- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.150
- 333
- Konu Sahibi storyteller1
-
Koltuğa gerek yok. Bir kilim ser yere üzerine at bi minder. Eşya dediğin tahta taraba Allah yerini doldurur. Ver eşyanın hepsini gözü doysun. Tek celsede boşanmak için elinden geleni yap. Kurtul böylesindenEsyalari vermek sifirdan duzen kurmak beni maddi olarak zorlarz..zaten cogunun odemesini ben yaptim.. Vermek istemiyorum acikcasi..
Facebookta iliskisi yok yapmis bir de.. Saka gibi ya
Onun uzerine ama yarisini vermistim ben de..Ödeyen siz misiniz peki? Kimin üzerine eşya borcu?
Darp ettiği için tazminat iste. Ona para falan havale ettiysen banka aracılığıyla, onları talep et.Onun uzerine ama yarisini vermistim ben de..
Ayrıca sen verme eşyaları, hâkim karar verdikten sonra o gelip alsın. Tabiri caizse “kanırt” o pisliği!Onun uzerine ama yarisini vermistim ben de..
Adama güven olmaz bence. Mahkeme kararına göre hareket edilmeli. Adam tam bir pislik çıkabilir.Ayrıca sen verme eşyaları, hâkim karar verdikten sonra o gelip alsın. Tabiri caizse “kanırt” o pisliği!
Aynen. Eşyaları alır, götürür yakar, hâkime de bana vermedi der parasını almak için eşyaların. O yüzden dedim zaten hâkim kararıyla verin diye.Adama güven olmaz bence. Mahkeme kararına göre hareket edilmeli. Adam tam bir pislik çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?