- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Görüşmüyorum. Ne sesine ne yüzüne tahammülüm yok. Hepsini dürdüm çöpe attım. Beni gözü yaşlı, kalbi kırık, korku içinde bu adama verenleri, onlara muhtaçken ellerime kelepçe takanları, beni taciz tecavüz edileyim diye o eve gönderenleri şimdi ne yapayım ki. Geriye bu eş denen kişi kaldı. Ona şu anda maddi anlamda muhtaç olduğum için işim henüz bitmedi. Şimdi de söylüyorum ona. Başka şehire atanacağım ve gidince ilk işim davamı açağım. Bela olacağını sanmam. Bir kaç yılışmaya çalışır, belki zorla eve girmeye kalkar ama polis çağırınca korkar gider.Umarım anneniz olacak şahısla görüşmüyorsunuzdur?
Diyelim ayrıldınız eşiniz peşinizi bırakır mı?
Keşke farklı bi şehirde hayat kurabilseydiniz.. öncelikle çocuklar kaç yaşında ve geçinebilmeniz için ekonomik özgürlüğünüz olmalı diye düşünüyorum.
Elinizde ki para nereye kadar yetecek??
Umarım anneniz olacak şahısla görüşmüyorsunuzdur?
Diyelim ayrıldınız eşiniz peşinizi bırakır mı?
Keşke farklı bi şehirde hayat kurabilseydiniz.. öncelikle çocuklar kaç yaşında ve geçinebilmeniz için ekonomik özgürlüğünüz olmalı diye düşünüyorum.
Elinizde ki para nereye kadar yetecek??
Şu an para vadeli hesapta. Önümüzdeki ayın 5. ayında vade doluyor. Bilmiyorum o zamana kadar bekleyip 3 bin 5 bin şeklinde mi çeksem yoksa vadeyi bozup 25 bine düşecek olan parayı bin bin mi çeksem. Şimdi aklıma geldi. Diğer konumda bir avukat arkadaş sorum olursa sorabileceğimi söylemişti. İsmine bakıp etiketleyeyim. Sanırım en doğru bilgiyi o arkadaş verebilir bize.Bankada 23.00tl var anladigim kadariyla, 2000er tlden 1 yilda veya 1000er tlden 2 yilda cekebilirsiniz. Eeee malum hayat pahali, cocuklarin masraflari, ev masraflari, faturalar derken kullandm dersiniz. Pekala olur yani, gayet iyi bir fikir.
Peki cektikten sonra parayi nerde tutacaksiniz? Ev riskli olur, adam gorup alabilir. Bence doviz veya altin alir, saklamasi daha kolay olur hem de para degerini kaybetmez. Saklama konusunda da saksimi biraz calistirayim :)
Yok zaten atanmadan boşanmam. Şu durumda ayakta kalmak için tüm parayı harcamam gerekir. E atanamamak da var. Dımdızlak kalırım. Önce işimi aşımı garantiye alıp sonra tekmeyi basacağım.Altin hesabi yapma o zaman bolusursunuz. Bosanma isini de ataninca dusun bence. Hazira dag dayanmaz o para ve altinlar seni 1 yil bile.idare etmez.madem bu kadar dayandin. Disini sık atan ve ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?