- 17 Ağustos 2024
- 11
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi tutulanguness
Acaba çocuk sahibi olamayacak bir hastalığı var da sizden ve herkesten gizlemek mi istiyor32 yaşında uykuya ihtiyacı varmış ağlarsa uyuyamazmış öyle söylüyor
çocuk istememe sebebi ne tam olarak? burçlarınız neydiBende onu düşündüm ama konduramadım hiç doktora gitmeyi asla istemedi
En azından bu sebebi sunsaydı üzülürdüm ama konuşur çözerdik belki bu şekilde ne boşanıyor ne benle iletişimi var ama beni tamamen silmiş gibi 4 yıllık aşk sandığım güvendiğim adamın aslında öyle olmadığını bilmek beni o kadar yıpratıyor ki ..Bu böyle boşanmaya kadar gidicek büyütülecek bir konu değil çünkü ben bu hisse kapıldım açıkçası.
Size söylerse belki tedavi ol dersiniz belki bu işlerede hiç girmek istemiyor.
Kimsenin böyle bir şeyi bilmesini de istemiyor , sizede haksızlık daha fazla olmasın diye boşanmak istiyormuş gibime geldi.
Velev ki böyleyse bu asıl en büyük haksızlık size karşı...
Ben terazi kadını o akrep erkeği çok inatçı ve bencil biridir bunu tanıyan herkes bilirçocuk istememe sebebi ne tam olarak? burçlarınız neydi
Gerçekten çok ani çok yıpratıcı bi süreç sizin için. Allah kolaylaştırsın , bu konuyu ona mesaj olarak yazsanız cevap verir mi acaba ?En azından bu sebebi sunsaydı üzülürdüm ama konuşur çözerdik belki bu şekilde ne boşanıyor ne benle iletişimi var ama beni tamamen silmiş gibi 4 yıllık aşk sandığım güvendiğim adamın aslında öyle olmadığını bilmek beni o kadar yıpratıyor ki ..
İkimiz de o kadar inatçıyız ki bu konuda.. ortak yolu bulamayacak gibiyizÇekişmeli boşanma yıpratıcı oldukça. Yıllarınız geçecek ayrıca. Umrumda değil ben hakkımı istiyorum diyorsanız sonuna kadar gidin tabi.