeye çalışıyorsunuz? Krediler sizin adınızmı çekildi? Eğer öyle değilse bu adamı borçlrıyla başbaşa bırak ve boşan 3 yıl hiç bekleme derim..ah ah bende çok dertliyim kafam bom boş farklı bi evrende yaşıyorum sanki bendede lanet bi koca var sorumsuzun önde gideni yer içer gezer tozar masraflarını bana ödedit maaşımın %80nini onun borçlarını ödemek için çektiğim kredinin borcuna gidiyor ve aynı borcun fazlasını tekrar yapmış elde yok avuçta yok karın tokluğuna üstüne yediğim lafların haddi hesabı yok para verirsem benden iyiysi yok evin bütün yükü üstümde çocuğuma hem baba hem anayım allahtan kirayı ödüyor borcumun bitmesine 3yıl var enson ailelere haber verdim gelin bu böyle olmuyor ben konuşuyorum anlamıyor eve dama girmiyor harcadığı paranın hesabı yok yeter dedim konuşun yada adam olsun yada defolsun çocuğum için acaba olurmu düzelirmi konuştular hararetli bi ortam oldu kabul etmiyor birde pişkin pişkin gülüyor ya benden habersiz evde yalandan altın ve kolye ucum vardı gitmiş bozdurmuş elimde son kalan altınımdı hiç oralı değil neolmuş param yoktu borcum vardı diyor diyorum ki ne borcu evmi aldık işmi batırdın bu borç nee benimlede yapmadın arkadaş diye diye ölecek gece arkadaş gündüz arkadaş anlıyacağınız bekar oğlan gibi yaşıyor aileler beni haklı buldu adam ol dediler olmazsan bu evlilik bitecek dediller geçen para istiyor borcu varmış bugün aradı oğlnın akülü arabasını satıcam diyor beyinsiz okadar konuşma neresine gitti anlamıyorumya bu kadar bencil varmıymış hatta varmış nefret ediyorum boşanıcam ama tekbaşına ayakta duracak maddi gücüm yok yemediğim keyfin borcunu ödüyorum beyfendinin karam olsun o yüzden 3 yıl sabretmem lazım ve arkama bakmadan boşanıcam ilgi yok sevgi yok eş vasfı yok baba vasfı yok maddiyat yok ee utanmadan yüzü kızarmadan kendini savunuyor birde
Ekran görüntüsü alıp mhkemede delil olarak kullnabilirsinBenimde ayni hala Dilekçeyi verdim bekliyorum süreçte bi ilerleme olmadi
Karşı taraf sadece wp durumdan laf sokmaya devam ediyor..
Pişman değilmiş boşanmak istiyorum demiş
Bende engelli bazen yanimdakilerden bakıyorum numarasi olan varsa odaEkran görüntüsü alıp mhkemede delil olarak kullnabilirsin
Canim bisey sorucam benim altınlar hep satıldı ve nekadar altınım olduğunu bilmiyorum nekadar ettigini bilmiyorum.dugun kasedinden nekadar ettiği belli olurmukiya kafama takildi bu.Bende engelli bazen yanimdakilerden bakıyorum numarasi olan varsa oda