merhaba kizlar. benim durumumu bilenler vardi aranizda. esimle artik bitti. her seyi hallettik zannederken aslinda hicbir seyin hallolmadigini gordum. kesin karar verildi ve davayi acacagim memlekete gidince yani 10 gun sonra. kizlar merak ettigim seyler var. ama bugun pazar oldugu icin avukatimi arayamiyorum ve sabirsizlaniyorum ogrenmek icin. evlenmeden once aldigim esyalari giderken goturursem hukuken yanlis yapmis olur muyum? esya konusunda nasil bir surec oluyor? bir de suan mahkemeler tatil ama ben davayi actigimda surec isliyor degil mi? ozellikle tedbir nafakasi ve evlilikte edinilen mallar uzerine tedbir koyma konusunda surec isliyor degil mi? esyalari alip yeni bir duzen kurmak istiyorum bir an once. nasil adapte olacagim bilmiyorum tabi. okyanusta yolunu kaybetmis gemiler gibi hissediyorum. ne hissedecegimi de bilmiyorum. cok yabanci oldugum his ve dusuncelerle bogusuyorum ve kendimi cok yalniz hissediyorum, hos zaten suan ailemden cok uzakta bir memleketteyim onlar gelecek bi kac gune ama ne bileyim tuhafim iste. lutfen biseyler yazin bana desteginizi bekliyorum kizlar kotuyum